• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşlukta geçen günler

nslhn024

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
334
189
18
Herkese merhaba benim sıkıntım üniverste bitti özgür hayatım bitti eve döndüm derahaneye yazıldım ve kpss ye hazırlanıyorum imkansız olan sevgilimden ayrıldım hiçbir arkadasım yok sınava hazırlanmak için işe de girmedim ve şuan o ladar boşluktayım ki sanki hep böyle bu evdee kalıcam gibi geliyo aklıma geldikçe iyice üzülüyırum iyice dert ediyorum atanıp gidemezsem hep bu evdee olup az bir maaşa bi işe başlarsam diyee o kadar cok düşünüp dert edyorum ki yinede halime şükürker olsun ama vakit gecmiyo çok fena boşlultayım size soruyorum hayatınızın en berbat en boşlulta ki dönemlerinizde bekleyip ardından mucize gibi mutlu günlerinizz geldimi olduysa pekii neler oldu nasıl durumdaydınız ümit kapısına o ladar çok ihtiyacım var ki şu aralar

O süreçten benden geçiyorum bayaadır hem de. O yüzden çok düşünme.
Hedefine KPSS'ne odaklan. Atanmak için en büyük sebep bu saydıkların sana.
Şu an KPSS tam başlamadı galiba başlasa bunları görmezdin bile.
O güze günler bana henüz gelmedi ama puanımı aldım bekliyorum şimdi.
Hedefine iyi odaklan, gerisi Hak kerim.

Sıkı bir şekilde hazırlanırsanız başarırsınız İnan’ın kendinize. Hem dershane de yeni arkadaşlar edinebilirsiniz belki

O süreçten benden geçiyorum bayaadır hem de. O yüzden çok düşünme.
Hedefine KPSS'ne odaklan. Atanmak için en büyük sebep bu saydıkların sana.
Şu an KPSS tam başlamadı galiba başlasa bunları görmezdin bile.
O güze günler bana henüz gelmedi ama puanımı aldım bekliyorum şimdi.
Hedefine iyi odaklan, gerisi Hak kerim.
İstediğinizz puanı alabilddinizmi bende alsamm bende umutluu olurum ne kadar beklersem bekelyim yinede umudum olur ama bu belirsizlik kötü etkiliyo dediğiniz gibi daha çoook var

Sizi çok iyi anlıyorum. Atanana kadar duvarlar üstüme gelmişti. Bulunduğum şehirde de arkadaşım yoktu. Dershaneden falan arkadaş edinip çıkın bir iki. İyi gelir size. Bunları da dert etmeyin, atanınca çevre edinir, istediğinizi yaparsınız.

Sizi çok iyi anlıyorum. Atanana kadar duvarlar üstüme gelmişti. Bulunduğum şehirde de arkadaşım yoktu. Dershaneden falan arkadaş edinip çıkın bir iki. İyi gelir size. Bunları da dert etmeyin, atanınca çevre edinir, istediğinizi yaparsınız.
Dershamedeki arkadaşlarda pek kafama göre değil üniverstedeki arkadaşlarımı cok özlüyorum ama yoklarr işim yok tüm gün evdeyim sevgilimden ayrıldım üatüne sosyallik sıfır üstğne ders çalışmak zorundayım zor gerçelten..

İş arayın kpssye hazırlanırken part time. Çalışıp arkadaş ortamı edinebilirsiniz. Çalışmak kafa dağıtmaya birebir. Benim üniversite bitince işsiz güçsüz kaldım sonra bir işe girdim iftirafa uğradım ayrıldım sevgilim aldattı terkedildim babam kalp krizi geçirdi ameliyat oldu işten çıkarıldı taşınmak zorunda kaldık ve bunların hepsi 3 ay içinde oldu en son mağazacılıkta iş buldum. Kasiyerlik yapıyordum ama mutluydum çok kısa sürede atlattım iş yorgunluğundan. Sonrasında eşimle tanıştık ve evlendim.

