- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
Şuan eşime çok kızgın olduğum için tarafsız olamıyorum o yüzden susacagim13 yaşında oğlum var
Hakkınız da hayırlısı. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan eşime çok kızgın olduğum için tarafsız olamıyorum o yüzden susacagim13 yaşında oğlum var
Nasıl davranayım daha Nasıl Ada'm ederim bilmiyorumBenim eşime çok benziyo ama benim eşim ayrılmak istemiyo şikayetleri neymiş sizden peki?
Ya bu konuyu ben mi açtım acaba :)Kafasını meşgul ediyormuşum iş yapamıyormuş surat asıyormuşum çok konuşuyormuşum vs
Hmmm çok uzun bi süre,peki evlendikten sonra mı böyle oldu?13 Yıllık evliyim zaten hep bekliyorum benimle ilgilenirmi beni anlarmı diye
Allah yardimciniz olsun sinirlendim yahu, kadınlara diyorlar ama erkekler ne istedigini bilmiyor gercekten. İsiniz zor bir de kocaman bir cocuk var ortada, cok uzuluyorum boyle seyler duyuncaKafasını meşgul ediyormuşum iş yapamıyormuş surat asıyormuşum çok konuşuyormuşum vs
AnlamdımYa bu konuyu ben mi açtım acaba :)
Kendi yaptığı şeyleri gözleri görmüyor hep benimkileri görüyorAllah yardimciniz olsun sinirlendim yahu, kadınlara diyorlar ama erkekler ne istedigini bilmiyor gercekten. İsiniz zor bir de kocaman bir cocuk var ortada, cok uzuluyorum boyle seyler duyunca![]()
benim eşimde böyle herşey iş ve para ....hayat onun için sadece çalışmaktan ibaret çalışırsa mutlu..hiç romantizm yok hayatımızda cinsellik bile yok evlimiyim değilmiyim hissedemiyorum bile..eşim ile ayrılma noktasındayız hiç beni anlamıyor ufak tefek şeylerden kavgamız büyüyor ve ayrılacak dereceye geliyor hep haklı kendi ben hep haksızım gözü işten başka bir şey görmüyor ailemin ufak sorunu olduğunda benimle olmuyor ne bileyim Nasıl anlatayım onun için herşey iş ve para tamam biliyorum parasız birşey olmaz ama ama insan hayatında tabiki sorunlar olacak ama anlayışlı bir şekilde halletmek bir iyilik yaptımı yüzüme kalkıyor biliyorum içinde iyilik var ama fakat Nasıl desem beni hep üzüyor ne anladım ben o iyiliği ne konuşacağını bilmiyor hakaret ediyor allahım ne olur bana yardım et çıldırmak üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum ne onunla mutluyum nede onsuz mutluyum Nasıl bir hayatım evliliğim var Hep üzülüyorum şimdi çekti gitti ayrılmayı düşünüyorum düşünüyorum ama Nasıl düzen kuracam yüreğim dayanacakmı onun bensiz yaşayacağına kadınlarla olacağına am olmuyor katlanamıyorum hiç yanımda değil
Bir kaç yıldırHmmm çok uzun bi süre,peki evlendikten sonra mı böyle oldu?
Özellikle 2015 yılı ve 2016 hala kötüBir kaç yıldır
Aynen cinsellik bile tuhaf bizimkisibenim eşimde böyle herşey iş ve para ....hayat onun için sadece çalışmaktan ibaret çalışırsa mutlu..hiç romantizm yok hayatımızda cinsellik bile yok evlimiyim değilmiyim hissedemiyorum bile..
nen onu istiyorŞunu mu istiyor eşiniz; ev işini yapacaksin, ona hizmet edeceksin, sorun varsa konusmayacaksin ama ev işini yapacaksin? E o zaman evlenmeseymis para biriktirip hizmetçi tutsaymis?
Bilemiyorum Nasıl sevdim halada seviyorum ama bana karşı huyunu beni anlayamamasını aslaVarken sizin duygusal boşluğunuzu doldurmuyorsa bir koca, gidince en azından yok da duygusal boşluk var diyor insan.![]()
Aynı şeyleri yasiyoruz demek istiyorumAnlamdım