Başımıza ne geliosa boşluktan geliyor al benden o kadar..Şuan bı işim yok ve bunu merak ettim
Çok alınmış gibi görünmek istemedim özel konulara da girmeyince tersleyemedimSeni aniden hayatından cıkaran silen bırıyle neden konusuyorsun?
Alınmak olmayacaktı karsılıksız bırakmanız. Kendime saygı duyuyorum ve seninle konusmak istemiyorum olacaktıÇok alınmış gibi görünmek istemedim özel konulara da girmeyince tersleyemedim
Evli olmadığına eminim. Medeni durumunu görebiliyorum şirket kayıtlarından. Ama dediğin gibi ilişkisi olabilirEvli olmadığına emin misin? Ya da şey seninle o iyi konuştuğu dönemler ciddi ilişkisine ara vermiştr şimdi yine barışmışlardır. Ya daa dengesiz bir egoisttir. Kim bilebilir?
Ben aslında hakkını vererek bı had bildirmek istiyorum ama önce öyle yoğun anlarda arıyor ki konuşma kısacık kalıyor daha yapamadımAlınmak olmayacaktı karsılıksız bırakmanız. Kendime saygı duyuyorum ve seninle konusmak istemiyorum olacaktı
G.tün teki o zaman salaaaEvli olmadığına eminim. Medeni durumunu görebiliyorum şirket kayıtlarından. Ama dediğin gibi ilişkisi olabilir
G.tün teki o zaman salaaa
Kapıyı kontrol ediyor açık mı diyeMerhaba,
Işyerinden bı sure aynı birimde çalıştığım biri var.Suan beraber çalışmıyoruz.llkte onun bana bariz olan ilgisi fakat işyerinde benden daha uzun çalışmış biri olarak etik olarak görmeme sorunundan dolayı(bu benim yorumum) bı adım ileri iki adım geri halleri vardı.Ben de ustelemedim.Ama çok geri atılamaz da bı elektrigimiz vardı.Guzel mesajlar,hoş iltifatlar,akıcı bı muhabbet iş çıkışı aramalar..Kısaca ilgiliydi.Bikac buluşma ufak da bı yakınlaşma sonrasi birden kendini toplayıp benle tüm iletişimini kesmek istediğini söyledi.Arkadas olarak da devam ettiremem dedi. Anlayamadim eyvallah dedim silindim heryerden. 1ay sonra kurum dahili telefonumdan kısa kısa nasılsın nasıl gidiyor tarzı aramalara başladı. Haftada bir veya iki kez.Bozmadan iki dk konuşup kapatıyorum resmi bı sekilde.Cep telefonumdan asla yazma arama yok.Sanırım numarasını da değiştirmiş.Kendine iyi bak dikkat et diyip kapiyor.Bu adamın olayı nedir? Sadece anlamak istiyorum bunu bir niyetim yok açıkçası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?