Tesekkur ederim cevabin icin.Merhabalar 5 yıldır alın ve göz çevreme botox yaptırıyorum bn de genel bir ödem allerji olmadı ama yakın zamanda başka bir dr a yaptıran birinin göz kapaklarının ve burun üstünün şiştiğini bizzat gözlerimle gördüm
Galiba allerji olabiliyor
Tekrarlanmadan kötü görünüyora pek katılmıyorum çünkü bence siz kendinizi mükemmel görünce alışıyor gözleriniz ve onu arıyorsunuz
Keza düzenli yaptırmakla bn bu süreyi 8 aya kadar çıkardım ha birde kolajen ve bol su içmenin de bunu arttırdığını düşünüyorum
Tesekkur ederim cevabin icin.Herkesin cildine gore farklilik gosteriyor bence. Benim botoksum once iki ay etki etti, sonra 3 son yaptirdigimda 4,5 aya kadar cikti etkisi. Alin kirisikkari icin bence harika birsey erken donemde. Artik cok dogal uyguluyor doktorlar ilk bikac gun igne morlugu olabiliyor ufak ufak sonra geciyor. Yaptiginiz anda hemen sonucu goremezsiniz botokta 15 gun icinde en iyi halini alir.
Merhaba bende 7 yıldır düzenli olarak yaptırıyorum. Kaş arası tam randımanlı olmuyor benim. Kaşımı çatabiliyorum . Birde göz çevresi en fazla 3 ayda bozuluyor. Alın 8 ay kadar gidiyor. Acaba kaş arası ve göz çevresinden memnun olmayışım dr faktörlü mü ? Sizin nasıl ?Herkesin cildine gore farklilik gosteriyor bence. Benim botoksum once iki ay etki etti, sonra 3 son yaptirdigimda 4,5 aya kadar cikti etkisi. Alin kirisikkari icin bence harika birsey erken donemde. Artik cok dogal uyguluyor doktorlar ilk bikac gun igne morlugu olabiliyor ufak ufak sonra geciyor. Yaptiginiz anda hemen sonucu goremezsiniz botokta 15 gun icinde en iyi halini alir.
Mesela benim bu sefer alnim uc ayda cozuldu ama goz cevrem ve catma cizgim hala iyi durumda. Bundan once yaptirdigimda hepsi ayni anda eski haline donmustu bence yaptirdikca etki artiyor sanki.Merhaba bende 7 yıldır düzenli olarak yaptırıyorum. Kaş arası tam randımanlı olmuyor benim. Kaşımı çatabiliyorum . Birde göz çevresi en fazla 3 ayda bozuluyor. Alın 8 ay kadar gidiyor. Acaba kaş arası ve göz çevresinden memnun olmayışım dr faktörlü mü ? Sizin nasıl ?
Digerlerine sordun herhalde.Merhaba bende 7 yıldır düzenli olarak yaptırıyorum. Kaş arası tam randımanlı olmuyor benim. Kaşımı çatabiliyorum . Birde göz çevresi en fazla 3 ayda bozuluyor. Alın 8 ay kadar gidiyor. Acaba kaş arası ve göz çevresinden memnun olmayışım dr faktörlü mü ? Sizin nasıl ?
8 ay beklemiyorum canım. Bazen 6 ay....Bundan 7 yıl önce başladım. İlk 2 sene etkisi 3 ay sürüyordu sonra 1 yıla kadar uzuyor. Ama göz çevresinde etkisi çok çabuk geçiyor. Ben 800 e yaptırıyorum İstanbul. Ama inan ki özel doktorlar hastanelerden ucuz. Hastanelere sordum 1350 liradan ucuz yapan yok. Kafayı yemişler. O fiyata insanlar niye hastanede yaptırsın. Benim dr plastik cerrah. Üstelik fiyatı yeni 800 oldu.Digerlerine sordun herhalde.
Ben daha yaptirmadim,soruyu yeni sormustum zaten.
Ben de bekliyorum cevabi.hepsini farkli zamanlarda mi yaptiriyorsun yoksa goz etkisi gecsede 8 ay bekliyor musun
Bir de hangi sehir fiyatlar nasildi.
