• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşluktayım ve ne yapacağımı bilemiyorum.

Ben iyim hanım efendi yaptıklarınız ve bana verdiğiniz bu gereksiz tepkiye bakılırsa siz iyi değilsiniz. Devam edin böyle.
Bana direk çocuğu olan bir adamla sevgili olduğumu yazmışsınız o yüzden, kimsede çocuğu olan biriyle olmaz. Kız kardeşinin çocuğu var

Kimseye kızmadım ama yukarıda belirtmeyi unuttuğum için sonradan ekledim.
Çocuğu var yazmışsın sadece oyuzden herkes adamın çocuğu var anlıyor. Bir de bir erkek kız kardeşe özenmez ki erkek kardeş olsa anlarım. Ve özense de zaten hayatında sen varsın seni bekler seninle evlenirdi değil mi? Sonuçta ömür boyu öğrenci olmayacaksin. Bir kaç yıl sonra mezun olacaksın. Adamı boşver sen önüne bak.

kız kardeşinden evliliğinden ve çocuğundan size ne? sizin durumunuza gelince adam sizi sevmiyor ve ayrılıp yeni bir ilişki deneyimlemek hatta kafasına uyan biri ile evlenmek istiyor kaldı ki bulmuş bile olabilir

Derdime derman bulamadığım için buraya yazıyorum. Benim 2 yıllık bir ilişkim vardı.

İlişkimiz hakkında kısa bilgi
(Bu arada aramızda 9 yaş fark var oha çüş demeyin biliyorum evet fazla gibi ama bizleri tanıyanlar ne kadar uyumlu bir çift olduğumuzdan bahsediyorlardı ve kavgalarımız yok denecek kadar azdı neredeyse yok gibi, birbirimize karşı çok naziğiz , aynı evde kalıyoruz. Ben üniversitedeyim , sevgilimde çalışıyor)

Zamanla sevgilim hiçbir sebeb yokken mutsuzlaşmaya başladı ve benle daha az konuşmaya başladı sonrasında 3 ay önce ilişkimize devam edemeyeceğini ve farklı hayat planlarının olduğunu, ne yapmak istediğini bilemediğini ve aile kurmak istediğini söyledi(dip not : sürekli böyle söyleyip ondan sonra fikrini değiştiriyor kız kardeşinden etkilendiğini düşünüyorum ondan 4 yaş küçük ve evli ama kendinden küçük biri ile 3 yaş kadar. ) bu olaydan sonra yaklaşık 1 ay kadar ben, yaşadığımız evde yoktum. Ağustos ayı gibi tekrar dan denemek istediğini söyledi bir süre ( bu karar için beraber konuştuk, kendisi direk yazmadı bana ) . Geçen ay kaldığımız eve geldim üniversitem açıldığı için. Bir süre soğuk davrandım beni üzdüğü için ama her geçen gün normale döndüm , iki hafta önce bana devam etmek istemediğini , hayatı daha düzenli ve kariyeri yerinde biri ile devam etmek istediğini ve aile meselesini söyledi. Yarın tekrar konuşacağız sizce nasıl davranmam gerekiyor? (arkadaşlar çok ağlıyorum ve üzülüyorum geceleri ağlamaktan uyuyamıyorum zoraki olarak aynı evdeyiz su an paylaşımlı ev bakıyorum)
Napacaksınız gidene dur diyemeyeceğinize göre hayatınıza devam edeceksiniz.

Derdime derman bulamadığım için buraya yazıyorum. Benim 2 yıllık bir ilişkim vardı.

(Bu arada aramızda 9 yaş fark var oha çüş demeyin biliyorum evet fazla gibi ama bizleri tanıyanlar ne kadar uyumlu bir çift olduğumuzdan bahsediyorlardı ve kavgalarımız yok denecek kadar azdı neredeyse yok gibi, birbirimize karşı çok naziğiz , aynı evde kalıyoruz. Ben üniversitedeyim , sevgilimde çalışıyor)

