- Konu Sahibi buyukmujdem
-
genelde öyle arada olur ınsanın canı sıkılır konusmaya ıhtıyac duyar ama konuyu bılırsek daha ıyı yorum yapabılırız dıye dusunuyorum boşlukta ne ac bıraz neden böyle dusunuyosun canını sıkan bıseymı var ? yada yanlızmısın ? nedır yanı
her insan arada böyle boşluklara düşebilir. hayat bu her zaman dört dörtlük gitmiyor.
ama şöyle düşün, bir oğlun vra ve hamilesin. neredeyse 1,5 yıllık evliyim. 3 aydır bebek istiyoruz ve rabbim henüz bize nasip etmedi. hayata bağlanmanı sağlayakac o kadar güzel nedenlerin var ki... inşallah en kısa zamanda bu halden sıyrılırsın. rabbim hepimize yardımcı olsun
Hamileliğin verdiği aşırı duygu yoğunluğu olabilir belkide....:44::44::44:
Ben hamileyken reklamlarda bile ağlıyordum...:26:
Ben de hamileliğe bağlı olduğunu düşünüyorum.Ben hamıleyken oylesıne depresıf bı donem gecırdım kı etrafımdakılerı baymıstım deyım yerındeyse,,,dert edılmeyecek ne varsa dert oluyordu bana sonrasında ağlama ve sinir krizleri...Bebeğinizi kucagınıza aldıgınızda,onun sıcaklıgını sıze olan ıhtıyacını hıssettıgınızde ve onun mınık bedenıne,güzel gözlerıne baktıgınızda ona oyle bı baglanacaksınız kı bı daha bu bagı kımse koparamayacak,,,asktan da ote bı sey,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?