Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bostancı civarında part-time bakıcı aranıyor

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Teletubby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
410
6
0
İstanbul
Merhabalar, yaş aralıkları 1,5 olan 2 bebeğim için özellikle (bazı) haftasonları evimde bakabilecek tercihen orta yaş ve üzeri part-time bakıcı arıyorum. Teşekkür ederim ilginize...

Merhabalar, bir kere her haftasonu 1 gün istiyorum ve bazı durumlarda cumartesi, pazarda olabilir. Ayrıca haftaiçi de arada emanet edebileceğim biri olsun istiyorum. Biri 2,5 biride 1 yaşında. Çok zorlayan çocuklar değil ancak yabancılık çekiyorlar. Bu yüzden onlarla ilgilenecek insanın çocuklarla iyi anlaşabilecek biri olması gerekiyor. Eğer ilgilenirseniz şartlarınızı ve kendinizle ilgili bilgileri özelden bildirebilirsiniz. Saygılarımla...

merhaba hafta sonlarını ailemle geçirmek ve tam zamanlı bir işe ihtiyacım olduğu için ben uygun bir bakıcı adayı değilim...Umarım iyi bir bakıcı ile karşılaşırsınız...

sevgiler

Ben part-time bakabilirim,benimde 1,5 yaşında kızım var ve oldukça temiz ve titiz bir anneyimdir,çocuğun dilinden anlarım,yaşım 27,Maltepede oturuyorum,ancak 5ten sonra müsaitim,haftasonları ise 1 tam gün müsaitim,sizede uygunsa özelden görüşebiliriz,iyi günler...

Ben part-time bakabilirim,benimde 1,5 yaşında kızım var ve oldukça temiz ve titiz bir anneyimdir,çocuğun dilinden anlarım,yaşım 27,Maltepede oturuyorum,ancak 5ten sonra müsaitim,haftasonları ise 1 tam gün müsaitim,sizede uygunsa özelden görüşebiliriz,iyi günler...

Nurcannil

bu bahsettiğiniz koşullar hala geçerli mi?yani hala böyle bir iş yapıyor musunuz.?Bir arkadaşım 4 yaşında kızı için bakıcı arıyor da

Merhabalar, yaş aralıkları 1,5 olan 2 bebeğim için özellikle (bazı) haftasonları evimde bakabilecek tercihen orta yaş ve üzeri part-time bakıcı arıyorum. Teşekkür ederim ilginize...

ben 35 yaşındayım...haftasonu ve hafta içi bakabilrim....tecrübem var.bana saatleri belrtirseniz sevınırım...

merhaba 36 yaşındayım ve hafta sonları çocuk larınıza bakabilirim numaram 05425205143lütfen arar sanız memnun olurum

merhaba 36 yaşındayım ve hafta sonları çocuk larınıza bakabilirim numaram 05425205143lütfen arar sanız memnun olurum
ilan tarihi 2011 numranızı u kada açığa yazmayın isterseniz üyelikte iptal edilmiş zaten.... başka bölümlere ihiyacı olanlar yazıyor araştırın

Back
X