Boşunamı şüpheleniyorum?

ozge77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
95
0
36
İstanbul
Hoşlandıgım 24 yaşında biri vardı. Kendiside benden hoşlandığını ilişki istemediği söylemişti. Kendisiyle arkadaş olarak kaldık. görüşmeye devam ettik ancak tek değildik. Arkadaş grupu halinde görüşüyorduk. Başlarda benden hoşlandıgı belliydi, bende farkediyordum. Yanımda arkadasımı getiriyordum oda bi baska arkadsını. bana merve adında arkadasını getirsen olmazmı diyordu,bende oyüzden onu getiriyodum. Bazen masada sadece ikisi varmış gibi muhabbet ediyolardı hoşlandıgım kişi hep merveye takılıp duruyordu. Merve herkezle çabuk samimi olan bi kız ama bana ve ona karşı davranışları çok farklıydı. Bunu mervede farketti hatta kendisi bile dedi hep bana takılıyor ''gel beraber şöyle yapalım böyle yapalım'' diyor.
Yanı arkadaşlar bilemiyorum acaba ben mi paranoya yapıyorum, yada gönlü kaymışta olabilir benım bu durumda saygımı duymam lazım, kaç gecedir rüyalarıma giriyor gercekten bu konu çok kafama takıldı...
Arkadasım onu sevdiğimi biliyor bana unut onu diyor. Hep aralarında geçen muhabbetleri anlatıyor ''bana şöyle böyle dedi'' bu beni dahada gıcık ediyor . İlk başlarda bana güzel bakan dikkatını üzerime veren hoşlandığını anladıgım kişi görüştükçe dikkatını benım üzerimden aldı,bunuda farkettim. şimdi ne yapmam lazım hiç bilemedim....

İkisindende uzak durman senin yararına..

Aksi takdirde canın ççoooookk yanacaktır.! :40:

Bence siz ilgiyi kaybedince kıskanmışsınız.
Bırakın kim kiminle ne istiyorsa yaşasın.
İki taraftan da uzak durmak sizin psikolojinize iyi gelecektir

kim kiminle ne istiyorsa yaşasın demişsiniz? yanı aralarında birşey olursa ben bunu gayet normal karşılamam gerekir öylemi?

İkisindende uzak duramam çünkü bahsettigim kız benım çok yakın arkadaşım, ve öyle ki akrabam.
Dikkatımı çeken birşey dahada olduki sevdiğim kişi 'iç dünyamla savaştayim buaralar' demiş..

kim kiminle ne istiyorsa yaşasın demişsiniz? yanı aralarında birşey olursa ben bunu gayet normal karşılamam gerekir öylemi?

İkisindende uzak duramam çünkü bahsettigim kız benım çok yakın arkadaşım, ve öyle ki akrabam.
Dikkatımı çeken birşey dahada olduki sevdiğim kişi 'iç dünyamla savaştayim buaralar' demiş..

Yaptıkları doğrudur yanlıştır o ayrı.
Ama bu insanlar size rağmen beraber olmak isterlerse ne yapabilirsiniz ki?
Görüp acı çekmektense uzak durmak iyidir

Son düzenleme:
iki nedeni olabilir bence bu durumum

1-Size sırf o kişi için yakınlaşmışki onunla tanışabilme ortamı olsun.

2-düşük bir ihtimale olsa tepkilerinizi ölçme ve ne yapacağınızı bilmek istemesidir.

ama birnicisi daha çok ağır basıyor.
Sizin yapacağınız birşey yok çunku size karşı bunu bile bile bu tarz bir terbiyesizlik yapan birileri sizi mutsuz edecektir.

iki nedeni olabilir bence bu durumum

1-Size sırf o kişi için yakınlaşmışki onunla tanışabilme ortamı olsun.

2-düşük bir ihtimale olsa tepkilerinizi ölçme ve ne yapacağınızı bilmek istemesidir.

ama birnicisi daha çok ağır basıyor.
Sizin yapacağınız birşey yok çunku size karşı bunu bile bile bu tarz bir terbiyesizlik yapan birileri sizi mutsuz edecektir.

bana sırf o kişi için yakınlaşmış olamaz çunkü onu tanımıyordu benım sayemde tanışmıştı. ikinci içinde bişey diyemicem ama bilemiyorum neden tepkimi ölçmek istesinkii..

bana sırf o kişi için yakınlaşmış olamaz çunkü onu tanımıyordu benım sayemde tanışmıştı. ikinci içinde bişey diyemicem ama bilemiyorum neden tepkimi ölçmek istesinkii..

Erkekler biraz sever boyle seyı cunku buna benzer bir şey benim bir arkadaşımın başından geçmişti ondan öyle dedim.
Biraz zamana bırakın eğer aralarıdan bişi olursa yapacak birşey yok olmazsa da siz bilirsiniz ne yapmak istediğinizi.

