Boşluk mu merak ettirme çabası mı?

Ciddi ilişkisi var çok net. Başta heyecan tatlı geldi sonra vicdan yapıp iletişimi kesti, şimdi de boşluktan delirmek üzere. Sevgilisiyle de görüşemiyor ufak ufak şeytan dürtüyor onun yoklaması bu.

Ne diye doğru zamands aramasını bekliyorsun ki? Madem müsait olmayan zamanlarda arıyorsa açma mesela? Ona neden iki elin kanda da olsa o telefonu açan hazır asker imajı veriyorsun? Al telefonu eline yaz mesajı had bildirmek istiyorsan.

Şöyle diyebilirsin "bana bak x, kaçtır arıyorsun numaran kayıtlı değil bilmeden açıyorum. bir daha ararsan benden duymadığın şeyler işitirsin. Benim seninle özel olarak bir işim olmaz, beni bir daha iş dışında rahatsız etme. Haydi selametle" aynen yaz bak nasıl morariyor. Benzer şekilde davranan birine benzer şekilde karşılık verdim şok olmuştu daha çok hırs yaptı hatta ama engelledim 🥰
Şöyle ki dahili telefonu yok sürekli farklı birimlerde çalıştığı için boş telefonlardan arıyor başka isimler yazıyor normal bı is araması gibi açmak zorundayım. Gün içinde sürekli farklı yerlerden arama geliyor çünkü. Kendi telefonu yok bende değiştirmiş. Yanımda iş arkadaşlarım varken kombo yapmaya çekindim ve telefonlar dinleniyor diye ama sanırım dayanamicam patlayacagim..

Merhaba,
Işyerinden bı sure aynı birimde çalıştığım biri var.Suan beraber çalışmıyoruz.llkte onun bana bariz olan ilgisi fakat işyerinde benden daha uzun çalışmış biri olarak etik olarak görmeme sorunundan dolayı(bu benim yorumum) bı adım ileri iki adım geri halleri vardı.Ben de ustelemedim.Ama çok geri atılamaz da bı elektrigimiz vardı.Guzel mesajlar,hoş iltifatlar,akıcı bı muhabbet iş çıkışı aramalar..Kısaca ilgiliydi.Bikac buluşma ufak da bı yakınlaşma sonrasi birden kendini toplayıp benle tüm iletişimini kesmek istediğini söyledi.Arkadas olarak da devam ettiremem dedi. Anlayamadim eyvallah dedim silindim heryerden. 1ay sonra kurum dahili telefonumdan kısa kısa nasılsın nasıl gidiyor tarzı aramalara başladı. Haftada bir veya iki kez.Bozmadan iki dk konuşup kapatıyorum resmi bı sekilde.Cep telefonumdan asla yazma arama yok.Sanırım numarasını da değiştirmiş.Kendine iyi bak dikkat et diyip kapiyor.Bu adamın olayı nedir? Sadece anlamak istiyorum bunu bir niyetim yok açıkçası..
Yorulmuyormusunuz boyle adamlarla. Beni bir adam silse sittin sene degil resmi kurumdan hayir kurumundan arasa gene cikmam.

Şöyle ki dahili telefonu yok sürekli farklı birimlerde çalıştığı için boş telefonlardan arıyor başka isimler yazıyor normal bı is araması gibi açmak zorundayım. Gün içinde sürekli farklı yerlerden arama geliyor çünkü. Kendi telefonu yok bende değiştirmiş. Yanımda iş arkadaşlarım varken kombo yapmaya çekindim ve telefonlar dinleniyor diye ama sanırım dayanamicam patlayacagim..
“ işle alakalı değilse lütfen aramayın, ilgilenmiyorum” demek en basiti. Kimse de sormaz size. Biraz daha sert bir şey söylemek isterseniz “ pardon, ne istemiştiniz? İşle alakalı bir şey değil galiba. Rahatsız oluyorum. İlla bunu dile getirmeme gerek yok değil mi? Ne yüzsüzlük bu.” Çat suratına kapatın.

Yüz veriyor değilim sadece haddini bildirmedim o da yakında olacak

Back
X