Boşluktayım depresyondayım :(

Ben zaten ailesi asla yapamam her şey bi yana dünya bi yana ama sürekli onlarla onların kurallariyla yaşamak yoruyo bazen artık çocuk degiliz universte ortaminda bu imkanı sagladigim için tatlı geldi özgürlük bunun boşluğunu yasyorum asıl sorun ömür boyu yasmaaktan korkuyorum..
Tabiki öyle olmayacak şuan böyle yaşayaman gerek demek ki böyle oldu sakın öyle düşünme her şey güzel olacak atan bak gör şimdi bu bir süreç çoğumuz yaşadık belki ama umutsuz olma ailenin yanında güzel güvenli ve iyi unutma olur mu çok rahatsız olduğunda da geçecek her şey daha güzel olacak de emin ol daha iyi hissedeceksin

Tabiki öyle olmayacak şuan böyle yaşayaman gerek demek ki böyle oldu sakın öyle düşünme her şey güzel olacak atan bak gör şimdi bu bir süreç çoğumuz yaşadık belki ama umutsuz olma ailenin yanında güzel güvenli ve iyi unutma olur mu çok rahatsız olduğunda da geçecek her şey daha güzel olacak de emin ol daha iyi hissedeceksin
Umarimm boylee olur tek ümidim güzel günlerin hayalinii kurmak. .

Aslında sevgilimden ayrilmadim ama ileriye dönük evlilik gibi şeyler kesinlikle olamaz . Başlarken istemeyerek basladim ama sonra sevince varsın evlenmeyeyim yanımda olsun yeterdedim ama artık ben memlekete döndüğüm için yanimdada yok hiçbir teselli yok okulun bitip ailemin yanına gelmem ayrı bi çöküş sadece atlatabilirmiyim alisabikirmiyim böyle olan varmı diye içimi dökmek istedim

evli sanırım

Aslında sevgilimden ayrilmadim ama ileriye dönük evlilik gibi şeyler kesinlikle olamaz . Başlarken istemeyerek basladim ama sonra sevince varsın evlenmeyeyim yanımda olsun yeterdedim ama artık ben memlekete döndüğüm için yanimdada yok hiçbir teselli yok okulun bitip ailemin yanına gelmem ayrı bi çöküş sadece atlatabilirmiyim alisabikirmiyim böyle olan varmı diye içimi dökmek istedim
Evli galiba sevgilin

Bence hayallerinizden vazgeçmek yerine, onlar için savaşmalısınız. Sonuçta evlenmenize resmi bir engel yok. Evli falan da değilmiş. Boşanmış olabilir, bu gayet normal. Ama şu an önceliğiniz bu olmamalı. Önce içinde bulunduğunuz depresyondan çıkmalısınız. Daha sonra aşkınız uğruna mücadele etmenizi öneriyorum. Her açıdan uyumluyum, hiç bir sıkıntımız yok demişsiniz. Pişman olursunuz sonra, içinizde kalır.

Evet her sene ama ben 2019 temmuz kpss sine hazirlancam burdan bi sene atam sürecidir 2020 agustos olcak burdada bi sene etti iki sene . Öğretmen ataması bi buçuk seneyi buluyor çünkü
Keşke bu seneye girseymişsin
Ben son sınıfta girmiştim
O zaman atama 2 ayda oluyodu
O iki ay bile ailemin yanına sığamamıştım
İki sene çok zor
Dersane part time iş falan bişeyler yap da evde çok durma delirir insan
En kötü her gün kütüphaneye git

Keşke bu seneye girseymişsin
Ben son sınıfta girmiştim
O zaman atama 2 ayda oluyodu
O iki ay bile ailemin yanına sığamamıştım
İki sene çok zor
Dersane part time iş falan bişeyler yap da evde çok durma delirir insan
En kötü her gün kütüphaneye git
Doğru bende sigamiyorum işte eylül atamaları kalkinca bi de Son senemde iyi hazirlanamdigim için iki yılı bulacak o da atanabilirsem .. atanamamakta var . Dershaneye yazilcam mecbur

Back
X