Boşlukta olmak😔

Bir tembelden diğer tembele selamlar 🙋🏻‍♀️
" Üşeniyorum öyleyse yarın" yarın hayat mottomdur. Kredi kartima fahiş bi kullanma ücreti kesmişler, ben bankayı arayana kadar 6 ay geçmiş üzerinden... düşün o kadar vahim.🤦..

Neyse diyeceğim sizde bendenseniz o dersin başına geçmek zor olacaktir..ama madem düzenli geliriniz var özel hoca tutun derim. Programi o yapacağı için hem mecbur çalışırsiniz hem de daha eğlenceli olur
Bana bir psikolog bir de hoca lazım kesinlikle söylediğiniz gibi. Birileri zorlayınca daha çabuk harekete geçiyorum. Bir sıkıntı olmamıştır inşaAllah bankayla🤲🙁

Bana bir psikolog bir de hoca lazım kesinlikle söylediğiniz gibi. Birileri zorlayınca daha çabuk harekete geçiyorum. Bir sıkıntı olmamıştır inşaAllah bankayla🤲🙁
3 ay içinde arasam iade yapabiliyorlarmış, ben herşeyi yarın diye ertelediğim için üzerinden 6 ay geçmiş farkında değilim :D Bi miktar paradan oldum işte..

Hayatı kaçırmayın siz de inşallah. Artık herşeyin online'ı var. Kursdu, eğitimdi, spor bile. Kayıt yaptırıp bir grupla ilerlersiniz hem daha kolay oluyor, hem de bişeyler başardıkça motive oluyor insan.

Bende öyle olmak istiyorum aslında yani düzenli gideyim,anlatayım,bir profesyonelin fikirlerini alayım. Üslubunuz çok samimi geldi onuj hatrına bugün bir psikologtan randevu aldım 😊
Ayy cok sevindim🤗🤗 ilk seans zaten uzmanin seni tanimasiyla gecer. Utaniyorum, cekiniyorum neyse hissettiginiz soyleyin ki size nasil yaklasacagini bilsin. Bize oldugunuz gibi ona da anonimsiniz inanin boyle rahat olun bu yuzden😊

Yapılacakların hepsi senin istemenle olacak şeyler. O zaman işe ilk olarak yaşam enerjini, bakış açını değiştirerek başlamalısın.
Kısacası sorun kafanda, düşüncelerinde. Yani ilk olarak terapi ile işe başla.
Zaten sonrasında kendini sen bile tutamayacaksın.

3 ay içinde arasam iade yapabiliyorlarmış, ben herşeyi yarın diye ertelediğim için üzerinden 6 ay geçmiş farkında değilim :KK70: Bi miktar paradan oldum işte..

Hayatı kaçırmayın siz de inşallah. Artık herşeyin online'ı var. Kursdu, eğitimdi, spor bile. Kayıt yaptırıp bir grupla ilerlersiniz hem daha kolay oluyor, hem de bişeyler başardıkça motive oluyor insan.
İnşaAllah🤲🙏 Kötü olmuş sizin için aman bir dahakine daha dikkatli olun 😊🙏

Yapılacakların hepsi senin istemenle olacak şeyler. O zaman işe ilk olarak yaşam enerjini, bakış açını değiştirerek başlamalısın.
Kısacası sorun kafanda, düşüncelerinde. Yani ilk olarak terapi ile işe başla.
Zaten sonrasında kendini sen bile tutamayacaksın.
Kesinlikle 🙏 Böyle cümleler çok mutlu ediyor,başardığımı düşünmek bile duygulandırıyor beni 😊🙏

Toplum baskısı işte sayılara takılmayın, hepimiz için geçerli. Belki aynı enerjiye sahip olamıyoruz ama yaşımız henüz genç.

Ahh anlattıklarına nasıl özendim bir bilsen..
Bende önlisans mezunuyum ama dediklerinin hayalini bile kuramıyorum. Çünkü herşeyden önce işim yok. Param yok. Faturamı bile ailem ödüyor ekstradan masraf çıkarmamak için olabildiğince tek düze yaşıyorum hayatı..
Benim tavsiyem önce spora yazıl ama özel hocaya. 600 700 lira gibi bir ücreti var aylık. İlk başta zorlanırsın ama sonrasında hem kilo verdikçe hem de ortam değiştirdiğin için güvenin yerine gelir.
Bu işler biraz zorlamaya bakıyor aslında. Yani bir hafta başlasanız istediğiniz şeye ikinci hafta kendinize kızacaksınız neden bugüne kadar durdum diye. Herşey gönlünüzce olsun :)

Ahh anlattıklarına nasıl özendim bir bilsen..
Bende önlisans mezunuyum ama dediklerinin hayalini bile kuramıyorum. Çünkü herşeyden önce işim yok. Param yok. Faturamı bile ailem ödüyor ekstradan masraf çıkarmamak için olabildiğince tek düze yaşıyorum hayatı..
Benim tavsiyem önce spora yazıl ama özel hocaya. 600 700 lira gibi bir ücreti var aylık. İlk başta zorlanırsın ama sonrasında hem kilo verdikçe hem de ortam değiştirdiğin için güvenin yerine gelir.
Bu işler biraz zorlamaya bakıyor aslında. Yani bir hafta başlasanız istediğiniz şeye ikinci hafta kendinize kızacaksınız neden bugüne kadar durdum diye. Herşey gönlünüzce olsun :)
O duyguyu çok iyi biliyorum. Bende yeni atandım sayılır. Daha iyisi size ve emek veren herkese nasip olur inşaAllah 🤲 İnşaAllah söylediğiniz gibi olur 😊🙏

Back
X