Boşlukta gibiyim...

buyukmujdem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2011
758
18
0
Diğer
Aslında bu konuyu açıp açmamakta kararsız kaldım ama hadi bi açayım beni anlayan olur kafam dağılır diye düşündüm...Derdim ne bilmiyorum ama ben neden kendimi boşlukta gibi hissediyorum ben böyle değildim noldu acaba bana????Arkadaşlar inanın konuşmaya ihtiyacım var galiba benim...

Elim kolum kalkmıyor...Bişey yapmak istemiyorum...Eşime deli gibi aşık olan ben onu bile görmek onunla vakit geçirmek istemiyorum...Hamileyim oğluma yakın hissedemiyorum eskisi gibi kendimi yapmaya çalışıyorum ama yapmacık olduğu o kadar belli oluyor ki...

genelde öyle arada olur ınsanın canı sıkılır konusmaya ıhtıyac duyar ama konuyu bılırsek daha ıyı yorum yapabılırız dıye dusunuyorum boşlukta ne ac bıraz neden böyle dusunuyosun canını sıkan bıseymı var ? yada yanlızmısın ? nedır yanı

Son düzenleme:
her insan arada böyle boşluklara düşebilir. hayat bu her zaman dört dörtlük gitmiyor.
ama şöyle düşün, bir oğlun vra ve hamilesin. neredeyse 1,5 yıllık evliyim. 3 aydır bebek istiyoruz ve rabbim henüz bize nasip etmedi. hayata bağlanmanı sağlayakac o kadar güzel nedenlerin var ki... inşallah en kısa zamanda bu halden sıyrılırsın. rabbim hepimize yardımcı olsun

genelde öyle arada olur ınsanın canı sıkılır konusmaya ıhtıyac duyar ama konuyu bılırsek daha ıyı yorum yapabılırız dıye dusunuyorum boşlukta ne ac bıraz neden böyle dusunuyosun canını sıkan bıseymı var ? yada yanlızmısın ? nedır yanı

Canım yalnızım evet orası ayrı bir ailem yok benim...Dünyada tek sahip olduğum varlık eşim ve bebeğim diğerleri teferruat zaten...Ama canım sıkılınca yanına gidebileceğim % 100 anlaşabileceğim adam gibi adam biride yok...Sıkılınca oğlumla konuşuyorum boşalıyorum resmen...Aslında derdim yalnızlıkta değil çünkü çoktan aştım bunları yada kendimi öyle alıştırdım...Bilmiyorum bide üstüne hamilelik dönemi yıpranıyorum galiba yaaa bak görüyormusun ne derdim olduğunu bile bilmiyorum...Ama çok büyük bişey var biliyorum ama neee???

her insan arada böyle boşluklara düşebilir. hayat bu her zaman dört dörtlük gitmiyor.
ama şöyle düşün, bir oğlun vra ve hamilesin. neredeyse 1,5 yıllık evliyim. 3 aydır bebek istiyoruz ve rabbim henüz bize nasip etmedi. hayata bağlanmanı sağlayakac o kadar güzel nedenlerin var ki... inşallah en kısa zamanda bu halden sıyrılırsın. rabbim hepimize yardımcı olsun

Yanlış anladın cnm galiba oğlum hala içimde....Rabbim isteyen herkese ve sanada yavrunu nasip etsin. Evet çok güzel bir duygu ama ama lar bitmiyo işte...

Hissiyatim çok büyüktür kızlar benim bişey gelsin aklıma bişey hissedeyim dejavu gibi hemen oluyo valla...Acaba bişey mi olacak ki bana ters giden bir gündeyim boşluktayımmmm:26:

Hamileliğin verdiği aşırı duygu yoğunluğu olabilir belkide....:44::44::44:

Ben hamileyken reklamlarda bile ağlıyordum...:26:

Hamileliğin verdiği aşırı duygu yoğunluğu olabilir belkide....:44::44::44:

Ben hamileyken reklamlarda bile ağlıyordum...:26:

Bilmiyorum canım daha önce pek yaşamadım önceden canım sıkılsa bi dışarı çıkar süslenir püslenir alışveriş yapar gelirdim rahatlardım hava alırdım....

Ama şimdi trilyon verseler umrumda olmayacak pozisyondayım...Amannn boşverrr diyorummm

Gözümün içine bakıp benimle gülen benimle ağlayan adama Eşime bile sen beni sevmiyorsun beni aldatıyorsun gibi ıvır zıvır gibi bişeyler saçmaladım...Ki eşim ben güleyim güler ağlayayım ağlar üstüme toz kondurmaz böylee bir adama yazık ediyorum noluyooo bana yaaa:25::25::25:Geliyo göbeğimi okşuyo yavrum nasıl diyo verdiğim cevap sanane oluyo sen hep onu düşün hep o hep o diyorum salaklaştım ben yaaa:37:

Ben de hamileliğe bağlı olduğunu düşünüyorum.Ben hamıleyken oylesıne depresıf bı donem gecırdım kı etrafımdakılerı baymıstım deyım yerındeyse,,,dert edılmeyecek ne varsa dert oluyordu bana sonrasında ağlama ve sinir krizleri...Bebeğinizi kucagınıza aldıgınızda,onun sıcaklıgını sıze olan ıhtıyacını hıssettıgınızde ve onun mınık bedenıne,güzel gözlerıne baktıgınızda ona oyle bı baglanacaksınız kı bı daha bu bagı kımse koparamayacak,,,asktan da ote bı sey,,,

Ben de hamileliğe bağlı olduğunu düşünüyorum.Ben hamıleyken oylesıne depresıf bı donem gecırdım kı etrafımdakılerı baymıstım deyım yerındeyse,,,dert edılmeyecek ne varsa dert oluyordu bana sonrasında ağlama ve sinir krizleri...Bebeğinizi kucagınıza aldıgınızda,onun sıcaklıgını sıze olan ıhtıyacını hıssettıgınızde ve onun mınık bedenıne,güzel gözlerıne baktıgınızda ona oyle bı baglanacaksınız kı bı daha bu bagı kımse koparamayacak,,,asktan da ote bı sey,,,

Beni anlatıyorsun yaaa...Artık heralde eşim 2. kez hamile olmamı istemez...Bak bunu bile takıyorum...Ama sadece hamilelikle ilgili olmasa gerek yaa...

ya valla çok şaşırdım yazdıklarınızı okuyunca ,şaşırdımmı imrendimmi onuda bilemedimya, yanlış anlamayın ama derdiniz yok dert arıyor gibsiniz, şöyle bir düşünün çok şükür sağlığımız yerinde eşimde yanımda, eşinizin kötü alışkalıkları olabilirdi allah korusun çok ciddi hastalıklarınız olabilirdi aileniz varsa ve sağlarsa onada şükür edin valla insanların ne dretleri var neler yaşıyorlar, bide bebek bekliyormuşsunuz allah hayırlısıyla büyütmek nasip etsin allah dertleri olanlara yardım etsim ne dimm

Back
X