• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boslukta gibiyim

Napicagimi Bilmiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
799
369
123
32
Bugün yine heyheylerim üzerimde uyandim... Ne kadar sorunlari problemleri gizlemeye veya yokmuslar gibi davranmaya calissam illa birgün gelip ortaya cikiyorlar. Bir aralar sizin basinizi cok ütülüyordum sevgilim sevgilim diye allaha sükür o problem bitti. Bitti ama ben hala kendimi toparlayamiyorum. Arada bir aklima gelse yine karalar bagliyorum. Gecen hafta annem amelyat oldu. Bu haftada izin aldim annemin bakimi icin. Evde bütün isler beni bekliyor. Ama ben kendimi halsiz hissediyorum. Sinirlerim bozuluyor hic yoktan. Boslukta gibiyim acikcasi. Birdaha hic kimseye güvenemicekmisim gibi karisik duygulardayim. Bunlari buraya nedenmi yaziyorum arada bir biseyler anlatmasam patlicakmisim gibi oluyorum cünkü. Okudugunuz icin tesekürler

Daha cok yeni. Bende de 3cu ay oldu ama bende atlatamadim. Kendine ne kadar uğraşlar bulsanda, hiç olmadık yerde aklına geliyor ve üzülüyorsun.. Zamanla geçer diyorlar. Öyle diyenlere inanmaktan başka çaremiz yok şuanda..

Daha cok yeni. Bende de 3cu ay oldu ama bende atlatamadim. Kendine ne kadar uğraşlar bulsanda, hiç olmadık yerde aklına geliyor ve üzülüyorsun.. Zamanla geçer diyorlar. Öyle diyenlere inanmaktan başka çaremiz yok şuanda..

Insallah canim. Hersey üzerime geliyormus gibi hissediyorum

Hayata bakis acinizi degistirmelisiniz ,
ilk ayrilan siz degilsiniz,son da siz olmayacaksiniz... evvela sukredebilmeli insan
*anneniz yaninizda oldugu icin
*saglikli oldugununuz icin
*isiniz oldugu icin
*ve hatta nefes alabildiginiz icin.... hayat cok kisa , olmayacak bi insan icin heba olmaya degmez

Back
X