- Konu Sahibi denizmeltemi
-
merhaba , oğlum yakında 2 yaşını dolduracak. yaz döneminde dışarıda oyalamak biraz daha kolay. tatil için seyahatlerimizde olacak. ancak eylül sonrası için, haftada bazı günler , günde 2 saat oyun grubuna gitmesinin iyi olabileceğini düşünüyorum. çünkü çok hareketli. evde çok sıkılıyor,oyalayamıyoruz ve enerjisini harcayamıyoruz. bostancı şenesenevler suadiye civarında tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı? en yakınımızda kırmızı balık çocukevi var mesela, ona bir bakayım diyorum. tavsiyeleriniz yada paylaşabileceğiniz bilgi ve tecrübeleriniz olursa çok sevinirim.
Sanırım aynı civarda kreş arıyoruz.Benim kızımda 2 yaşında ve eylül gibi başlatmayı düşünüyorum.Çok sevdiğimiz bakıcımız hastalandı.Bundan sonra en iyisi kreş.Bir arkadaşım 2 yaşındaki kızını am gün başlattı ve çok memnunmuş.Araştırdıklarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.Bende başlıyorum pazartesi.
Mutlukids space
elma ağacı ve sare şafak ilk deneyeceklerim
Kırmızı Balığıda araştırıcam
kolay gelsin size
merhabalar bende nadire çocuk evi ile görüşmeye gidicem,siz konuştunuzmu?fiyatları nasıl,ben 63e çok yakınım,dolaysıyla bize orası uygun geliyor.kızlar bende arıyorum şöle güzel bi kreş.benim oğlum da 26 aylık.ben küçükyalıda oturuyorum.elma ağacı bana yakınmış ama oyun grubu varmı orda bilmiyorum.henüz yarım gün vermek istemiyorum o yüzden oyun grupları bana daha uygun.bi de küçükyalıda nadire çocuk evi var.oyun grubu varmış.yakınsanız orayla da ilgilenebilirsiniz.yeri de minibüs yolundan giriliyo hemen kolay.haftada 2 gün demişlerdi.uygun geldi bana.bakalım ağustos gibi bir yer seçmem lazım benimde.üfff daha şimdiden kreşini seçemiyoruz okula nasıl gidecek bu çocuklar nasıl okul beğenecez biz :44:
arkadaşlar sonunda kırmızı balık a gittim. Sahibi güner hnımla görüştüm. Kafama yattı. Saat 10-12 arası oyun gurubu var. Ister haftada 1 gün götür ister 2 ister 5. Güner hanım özellikle yemek yeme alışkanlıklarının gelişmesi için oyun gurubundan ziyade yarım gün gitmesi gerektiğini çünkü o zaman tüm çocuklar beraber sabah kahvaltısı ve öğlen yemeğine oturduğunu , kendi kendine ve her çeşit sebze yada katı gıda çok daha kolay yemeye başladıklarını söyledi. Ayrıca konuşma ve wc eğitiminin de çok daha kolay halledildiğini anlattı bizim doktorumuzun ofisinde birde pedagog vardı. Geçen bende ona pütürlü yemiyor , kendi kendine yemiyor nasıl yapsam diye danıştığımda o da aynen , hergün yada full time olmasada kreşe götürmemi , çocukları beraber görünce çok daha kolay yaptıklarını söylemişti. O yüzden bende karar verdim gelecek hafta 1 gün denemeye gidicez. Sonra seyahata gidicez , eylül ayında haftada 2 oyun gurubu ile başlayıp alıştıkça yavaş yavaş 5 yarım güne doğru arttırıcam.
kırmızı balık için 2 gün 2 saat 220 tl, diğerleri 350- 400 civarı.
senin kızın küçük anneli bir yere gitmelisiniz. ıraz toros suman ın oyun grubu var. onu tavsiye ederim suadiyede minibüs caddesine çok yakın. ıraz toros suman ın oyun grubu diye netten araştır. haftada 1 gün 1 saat 200 tl anneyle beraber katılınacak. geçen kış biz oğlumla kyndroo ya gittik.ben internet fırsat sitelerinden geçen kış indirimli almıştım. ama normal fiyatı çok pahalı geldi. istersen kyndroo gymboree mygym gibi yerleride araştır. ha birde ataşehirde neşe erberk in kreşinde cumartesi sabahları uygun fiyatlı oyun grubu vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?