Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
--Orjinal Kadın--
Kayıtlı Üye
Selam kızlarcım uzun zamandır kullandığım bir maskeyi paylaşmak istedim..
Cilde parlaklık ve sıkılık kazandırıyor aynı zamanda nemlendiriyor ve oldukça kolay her evde olan malzemelerden hazırlanıyor.. söylemeden geçemeyeceğim 32 yaşında olmama rağmen kimse yaşımı tahmin edemiyor bugüne kadar en fazla 27 yaşındasın dediler
sanırsam maskenin düzenli kullanım etkisi
ortalama 4 yıldır haftada 1 kullanıyorum çok nadir aksatıyorum önemli bir detay bence biz kadınlar ne yazık ki bir süre sonra bırakıyoruz bu tarz tarifleri.. burda bilen var mı bilmiyorum platformun bu kısmına yeni geldim bir bakayım ne var ne yok diye gelmişken de paylaşım yapıp çıkayım dedim
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı yoğurt
1 /4 muz
tahta kaşıkla malzemeleri birbirine karıştırıp macun kıvamı elde ediyoruz 30 dk boyunca tüm yüze göz çevresi dahil tabi çok içe girmeden göz kapağı hariç sürüp bekletiyoruz ve soğuk suyla yıkıyoruz bu kadar basit..
Çok teşekkürler deneyeceğim