Kaşını çatabiliyor musun ? Yani sadece kaş arası çizgi mi yok oluyor yoksa kaş aranda mimikde mi donuyor?Mesela benim bu sefer alnim uc ayda cozuldu ama goz cevrem ve catma cizgim hala iyi durumda. Bundan once yaptirdigimda hepsi ayni anda eski haline donmustu bence yaptirdikca etki artiyor sanki.
Ozelden msj atacaktim da kapali senin.8 ay beklemiyorum canım. Bazen 6 ay....Bundan 7 yıl önce başladım. İlk 2 sene etkisi 3 ay sürüyordu sonra 1 yıla kadar uzuyor. Ama göz çevresinde etkisi çok çabuk geçiyor. Ben 800 e yaptırıyorum İstanbul. Ama inan ki özel doktorlar hastanelerden ucuz. Hastanelere sordum 1350 liradan ucuz yapan yok. Kafayı yemişler. O fiyata insanlar niye hastanede yaptırsın. Benim dr plastik cerrah. Üstelik fiyatı yeni 800 oldu.
Kaşını çatabiliyor musun ? Yani sadece kaş arası çizgi mi yok oluyor yoksa kaş aranda mimikde mi donuyor?
Catabiliyorum ama iz olmuyorKaşını çatabiliyor musun ? Yani sadece kaş arası çizgi mi yok oluyor yoksa kaş aranda mimikde mi donuyor?
Merhaba,Herkese merhaba.
32 yasindayim.
Henuz yuzume krem surmekten baska bir sey yaptirmadim.
Ama 2 aydir alnimda cizgi olustu ve her sey dikkatimi cekiyor artik yuzumde.
Sorularim;
*alin icin botoks dusunuyorum,6 ay sonrasinda daha kotu oluyor mu,omur boyu 6 ayda bir yaptirmak gerekecek mi ?
*internette hic fiyat yazmiyor.
Yakin zamanda muayene icinde gidecegim ama fiyat aldigimda fikrimin olusmasi icin soylerseniz sevinirim.(istanbul)
*saten dolgu yaptiran var mi(onunda fiyati ve ise yarayip yaramadigi)
*alin botoksunda ertesi bir kac gun yara veya sislik oldu mu kimsede.bazilari odem yaptigini soylemis de.
Bu konularla ilgilenenlerden detayli yorum istiyorum lutfen
baş ağrısı yapıyor mu peki botoks?Merhabalar 5 yıldır alın ve göz çevreme botox yaptırıyorum bn de genel bir ödem allerji olmadı ama yakın zamanda başka bir dr a yaptıran birinin göz kapaklarının ve burun üstünün şiştiğini bizzat gözlerimle gördüm
Galiba allerji olabiliyor
Tekrarlanmadan kötü görünüyora pek katılmıyorum çünkü bence siz kendinizi mükemmel görünce alışıyor gözleriniz ve onu arıyorsunuz
Keza düzenli yaptırmakla bn bu süreyi 8 aya kadar çıkardım ha birde kolajen ve bol su içmenin de bunu arttırdığını düşünüyorum
Bn de çok nadir olmuştur ama herkeste olduğunu sanmıyorumbaş ağrısı yapıyor mu peki botoks?
kuzum sen yaşlanırsan şaşırırım ben ayda 1 cilt bakımı 3 lt su mezoterapi ......bendeniz az önce yaklaşık 1,5 su bardağı su içtim sigarayı azaltma kararı aldım bakalım bende kendi çapımda işte ...Hatay göz çevresi ve alın 700 galiba şu an
Neocell toz kullanıyorum eylül den beri 6 ayı tamamlayıp ara vercem
Dolguyu sadece emzirirken botox yapılmayacağımdam iki kaşımın ortasındaki derim çizgiye yapmıştı dr bir daha denemedim şu am artık o çizgim çok hafif zaten
Şeker tüketmiyorum suyumu kaydedediyorum 3 lt en az içmeye çalışıyorum
Ayda 1 cilt bakımı ve 1 hafta sonra karbon peeling yaptırıyorum
2kez de iğnesiz mezoterapi yaptırdım
Rica ederim
Umarım ysşlanmayız hiçbirimizkuzum sen yaşlanırsan şaşırırım ben ayda 1 cilt bakımı 3 lt su mezoterapi ......bendeniz az önce yaklaşık 1,5 su bardağı su içtim sigarayı azaltma kararı aldım bakalım bende kendi çapımda işte ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?