İyi madem bildiğini yap sen. :80:

Hoşlandıgım 24 yaşında biri vardı. Kendiside benden hoşlandığını ilişki istemediği söylemişti. Kendisiyle arkadaş olarak kaldık. görüşmeye devam ettik ancak tek değildik. Arkadaş grupu halinde görüşüyorduk. Başlarda benden hoşlandıgı belliydi, bende farkediyordum. Yanımda arkadasımı getiriyordum oda bi baska arkadsını. bana merve adında arkadasını getirsen olmazmı diyordu,bende oyüzden onu getiriyodum. Bazen masada sadece ikisi varmış gibi muhabbet ediyolardı hoşlandıgım kişi hep merveye takılıp duruyordu. Merve herkezle çabuk samimi olan bi kız ama bana ve ona karşı davranışları çok farklıydı. Bunu mervede farketti hatta kendisi bile dedi hep bana takılıyor ''gel beraber şöyle yapalım böyle yapalım'' diyor.
Yanı arkadaşlar bilemiyorum acaba ben mi paranoya yapıyorum, yada gönlü kaymışta olabilir benım bu durumda saygımı duymam lazım, kaç gecedir rüyalarıma giriyor gercekten bu konu çok kafama takıldı...
Arkadasım onu sevdiğimi biliyor bana unut onu diyor. Hep aralarında geçen muhabbetleri anlatıyor ''bana şöyle böyle dedi'' bu beni dahada gıcık ediyor . İlk başlarda bana güzel bakan dikkatını üzerime veren hoşlandığını anladıgım kişi görüştükçe dikkatını benım üzerimden aldı,bunuda farkettim. şimdi ne yapmam lazım hiç bilemedim....

farkettiysenız bu durumu yapılacak şey belli. hem cocuk kendı agzıyla söylemıs yanında merve gelsın demiş. nıye ozellıkle de merveden bahsedıyo. gayet acık nıyetı belli. belli ki onunla ılgılenıyo. merve denılen arkadasınızın karakter yapısını bılmıyorum ama eger o da o cocuga samımı davranıp ta size "o cocugu unut" , "bana böyle böyle şeyler söyluyo " diyerek sizi o cocuktan uzaklastırmak da istiyosa yanı bunu yapıcak bı karakterdeyse eger ( ki siz bunu daha ıyı bılırsınız tabıkı ) o cocuktan da arkadasınızdan da uzak durun. zaten size karsı bi ilgisi olsaydı ya da bı sevgısı olsaydı oturup onunla deıl sızınle muhabbet kurardı, yanında şu arkadasını falanca arkadasını getir diye bişe demezdi zaten.
sözun özü şu ki : o çocugu bırakın ne hali varsa görsün . unutun gıtsın .. böyle durumlarda acı da cekmeye degmez hayat bir kişiyle sınırlı değil. siz etrafınızda mesgul olucak baska seyler arayın kafanızı dagıtın . bu gıbı durumlarda donup arkanıza bakmıycaksınız . güçlü olucaksınız . hayatta hıc bıse kendınızden daha kıymetli değil. canınızı acıtan biri varsa canınızı acıtmaya devam etmesıne ızın vermıyceksınız . yol verın gitsin.. işte o kadar:kkk:

bence merveden hoslanıyo olabılır nıye onu ozellıkle cagırmanı ıstesın kı

Bence de merveden hoşlanıyor.. Merve de onu istiyorsa yapacak bişey yok tercih bu yani.. Merve istemiyorsa merve bir daha onunla görüşmesin belki yine seninle ilgilenir ama sen o zaman ister misin bilemem..

çocuk merveden hoşlanıyor belliki ama bunda merveninde suçu var senin ondan hoşlandığını bildiği halde mesafe koymamış daha mesafeli konuşabilirdi hemen kaynaşmış muhabbet durumları bence sen o çocuklada merveylede görüşme böyle insanlardan her zaman zarar gelir.

Son düzenleme:
çok belli ki birbirlerinden holanıyolar hiç tanıştırmasaydın... bu durumda ikisindende uzak durmak dışında yapabileceğin bişey yok:26:

özür dileyerek yazıyorum :59: sanırım arkadaşına yakınlaşmak için seni harcamış:22::22: çok oluyo böyle şeyler.. arkadaşlarında dediği gibi hayatından çıkarmalısın:34:

evet arkadaşlar dediklerinizde son derece haklısnız. Böyle şeyler cok oluyor biliyorum en iyisi ikisindende uzak durmak olucak. Ama mervedede suç var cunku oda mesafe koymuyor. Kafasına vuruyor bişeyler yapıyor heran bi kaynaşma halinde.
En iyisi bi süre zamana bırakıp uzaktan izlemek olucak..

Arkadaşınız Merveyi getir demiş sana neden Merve demedin mi?
Bana ikiside pek samimi gelmedi açıkçası uzak durun derim ben..

merve nin bence pek suçu yok çünkü herkesle samimi olabilen biriymiş yani sizin sevgilinize özel bi ilgisi yok,bu benim görüşüm.işde sevgilinizde mervenin samimi olduğunu görüncede ondan etkilenmiş,hoşlanmış yani sevgiliniz bir nevi o samimiyeti üzerine alınmış ama şu varki merve herkesle samimi bi kişilik.

Arkadaşınız Merveyi getir demiş sana neden Merve demedin mi?
Bana ikiside pek samimi gelmedi açıkçası uzak durun derim ben..

kimle geliyosun şeklinde dedi, başkasıyla deyincede merveyle gelsen olmazmı onu çıkartamadımda dedi.. bu şekilde oldu yani.

Back
X