Boşlukta sallanır gibi.. sahi siz neler yapıyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de böyle bir dönemdeyim. Bugün ciddi ciddi antidepresana başlamayı düşündüm. Günlerdir elime almıyorum kitabımı. Ama benim somut sıkıntılarım var ve başa sarmaktan yoruldum. Bana tek iyi gelen şey kedim. Onunla kuduruyoruz, koklaşıyoruz biraz iyi geliyor.. Allah hepimizi feraha çıkarsın inşallah..
Kesinlikle kediler mukemmel bisee canim kedimm <3

Kedi artı bir. Evde bir hayvan olunca ona bakmak ilgilenmek için mecburen hareketleniyorsun sonra o da bi takım şebeklikler yapıp seni eğlendiriyor. Köpek olursa bi de yürüyüşe çıkarmak var anti depresan gibi valla

Ne yapayım bende de aynı şeyler var. Sevgilimden uzaktayım.. bir hafta sonra yolculuk var okuduğum yere dönüyorum ona hazırlık derken kafam dağılıyor işte.
Aaaa evet evde bir tüylü kankam var onunla oynamak da iyi geliyor ❤️

insanın derdi olmazsa bu name gelmez. ben de çoğu zaman çok huzursuzluk yaşıyorum yürüyorum. çekirdek citliyorum 2 paket 🤣
şükretmek için bir şeyler ararım. isim var çok şükür kafam rahat ailem sağlıklı gibi...

kendini iyilik ve güzellik yasatarak atlatırsın böyle durumları.

Son düzenleme:
Ne yapayım bende de aynı şeyler var. Sevgilimden uzaktayım.. bir hafta sonra yolculuk var okuduğum yere dönüyorum ona hazırlık derken kafam dağılıyor işte.
Aaaa evet evde bir tüylü kankam var onunla oynamak da iyi geliyor ❤

ben konu sahibinin dediği şeylerin hepsini yaşıyorum üstelik sevgilimden ayrıldım :KK43:
ama atlatacağım.
hayat her zaman kötü gecmiyor her zaman da iyi gitmiyor.

Burada yasak mı bilmiyorum ama tüm iyi niyetimle sadece bir okuyucu olarak yazmak istiyorum. Nacizane bir tavsiyede bulunmak isterim.Bircan Yıldırım'ın Hayat Cesurlara Torpil Geçer kitabını okumanızı öneriyorum. Kendinizi çok iyi hissedeceğinize eminim.Geçen yıldan bu yana baş ucu kitabım oldu. İlk olarak anlamsız gelebilir ama sindirerek birkaç defa okuyun ne demek istediğimi anlayacaksınız. ❤️

benim uzmanlık alanım. 10 yıldır aynı durumdayım. hiçbir şeyden tam anlamıyla keyif alamıyorum. ki kendimi övmek için söylemiyorum ama gerçekten herkesin hayal ettiği ortamlara giriyorum, en iyi gece kulüpleri, beach’ler her ne haltsa işte. dini inancıma da sarıldığım dönemler oldu. kedi, aşk, arkadaşlık hepsi denendi. antidepresan vs. geçmedi. bazı insanlar bizim gibi oluyor. çözümünü ben de bulamadım. ama çözümü olmadığını tahmin ediyorum. takipteyim.

Screenshot_20190827-184430.webp

Aynı dertteyim nefes almak zor geliyor sanki dünyanın bütün yükü benim üzerimde valla teselli edemiyorum kendime gelemiyorum isyana giriyorum istemeden :KK61:

Saniyelik duygu değişimi yaşıyorum. Bir an dünyanın en bestiyim bir de bakmışım en yıkığı :D Kendimi dağıttığım an ‘kendinle ne konuştun Desmond, sakin kalacaksın, iyi hissetmeyi başaramıyorsan bile duyarsızlaşacaksın’ kendimi böyle ikna yoluna gidiyorum.

