Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
komplıkasyon canım o. cok nadır oluyomus sozde.Merhaba 9 gün önce botoks yaptırdım göz kapağı düşüklüğü meydana geldi. Çok pişmanım yaptırdığıma böyle bir şey yaşayan var mı. Doktor geçici dedi geri dönüşü var mı nasıl geçirebilirim
. onune gelenın aynı problemı var nedense nadir demek bu olsa gerek gecmıs olsun zamanla gecıyo dedıgı botoks 6 ay gıdıyo ya hanı bu da zamanla toparlanır mantıgı. gıt gıde etkısı azalıyo ya ondan olmasın .... cok fazla doz yuklemıs yada yanlıs yere yapmıstır. ılac falan verebılır belkı bence bı konus bı tanıdıgımın ıkı gozu bırden baygın bakıslı gıbı olduydu
damla verdıydı. ondanmıdır bılmem 2 haftaya mı ne gectıydı.Hangi damla acaba canım biliyor musunkomplıkasyon canım o. cok nadır oluyomus sozde.. onune gelenın aynı problemı var nedense nadir demek bu olsa gerek gecmıs olsun zamanla gecıyo dedıgı botoks 6 ay gıdıyo ya hanı bu da zamanla toparlanır mantıgı. gıt gıde etkısı azalıyo ya ondan olmasın .... cok fazla doz yuklemıs yada yanlıs yere yapmıstır. ılac falan verebılır belkı bence bı konus bı tanıdıgımın ıkı gozu bırden baygın bakıslı gıbı olduydu
damla verdıydı. ondanmıdır bılmem 2 haftaya mı ne gectıydı.
malesef bılmıyorum . sen doktorundan dırek ıstersen verır bence. doktorculuk oynamamızı sevmıyolar da masallah bız ıstemeden de bısı vermıyolarHangi damla acaba canım biliyor musun
Bi damla ismi verdi ama oda Kıbrıs'ta varmış birini bulduk bakalım Kıbrıs'ta inşallah vardır. O arkadaşın iki hafta sürdü dimi valla çok sevindim bunu duyduğuma internet te üç ay falan yazıyor bütün yazıları ezberledim artık depresyon a girdim canım. Doktor da iki üç haftaya geçer dedi ama ne dese inanmıyorum artıkmalesef bılmıyorum . sen doktorundan dırek ıstersen verır bence. doktorculuk oynamamızı sevmıyolar da masallah bız ıstemeden de bısı vermıyolar![]()
yok haklısın ama gecıcı bıseymıs de kımse 2 3 gun bıle oyle dolasmak ıstemedıgınden 2 hafta da cok gelıyo . valla ınsallah cabucak atlatırsınBi damla ismi verdi ama oda Kıbrıs'ta varmış birini bulduk bakalım Kıbrıs'ta inşallah vardır. O arkadaşın iki hafta sürdü dimi valla çok sevindim bunu duyduğuma internet te üç ay falan yazıyor bütün yazıları ezberledim artık depresyon a girdim canım. Doktor da iki üç haftaya geçer dedi ama ne dese inanmıyorum artık

Evet canım inşallah geçer çok sağolyok haklısın ama gecıcı bıseymıs de kımse 2 3 gun bıle oyle dolasmak ıstemedıgınden 2 hafta da cok gelıyo . valla ınsallah cabucak atlatırsın![]()
Gaziantep'te Murat Keret ismi evet nasıl mağdur oluyoruz pişman oluyor uzBöyle hatalar yapan dr isimlerini yazın arkadaşlar. Kimse mağdur olmasın. Bilgisiz dr yanlış kasa yapmış.
merhabalar, uzun zaman olmuş ama aynı şikaywt şimdi de bende var. Damla ile sorunu çöEbilmiş miydiniz acabaHangi damla acaba canım biliyor musun