- 9 Mart 2016
- 233
- 144
- 53
- 33
- Konu Sahibi ceylin0033cte
-
Eşimle de iyiyizKaç yıllık evlisiniz ?
25 YAŞ için çok erken bir serzeniş.
Eşinizle zor günler mi geçiriyorsunuz belliki sizi tatmin etmeyen bir durum söz konusu.
Eşimle de iyiyiz
genelde evdeyiz hafta içi .hafta sonu dışarı çıkarız oda aile gezmesi aile görmektende sıkıldım herhafta sonu güven sorunum var bide kimseye güvenmiyorum artık eşime bile bi zararı olmadı ama içimden öle gelioo niye böle oldm ki benpeki sosyalliğiniz ne durumda ?
Hep evdemi takılırsınız iş sonrasında
Ortak arkadaşlarınız çevreniz nasıldır
yeni çıktık 17 gün falan tatildedikÇalışma temposu falan derken monotonluktan ben de hissediyorum bazen böyle. Tatile çıkma şansınız var mı?
Değişiklik iyi gelebilir.
genelde evdeyiz hafta içi .hafta sonu dışarı çıkarız oda aile gezmesi aile görmektende sıkıldım herhafta sonu güven sorunum var bide kimseye güvenmiyorum artık eşime bile bi zararı olmadı ama içimden öle gelioo niye böle oldm ki ben
onuda yaptık canımsın huy değişimi var bnde galiba eşimi hiç kıskanmıyorum oda onu dert ediyo akşam bana iş yerindeki kızların kendini kestiğini söylüyo bnde güldüm geçtim hiç deşmedim kızmadım kızmıyorumİşte değişiklik lazım size.
Bazen işsonrası bendede olur
Çocuk olması birşey değiştirmiyor,bunalıyorsan bunalıyorsun zaten.
Tek önerim 1 haftalık eşinizle başbaşa bir tatil yapın,kafa dinleyin
Bu size iyi gelecektir.
yaptık ama geçmiyor o an mutlu oluyrm eve gel aynı hep bi eksiklik işede gelmesem hüngür hüngür ağlarım heralde bu duygu çok garipBir kaç haftadır sıkılıyorsunuz diye çocuk yapılmaz.
Öyle bir sorumluluk değil o :)
Biraz kendinize vakit ayırın, farklı zamanlar geçirin. İmkanınız varsa tatile çıkın. Yada haftasonu yakın bir yerlere gidin...
Arkadaşlarınızla vakit geçirin... bu hisse kendinizi kaptırıp daha da içine gömülmeyin..
onuda yaptık canımsın huy değişimi var bnde galiba eşimi hiç kıskanmıyorum oda onu dert ediyo akşam bana iş yerindeki kızların kendini kestiğini söylüyo bnde güldüm geçtim hiç deşmedim kızmadım kızmıyorum
arada yapar beni deniyor ama kıskanmıyorum bu sefer o bnm üsüme daha çok düşüo oda soğumuş olmmdan korkuo aslındaEşiniz işyerinizdeki kızların kendisini kestiğini söylüyor ve sizden kıskanmasınızı bekliyor.
Nasıl birşey bu?BU tarz şeyleri devamlı yapıyorsa soğumuş olabilirmisiniz ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?