Yani önerim kendinizle konuşmayı denemeniz. Bir de zamanın gücüne inanmanız. Zaman her şeyin ilacıdır gibi beylik bir laf etmeyeceğim ancak iyi şeyler getirebildiği gibi; kötü şeyler de sarabiliyor başınıza. Sonra dününüze geri dönmek istiyorsunuz. Öyle bir güç işte. Karışık oldu, neyse.

Benzer bir dönemden geçiyorum.. hiçbir şey yapmak istemiyorum, yaptığım aktivitelerden de keyif alamıyorum zaten. Bu süreç nasıl geçer, ne kadar sürer bir fikrim de yok ama dilerim çok uzun sürmez, nitekim kendimi artık bununla başedecek kadar güçlü hissetmiyorum..

su 10 gundur bende ıyı degılım pespese duydugumuz kotu haberlerden dolayı
bırsey oluyor guluyorum guldugume utanıp gerı hemen duruluyorum bır tuhafım bu hafta dedıgınız gıbı kendımı boslukta hıssedıyorum kaygılı mutsuz cocugumun gelecegınden endıselı...
yanı etrafımda dertler dertlendırdı benı .

Bnm hayatım 2010 dan beri zor. İne cıka 9 yıl geçti. Ama nasıl geçti bilmiyorum. İnan su son 2 yıl daha zor geçiyor bnm için. İş yeri iflas etti bir ton borcla kaldım üstüne babam rahatsızlandı. Su an ona bakıyoruz annemle. Ve ben hala işsizim. Piskolojim aşırı derecede bozuldu. Aglayacak yer arıyorum kendime. İş arıyorum piyasa kötü iş yok. Borc cok hasta babam bir tarafta. Öyle bi saldımki anlatamam. Allahıma şükür ediyorum yinede çünki yapacak başka bişe bilmiyorum gbi geliyo. Kendime olan güvenimi yitirdim. İşe yaramaz biriymişim gbi hissediyorum kendimi

Saniyelik duygu değişimi yaşıyorum. Bir an dünyanın en bestiyim bir de bakmışım en yıkığı :KK70: Kendimi dağıttığım an ‘kendinle ne konuştun Desmond, sakin kalacaksın, iyi hissetmeyi başaramıyorsan bile duyarsızlaşacaksın’ kendimi böyle ikna yoluna gidiyorum.

Yani önerim kendinizle konuşmayı denemeniz. Bir de zamanın gücüne inanmanız. Zaman her şeyin ilacıdır gibi beylik bir laf etmeyeceğim ancak iyi şeyler getirebildiği gibi; kötü şeyler de sarabiliyor başınıza. Sonra dününüze geri dönmek istiyorsunuz. Öyle bir güç işte. Karışık oldu, neyse.
İkizler burcu musunuz

Ben de sizin durumunuzdayim yalniz degilsiniz. Malesef ben de bu duygular 30 yasimi gectikten ve bosandiktan sonra basladi. Önceden hic böyle kaygili ve karamsar degildim hayat zevk veriyordu. Simdi sadece günü gecirmek icin yasiyor gibiyim. Konunuzu takip etcem. Bana iyi gelen seyler sevdigim seyleri yeyip icmek bir yerlerde oturmak, yürümek, baska birinin dertlerini dinlemek..

Son 3 yıldır aynı hislerdeyim. Daha çok var olayı vs hep aynı..İnsan çok yoruluyor. Tatilde bile insanlar ne keyif alıyor diye onları incelemekle geçti günlerim. Konuyu takipteyim

iyi miyim kotu muyum bilmiyorum. gun geliyir cok huzurluyum gun geliyor dibin dibindeyim. bugun marketten cakmak alirken farketmeden cebime atmisim kasada farkettim. agladim mesela insan buna aglar mi agladim. ama kitap okurken bir cumleye kahkahalarla da gulebiliyirum. insanin zamanlari oluyor boyle.
ben de sanirim anksiyete de var yani zaten yillar once teshis koyulmustu tedavi olmustum ama son zamanlarda yasadiklarimla artti biraz. bakalim neler gelecek zamanla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X