Saç Kesim Şekilleri "botoks saç bakımı"

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Kızlar nette gezinirken saç düzleştirme ile ilgili bir yazı buldum ismi "botoks saç bakımı" bu Straight Terapy den farklıymış ve her türlü saça yapılıyormuş.fiyatını bulamadım ama numarayı alıp şimdi bilgi alıcam bana mantıklı geldi benim saçım düz ama uçları dalgalı bunu kullanarak hem bakım yaptırırım hemde uçlarıda düz olur dedim şimdi yazıyı sizinle paylaşıyorum bide siz bakın a.s.
Bilgilendirmeniz güzel ama sanırım ortada bir bilgi karışıklılığı var. Siz eğer saç düzleştirme diyorsanız bunu asitlerden başka yapan ya da kımyasal katkılardan başka yapan dünyada bir icad yok. Bu bakımdan ya düzleştirme ya bakım. İkisi bir arada cok aklıllıca gözükmüyor. Saç botoksu da aynı. Ya düzleştirir. Ya da onarır. Ama onarım derseniz bu konuda tecrübe ettiğin LIQUID KERATIN SERUM var. Beni etkileyen kısmı doğal olmasıydı ve garantili olmasıydı. Bunlardan öte ben kendim çok memnun kalıyorum.

Back