• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Botoks yan etkilerini yaşıyorum

20 gün önce botoks yaptırdım alınma kaş ortama kaz ayaklarıma başıma gelmeyen kalmadı kafamda uyuşma karıncalanma bilinç bulanıklığı Sersemlik algılarım kapandı resmen kafam donuk taş gibi panik atak ve anksiyetesi olmayan biriydim şuanda gezmediğim hastane kalmadı hala işe gidemiyorum çocuğum var 3 aylık emziriyorum diye pskiyatri ilaçı da alamıyorum hiç birsey yapmak gelmiyorum içimden hep yatıyorum yemek zorla yiyorum annemle kayınvalidem bakıyor bana çok kötüyüm var mı böyle şeyler yaşayanlar Allah rıza için geçecek mi bu durum ağlamaktan helak oldum eski halime dönmek istiyorum 😢
Alında hissizlik demek neredeyse kesin olarak fason botoks yapılmış demek. Benim de daha önce başıma geldi. Artık sadece orjinal dysport yaptırıyorum.

Alında hissizlik demek neredeyse kesin olarak fason botoks yapılmış demek. Benim de daha önce başıma geldi. Artık sadece orjinal dysport yaptırıyorum

Alında hissizlik demek neredeyse kesin olarak fason botoks yapılmış demek. Benim de daha önce başıma geldi. Artık sadece orjinal dysport yaptırıyorum.
ne zaman geçti hissettiklerin anksiyete yaşıyorum. Fena şekilde

En sonunda geçiyor gerçekten ama insanın da ömründen ömür gidiyor ve hiç geçmeyecekmis gibi geliyor doktorlardan görüş almışsıniz emar bile yaptirmissinz öncelikle biraz sakinleyin mide bulantısı semptomu yaşamadım o stresten de olabilir bilmiyorum kaş ve kapak düşüklüğü de olmadı bende ama olan çok kişi var benim direkt görüşumde karartı oldu öyle uzağı yakını bulanık falan değil direkt yarısı siyahtı korkunçtu ama bir göz doktoruna da görünün ihtiyaten durumunuzu düzenli takip ederse gözünüzle ilgili iyiye gidiş hiç değilse biraz rahatlatır ben düzenli görme alanı testi yaptirmistim ve göz damlasi kullandirdi göz doktorum bunlar dışında geçmesini beklemekten başka ne yazık ki mucizevi bi çözüm yok.
Ben de 2 ay önce botoks yaptırdım ilk iki hafta şiddetli baş ağrım oldu gözlerimde ağrılar oldu sonrasında yutkunma güçlüğüm oldu el ayaklarımda karıncalanmalar başladı sonra yutkunmalar karıncalanmalar geçti ama 2 3 günde bir şiddetli baş ağrılarım devam ediyor gözlerimde ağrılar devam ediyor sizde de böyle olduysa ne zaman geçti ya da bir ilaç bir şey kullandınız mı

Kızlar geçtiyse ne zaman geçti kaç ay sürdü yazar mısınız gerçekten anksiyetem oldu benim de çıldırıcam artık

Merhaba burada da birkaç forum ve yorumları okudum,ne yazıkki tecrübe etmiş insanların bilgilerine ihtiyacım var.5 yıldır aynı yerde botoks yaptırıyordum ve hiçbir problem yaşamadım.22 gün önce başka bir doktora yaptırdım ve resmen hayattan soğudum.Hiçbir sağlık problemim yoktu,enerjim gayet yerindeydi.Yapıldıktan sonra ciddi şekilde devam eden baş ağrısı,baş dönmesi,mide bulantısı,görmede bulanıklık ve uzağı görmede zorluk,nefes ve yutkunmada güçlük,halsizlik,alında ve çenede basınç,uyuşukluk gibi birçok şey yaşıyorum.Korktuğum için emar,check up yaptırdım ama birşey çıkmadı.Başıma bunların geldiğine inanamıyor ve çok tedirginlik yaşıyorum.Panik atağımı anksiyetemi tetiklediği içinde çarpıntı yaşıyorum.Ulaştığım ve tanıdığım doktorlar en fazla 3 ay içerisinde etkisinin azalarak gideceğini korkmamak gerektiğini kalıcı bir durum asla olmayacağını söylüyor fakat yinede rahatlatamıyorum.Muhtemelen fazla doz ve yanlış kas uygulaması yaptı çünkü kalkık olan kaşlarım da düştü ve üst göz kapağımda da düşme mevcut.Sıcak kompres,masaj,bol su içiyorum.Sizin böyle bir durumunuz oldu mu?Ne kadar zamanda geçti?teşekkür ederim şimdiden.
Canım şuan nasılsın geçti mi yaşadıkların ben de iki ay önce botoks yaptırdım bahsettiğin semptomların aynılarını yaşadım şu an sadece baş ağrım ve göz ağrım kaldı ama çok sık tekrar ediyor 2 3 günde bir tekrar ediyor ve çok şiddetli artık dayanamıyorum

Back
X