Boşunamı şüpheleniyorum?

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/dertlerimiz"başlığına taşınmıştır.

canım öncelikle senin beğendiğin erkeğin yanına giderken onun beğendiği arkadaşını yanında götürmen hata olmuş.ve sen bu hatayı defalarca yapmışsın.öncelikle bunu bir daha tekrarlamamanı öneririm.hala bir şansın var.ama bundan sonraki görüşmelerinde hoşlandığın erkeğe karşı hoşlandığını belli etmeden daha cool davran.o senin kendisinden hoşlandığını düşünüyorsa bu onu sinir edecek ve senin tekrar dikkatini çekmek için uğraşacaktır.bayan arkadaşına gelince onun söyledikleri seni yaralamak kastıylaysa bu arakadaşından uzak dur.çünkü hep zarar görürsün.ama gerçekten iyiliğini düşünen dost davranan yani hoşlandığın erkeğin bu yaptığından dolayı sana layık olmadığı kanaatindeysen bu arkadaşınla görüşmeye devam et.ama sen yine de bundan sonra her ikisine de dikkat et davranışlarını incele.kimsenin seni incitmesine izin verme.sevgiyle..

canım öncelikle senin beğendiğin erkeğin yanına giderken onun beğendiği arkadaşını yanında götürmen hata olmuş.ve sen bu hatayı defalarca yapmışsın.öncelikle bunu bir daha tekrarlamamanı öneririm.hala bir şansın var.ama bundan sonraki görüşmelerinde hoşlandığın erkeğe karşı hoşlandığını belli etmeden daha cool davran.o senin kendisinden hoşlandığını düşünüyorsa bu onu sinir edecek ve senin tekrar dikkatini çekmek için uğraşacaktır.bayan arkadaşına gelince onun söyledikleri seni yaralamak kastıylaysa bu arakadaşından uzak dur.çünkü hep zarar görürsün.ama gerçekten iyiliğini düşünen dost davranan yani hoşlandığın erkeğin bu yaptığından dolayı sana layık olmadığı kanaatindeysen bu arkadaşınla görüşmeye devam et.ama sen yine de bundan sonra her ikisine de dikkat et davranışlarını incele.kimsenin seni incitmesine izin verme.sevgiyle..

Yorumun için tesekkür ederim canım. öncelikle bende dediğiniz gibi toplu görusmelerden uzak durmaya ve ayarlama yapmamaya calısıyorum. Ancak bi programımız daha var her nekadar olmasın desemde ayarlanmış. Ben tek görusmeye calıstıgım vakitte işi oluyor erteleniyor ve arada kaynıyor. Smdı bu programda acaba ben bulunmasam mı diyorum? bu arada bahsettigim kisinin bi erkek arkadası var artık. ve o gün oda gelicek.. umarım bu son toplu görusme olur. :58:

bence cocuktan uzaklaşın. kızda size böle böle diye anlatıyosa bn onun niyetinden de şüphe duyarım kızda neyin ne oldugunun farkında ve eger gercekten cok yakın arkdsınz ve sizi düşünen biri olsaydı bidaa o cocukla aynı ortamda bulunmazdı . bence bırakın onlar bulussun madem cocuk kndisiyle iç savastaymıs sizin yoklugunuzu hissetsin oda kararını verecektir ya onunla ya sizinle onu secerse kızla aranıza mesafe koyun ki bencede simdide cok güvenmeyin kız bana samimi gelmedi :20::20:

Back
X