Boşluk mu merak ettirme çabası mı?

beatrio

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
428
584
103
32
Merhaba,
Işyerinden bı sure aynı birimde çalıştığım biri var.Suan beraber çalışmıyoruz.llkte onun bana bariz olan ilgisi fakat işyerinde benden daha uzun çalışmış biri olarak etik olarak görmeme sorunundan dolayı(bu benim yorumum) bı adım ileri iki adım geri halleri vardı.Ben de ustelemedim.Ama çok geri atılamaz da bı elektrigimiz vardı.Guzel mesajlar,hoş iltifatlar,akıcı bı muhabbet iş çıkışı aramalar..Kısaca ilgiliydi.Bikac buluşma ufak da bı yakınlaşma sonrasi birden kendini toplayıp benle tüm iletişimini kesmek istediğini söyledi.Arkadas olarak da devam ettiremem dedi. Anlayamadim eyvallah dedim silindim heryerden. 1ay sonra kurum dahili telefonumdan kısa kısa nasılsın nasıl gidiyor tarzı aramalara başladı. Haftada bir veya iki kez.Bozmadan iki dk konuşup kapatıyorum resmi bı sekilde.Cep telefonumdan asla yazma arama yok.Sanırım numarasını da değiştirmiş.Kendine iyi bak dikkat et diyip kapiyor.Bu adamın olayı nedir? Sadece anlamak istiyorum bunu bir niyetim yok açıkçası..

Son düzenleme:
Belki başka bir ilişkisi vardır telefon numarasını değiştirecek kadar ortada ne var yani korkuyor gibi.. dengesiz davranıyor gerçekten istese bişey olmasını bir erkek olarak bu kadar korkak olmazdı bence bosverin bu adamı şimdi de siz yüz vermeyin

Evli olmadığına emin misin? Ya da şey seninle o iyi konuştuğu dönemler ciddi ilişkisine ara vermiştr şimdi yine barışmışlardır. Ya daa dengesiz bir egoisttir. Kim bilebilir?
Evli olmadığına eminim. Medeni durumunu görebiliyorum şirket kayıtlarından. Ama dediğin gibi ilişkisi olabilir

Pardon, müsait değilim, işle alakalı değilse aramazsanız sevinirim diyip kapatın. G.t gibi kalır, panikle hemen açıklamaya çalışır. Sizi trollemiş, klasik sizden ilgi görmek hoşuna gitmiş, bir yandan da diğer kişilerle görüşmeye devam etmiş. Size ne derse desin, isterse aşığım desin kesinlikle şans vermeyin, açıklama şansı bile vermeyin. Sırf hırs yapar. Bunlar çok problemli kişilikler.

Kapıyı kontrol ediyor açık mı diye

Kaçan kovalanırı denemeye çalışmış bence.Ama olmamış:)) O kısa mesaj ve aramalarada karşılık vermezdim sizin yerinizde olsam.

Ciddi ilişkisi var çok net. Başta heyecan tatlı geldi sonra vicdan yapıp iletişimi kesti, şimdi de boşluktan delirmek üzere. Sevgilisiyle de görüşemiyor ufak ufak şeytan dürtüyor onun yoklaması bu.

Ne diye doğru zamands aramasını bekliyorsun ki? Madem müsait olmayan zamanlarda arıyorsa açma mesela? Ona neden iki elin kanda da olsa o telefonu açan hazır asker imajı veriyorsun? Al telefonu eline yaz mesajı had bildirmek istiyorsan.

Şöyle diyebilirsin "bana bak x, kaçtır arıyorsun numaran kayıtlı değil bilmeden açıyorum. bir daha ararsan benden duymadığın şeyler işitirsin. Benim seninle özel olarak bir işim olmaz, beni bir daha iş dışında rahatsız etme. Haydi selametle" aynen yaz bak nasıl morariyor. Benzer şekilde davranan birine benzer şekilde karşılık verdim şok olmuştu daha çok hırs yaptı hatta ama engelledim

Bence de ilişkisi var ve o kişiden gizlemek için bu çaba içerisinde.Ondan da vazgeçemiyor sizden de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…