- Konu Sahibi selinorhun
-
Merhaba şekerim ben iki yıl yaptırdım botoks, kaşlarım düşük diye bi de kaş aramda çizgi olumaya başlamıştı. Botox yüzü çok güzel gösteriyor bence kaşlar kalkıyor, gözler büyüyo bi miktar, kırışıklıkların siliniyor. Risksiz ve basit bi yöntem en son 6 ay önce 400 TL'ye yaptırmıştım. Sonra iplikle kaş askılattım botoks yaptırmıyorum şimdilerde
Merhaba şekerim ben iki yıl yaptırdım botoks, kaşlarım düşük diye bi de kaş aramda çizgi olumaya başlamıştı. Botox yüzü çok güzel gösteriyor bence kaşlar kalkıyor, gözler büyüyo bi miktar, kırışıklıkların siliniyor. Risksiz ve basit bi yöntem en son 6 ay önce 400 TL'ye yaptırmıştım. Sonra iplikle kaş askılattım botoks yaptırmıyorum şimdilerde
Yaw kusura bakmayın ben de buraya yazdığımı unutmuşum.
Slinnciğim hiç korkulcak bişey değil iple kaş askılama o kadar basit ki, iğneyle uyuşturulup, iplik geçiriliyor 5 dakkada. Selinorhuncuğum botox'u dene hiçbir problem yok. Ben kaşlarımı iple kaldırttığım için botox yaptırtmıyorum, kırışıklığım yok zaten kaş için yaptırıyodum
yaw kusura bakmayın ben de buraya yazdığımı unutmuşum.
Slinnciğim hiç korkulcak bişey değil iple kaş askılama o kadar basit ki, iğneyle uyuşturulup, iplik geçiriliyor 5 dakkada. Selinorhuncuğum botox'u dene hiçbir problem yok. Ben kaşlarımı iple kaldırttığım için botox yaptırtmıyorum, kırışıklığım yok zaten kaş için yaptırıyodum
2,5 senedir botox yaptırıyorum. Yaklaşık 6 ayda bir.. çok çok memnunum benim alnımda ve kaş aramda mimik çizgileri vardı. Şimdi botoxun etkisi geçse bile o mimikleri yapmadığım için kırışıklıklarım belli olmuyor. Eğer iyi bir doktorayaptırırsanız yüzünüzde şaşkın bir ifade oluşturmazsınız. Hem alnım hem kaş aram hem de göz çevremi 2 ay önce 600 tl ye yaptırmıştım. Bir de mutlaka iyi bir yerde yaptırın çünkü botoxu fazla sulandırıp etkisinin kısa sürmesini sağlayabiliyorlarmış.
Bu bölüme ilk defa giriyorum ve tecrübelerimi paylaşmak istedim belki birileri fikirlerimden faydalanır.Bildiğiniz gibi botoks botulinum toksin adı verilen bakteriden elde edilen tıbbi bir ilaçtır. Botokstan değil bunu uygulayacak olan kişiden korkun derler doğru bencede.Ben bir yıldır botoks yaptırıyorum.Çevremde de samimi arkadaşlarım haricinde kimseye bahsetmedim ama değişikliğimi farkediyorlar ne olduğunu anlayamıyorlar.Güzelleştiğime dair çok iltifat alıyorum .İlk yaptırdığımda çok endişeliydim,doktorum merak etme kimse anlamayacak sadece bir güzellik var bu nedir diyecekler diyordu inanmak zor geliyordu .Çünkü botoks denince balık yüzlü doğallıktan uzak kadınlar geliyordu gözümün önüne.Doktorum bunuda açıkladı.Botoks uygulamasında çok ucuza ve kalitesiz malzemelerle yanlış uygulamalar bu sonucu veriyormuş.Eğer doğru kişiyse tek sorununuz parasal olacaktır ama öyle güzel moral oluyorki değer derim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?