Zamanla sevgilim hiçbir sebeb yokken mutsuzlaşmaya başladı ve benle daha az konuşmaya başladı sonrasında 3 ay önce ilişkimize devam edemeyeceğini ve farklı hayat planlarının olduğunu, ne yapmak istediğini bilemediğini ve aile kurmak istediğini söyledi(dip not : sürekli böyle söyleyip ondan sonra fikrini değiştiriyor kız kardeşinden etkilendiğini düşünüyorum ondan 4 yaş küçük ve evli ama kendinden küçük biri ile 3 yaş kadar. ) bu olaydan sonra yaklaşık 1 ay kadar ben, yaşadığımız evde yoktum. Ağustos ayı gibi tekrar dan denemek istediğini söyledi bir süre ( bu karar için beraber konuştuk, kendisi direk yazmadı bana ) . Geçen ay kaldığımız eve geldim üniversitem açıldığı için. Bir süre soğuk davrandım beni üzdüğü için ama her geçen gün normale döndüm , iki hafta önce bana devam etmek istemediğini , hayatı daha düzenli ve kariyeri yerinde biri ile devam etmek istediğini ve aile meselesini söyledi. Yarın tekrar konuşacağız sizce nasıl davranmam gerekiyor? (arkadaşlar çok ağlıyorum ve üzülüyorum geceleri ağlamaktan uyuyamıyorum zoraki olarak aynı evdeyiz su an paylaşımlı ev bakıyorum)
Bir erkek ondan bundan etkilenip ilişkisine yansıtıp sahip çıkamayacaksa bir ilişkiye bence hemen ayrılmalısın . Daha mutlu olacağın ,yüzünün güleceği insanlarla yoluna bakmalısın . Bu adam karasızlığıyla seni hep üzmüş ağlatmış ve bu başlangıçsa sonunu düşünemiyorum 🙈

Adam seni sevmiyor çünkü adamın gelecek planlarında, hayallerinde sana dair hiçbir şey yok. Ha eğer sevseydi bir gelecek düşünseydi okulunun bitmesini beklerdi hatta bu sürede sana destek olurdu mezun olunca da bir adım atardınız.

Yaşlar kaçtı bu arada? Çalıştığı yerden başka görüştüğü biri olabilir mi?
Çalıştığı yerde başka kişi olsa da bu kadar düşünmeseydim. Uzaktan çalışıyor ve çalışma arkadaşlarını da biliyorum :/

kesinlikle üzgün olduğunu ona belli etmiyorsun
hatta ilginç bi şekilde mutlu gözükmeye çalışıyorsun
tekrar da oturup bu konuyu konuşmuyorsun eğer o konuşmak isterse
lafı ağzına tıkıp "konuşmaya uzatmaya gerek yok bence, ayrılmamız doğru bi karar. sana hayatında başarılar, ben en kısa sürede kalacak yer ayarlayıp düzenimi kuruyorum" deyip geçiyorsun

"konuşmaya uzatmaya gerek yok bence, ayrılmamız doğru bi karar. sana hayatında başarılar, ben en kısa sürede kalacak yer ayarlayıp düzenimi kuruyorum"
Bunu söyleyip rest çekersen senden değerlisi olmaz konu sahibesi. Dumura uğrar ''Niye hemen kabul etti, niye peşimden koşmadı'' gibi düşüncelerle içi içini yer artık ve bunu söylemelisin...

Kardeş, yaşadığın sey herkesin başına gelebilir. Çünkü suan em deli dolu çağların. Yadirgamayacagim. Olabilir böyle şeyler. Ama lütfen söyleyeceklerimi de kulak ardı etme.

Sakın ama sakın yalvarma. Sensiz yapamam deme. Ağlama karşısında. Fazla samimiyet saygıyı azaltır. Konuşma esnasında buz dağı gbi ol
Sana verdiğim emeklere yazık, o kadar karakterli bıriymışsın ki benleyken bir başka biriyle hayat kurmayı düşünebiliyormussun de. Ki hayatına birini almak istediği belli
Ya da evlenmek istediği

Ağlayarak degil , aralayıp sert cümlelerle konusmani bitir. Ve onun gözünün önünde olma
Yokluğunu anlasın
O an anlamasa bile ileride mutlaka anlar. Ben ne zaman bunu yaptıysam 10 sene sonra bile gelip beni buldular. Helallik istemek için
Ben etmem ama .

Son cümlen de şu olsun. Hakkimi helal etmiyorum sana, Benim bu ahım seni mutlu eder mi bir düşün.

Nokta....

Back
X