Boşuna mıydı hersey?

sunu soylemek istiyorum.oluru olmayacak seyi oldurmak icin ugrasmayin.kendinizde soyluyorsunuz.beraberkende mutsuzduk diye..her cift mutlu olacak uyum sagliyacak diye bir kaide yok olmuyorsa olmuyor illa olacak diye cabalar gereksiz.demekki hayirlisi olmadigi icin olmamistir.

Hesaplaşmanızı bitirmeniz lazım.
Elinizden geleni yaptığınıza inanıyorsanız ve karşı taraf size acı verdiyse yapacak bir şey yok deyip, önünüze bakacaksınız.
Sürekli doyuyoruz ama birkaç saat sonra acıkıyoruz diye yemeğe küsmüyoruz, yeniden iştahla yiyoruz.
Siz de bu şekilde sonu mutlu bitecek olan ilişkiyi bulana kadar, deneye deneye göreceksiniz.
Eğer aklınızda 'ya şöyle olsaydı, ya böyle' gibi düşünceler varsa, belki son görüşme ayarlayıp, kararınızın doğruluğunu bir daha görürseniz önünüze daha umutla bakabilirsiniz.
Kafam da kesin olarak bitiremiyorum bi türlü. Aslında geleceğim de o yok diye üzülmuyorum takmıyorum ama geçmişim de hep o var bunu düşündükçe kötü oluyorum. Dediğinizi inşallah becerebilirim

sunu soylemek istiyorum.oluru olmayacak seyi oldurmak icin ugrasmayin.kendinizde soyluyorsunuz.beraberkende mutsuzduk diye..her cift mutlu olacak uyum sagliyacak diye bir kaide yok olmuyorsa olmuyor illa olacak diye cabalar gereksiz.demekki hayirlisi olmadigi icin olmamistir.
Bunun farkındayım ama kabullenemiyorum. Kimseye güvenim kalmadı. Yeni birini de istemiyorum zaten. Ama geçmişte sürekli onunla anılarım kavgalarım hersey aklima geliyor. Geçmişten şimdiye donemiyorum bi türlü

Açtığım konularda da bitme sebebini açıklayamadım. Gerçekten değişik bir durum çünkü. Haklı ve haksız yok ortada, olayın özü bu. İlişki uzayınca galiba iş sarpa sarıyor. Seni çok iyi anlıyorum. 7 yıl benim de, düşünebiliyor musun.. insanın bir yarısı kopuyor. Bende aslında senin gibi olmayacağını bilip, yine de umut besliyorum. Galiba alışkanlık olmuş seninde benim de.. Ayrılalı ne kadar süre oldu?
Evet kesinlikle. Biz de de belli bir sebep yoktu aldatma vs. Ama bir sürü sorun vardı. Anlasamamak, sürekli kavga. Çok yiprandik toparlayamadikta. Uzun zamandır ayriyiz. Zaten ben kendime haklı demiyorum bende haksizim o da haksız. Bencilliklerle yıprattiki

Back
X