• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşluktayım.....

Kafasını meşgul ediyormuşum iş yapamıyormuş surat asıyormuşum çok konuşuyormuşum vs
Allah yardimciniz olsun sinirlendim yahu, kadınlara diyorlar ama erkekler ne istedigini bilmiyor gercekten. İsiniz zor bir de kocaman bir cocuk var ortada, cok uzuluyorum boyle seyler duyunca :KK14:

Allah yardimciniz olsun sinirlendim yahu, kadınlara diyorlar ama erkekler ne istedigini bilmiyor gercekten. İsiniz zor bir de kocaman bir cocuk var ortada, cok uzuluyorum boyle seyler duyunca :KK14:
Kendi yaptığı şeyleri gözleri görmüyor hep benimkileri görüyor

Şunu mu istiyor eşiniz; ev işini yapacaksin, ona hizmet edeceksin, sorun varsa konusmayacaksin ama ev işini yapacaksin? E o zaman evlenmeseymis para biriktirip hizmetçi tutsaymis?

Kilo verdim ne ne yediğim ne yemediğim belli o kadar mutsuzum ne var beni anlasa ayrılacam diyorum fakat yapabilecekmiyim korkuyorum

eşim ile ayrılma noktasındayız hiç beni anlamıyor ufak tefek şeylerden kavgamız büyüyor ve ayrılacak dereceye geliyor hep haklı kendi ben hep haksızım gözü işten başka bir şey görmüyor ailemin ufak sorunu olduğunda benimle olmuyor ne bileyim Nasıl anlatayım onun için herşey iş ve para tamam biliyorum parasız birşey olmaz ama ama insan hayatında tabiki sorunlar olacak ama anlayışlı bir şekilde halletmek bir iyilik yaptımı yüzüme kalkıyor biliyorum içinde iyilik var ama fakat Nasıl desem beni hep üzüyor ne anladım ben o iyiliği ne konuşacağını bilmiyor hakaret ediyor allahım ne olur bana yardım et çıldırmak üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum ne onunla mutluyum nede onsuz mutluyum Nasıl bir hayatım evliliğim var Hep üzülüyorum şimdi çekti gitti ayrılmayı düşünüyorum düşünüyorum ama Nasıl düzen kuracam yüreğim dayanacakmı onun bensiz yaşayacağına kadınlarla olacağına am olmuyor katlanamıyorum hiç yanımda değil
benim eşimde böyle herşey iş ve para ....hayat onun için sadece çalışmaktan ibaret çalışırsa mutlu..hiç romantizm yok hayatımızda cinsellik bile yok evlimiyim değilmiyim hissedemiyorum bile..

benim eşimde böyle herşey iş ve para ....hayat onun için sadece çalışmaktan ibaret çalışırsa mutlu..hiç romantizm yok hayatımızda cinsellik bile yok evlimiyim değilmiyim hissedemiyorum bile..
Aynen cinsellik bile tuhaf bizimkisi

Kadınları akılsız görüyor ihtiyaç yani kendi ihtiyaçlarını karşılayacak bir varlık görüyor benide öle

Varken sizin duygusal boşluğunuzu doldurmuyorsa bir koca, gidince en azından yok da duygusal boşluk var diyor insan. :KK14:

arkadaşım çok benziyor aramızdaki problemler senle özel konuşmak isterim kocalarımız aynı benimkini anlattın sanki duygusal boşluktayım bende bencillik hat safhada beni düşünüyor gibi yaptığı her davranışında aslında kendini düşünerek yapıyor ve bununlar gurur duyuyor bir iyilik yapsa başa kakar yaptığı iyilik değil aslında yapması gerektiği bir sorumluluk ama o bunu çok önemli birşey gibi görüp bak yaptım kıymetimi bil modunda değil mi? ve haklıyken haksız durumuna düşürüyor seni en çok da bu koyuyor insana doğrumu ?

O zaman biraz güçlü durup boyun egmemekte yarar var

Back
X