D Dilanhzl Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2016 20 1 86 29 18 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilanhzl #1 Botoksun hiçbir etkisini göremeyen, direnç geliştirmiş biri var mı? Xeomin, Bocouture, Dysport… hepsi denendi ama sonuç sıfır. Antikor geliştirenlerle tecrübeleri konuşmak isterim. Lütfen yazın. #botoksdirenci #xeomin #bocouture #dysport #botoks
Botoksun hiçbir etkisini göremeyen, direnç geliştirmiş biri var mı? Xeomin, Bocouture, Dysport… hepsi denendi ama sonuç sıfır. Antikor geliştirenlerle tecrübeleri konuşmak isterim. Lütfen yazın. #botoksdirenci #xeomin #bocouture #dysport #botoks
P prensess78 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2025 32 16 3 22 18 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilanhzl #2 nerde yaptırıyorsunuz orjinal mi ürünler Olumlu oy 0 Olumsuz oy
D Dilanhzl Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2016 20 1 86 29 18 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilanhzl #3 bircok yerde farkli markalar denedim gerek yurtici gerek yurtdisi, 2 yildir tutmuyor, antikor dediler 14 ay ara verdim yine tutmuyor. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
bircok yerde farkli markalar denedim gerek yurtici gerek yurtdisi, 2 yildir tutmuyor, antikor dediler 14 ay ara verdim yine tutmuyor.
D Dilanhzl Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2016 20 1 86 29 18 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Dilanhzl #4 masseter botoks ozellikle cok istiyorum, hem dis sikma hem de yuzum daha oval oluyor diye ama maalesef cozum bulamiyorum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
masseter botoks ozellikle cok istiyorum, hem dis sikma hem de yuzum daha oval oluyor diye ama maalesef cozum bulamiyorum