Üniversiteden mezun olduktan hemen sonra eşim başka bir şehre atandı . Ben ailemle kaldım aynı senin gibi dershaneye yazıldım bir sene başımı kaldırmadan KPSS ye hazırlandım güzel bir puan aldım ama ilk dönem atamam olmadı çok üzüldüm ağladım emeklerim için . Daha sonra bir işe girdim KPSS olmazsa en azından başka bir işte çalışırım diye . İşe girdiğimin yanlış olmasın 3.5-4. Ayında sıralamaya girdim ve yaşadığım şehre atandım :) Evlendim ve eşimi de yanıma aldım :) ümitsizliğe kapılma Allahtan hayırlısını iste illa olsun deme istediğini hayırlı iste :)

Çok çslış bu sene KPSS ile atan aynı zamanda yl ye de basvur. O zaman hep o evde takılıp kalmazsın.

Niye hep evde kalasınız ki!?
Atanamazsanız; başka bir iş bulursunuz. Başka çevreler edinirsiniz. O sırada yine KPSS'yi zorlarsınız.
Bölümünüz, idealleriniz ve fikirleriniz nasıl bilmiyorum ama devlette çok cazip değil artık. Özel sektörde de çok iyi bir maaşla kariyer sahibi olabilirsiniz..

İlk başlarda böyle olmanız çok normal. İnsan o yoğun üniversite hayatından sonra zaten bir boşluğa düşüyor; üzerine bir de KPSS ve gelecek kaygısı ekleniyor..
Sabredin, azmedin, emeğinizin karşılığını alırsınız inşaallah.

İstediğinizz puanı alabilddinizmi bende alsamm bende umutluu olurum ne kadar beklersem bekelyim yinede umudum olur ama bu belirsizlik kötü etkiliyo dediğiniz gibi daha çoook var
Hedeflediğim puanı aldım sayılır ama ben çok çok umutlu olamıyorum hala. Her şey verecekleri kadroya bağlı çünkü. Ama içim rahat mı rahat elimden geleni yaptım, kötü olmayan puan aldım. Gerisi nasibi beklemek diyorum. Bu hale gelmek için de bayaa zaman bekledim, baya sınava girdim.
Sen de bu yüzden sabret, odaklan, çalış. İnşallah senin için de güzel günler gelecektir.

Bende aynı durumdayım atanma durumum yok kppsyle bir işimde ama işsizim bir buçuk senedir iş aradım bulamadım en sonunda tekrar sınava girip 2 yıllık bir bölüme başladım. Orda kendime arkadaşlar edindim moralim düzeldi evde boş oturmaktansa çareyi bu şekilde buldum sende kendine bu süreçte oyalancak birşeyler bul sabır et dua et ama kpssyide istiyorsan atanmak düzenli çalış Evde kaldım diye üzülme hatta şu durumda hiç düşünme önce işine odaklan onu hallet gerisi nasipse olur.

Herkese merhaba benim sıkıntım üniverste bitti özgür hayatım bitti eve döndüm derahaneye yazıldım ve kpss ye hazırlanıyorum imkansız olan sevgilimden ayrıldım hiçbir arkadasım yok sınava hazırlanmak için işe de girmedim ve şuan o ladar boşluktayım ki sanki hep böyle bu evdee kalıcam gibi geliyo aklıma geldikçe iyice üzülüyırum iyice dert ediyorum atanıp gidemezsem hep bu evdee olup az bir maaşa bi işe başlarsam diyee o kadar cok düşünüp dert edyorum ki yinede halime şükürker olsun ama vakit gecmiyo çok fena boşlultayım size soruyorum hayatınızın en berbat en boşlulta ki dönemlerinizde bekleyip ardından mucize gibi mutlu günlerinizz geldimi olduysa pekii neler oldu nasıl durumdaydınız ümit kapısına o ladar çok ihtiyacım var ki şu aralar
annem çok zor bir kişi 8 yıl ayrı yaşadım tek başıma alıştım her gün evde otursam kafayı yerdim annemle geçinemiyorum. Çareyi iki yıllık okula gitmekte buldum. Sende belediyenin kurslarına başlayabilirsin bu sırada kpssye hazırlanmaya devam edersin ümitsizliğe kapılma bak ben şimdi iş buldumda okulu nasıl bırakıcam diye düşünüyorum o kdr sevdimki :(:(:(

Back
X