Arkadaşlar bir kaç saat önce burdaki yorumlar uzerine Akif mehmetoğlu na yaptırdım bana watsaptan yazdıkları aynen şu.
-Botoks tüm yüz fiyatımız (alın, kaş arası ve kaz ayakları burun üstü tavşan çizgileri ve dudak üstü sigara çizgisi olarak adlandırılan çizgiler dahıl olmak üzere) 1250tl yerine kampanyada 650tl. Bölgesel düşünüyorsanız bu fiyat değişebilir. Polikliniğimizde Allergan ve disport ürünü kullanılıyor. Botoks işleminin kalıcılığı 5-6 aydır.
Fiyatlarımız oldukça uygun ve fırsat kampanyalarımız mevcuttur dilerseniz size ücretsiz bir muayene oluşturalım polikliniğimizi, son model cihazlarımızı, kullandığımız ürünleri görüp doktor beyle tanışıp cildinizdeki sorunları analiz ettirebilirsiniz. Ona göre işlemi yaptırmaya karar verirsiniz.-
fazla ucuz geldi ama olmadı tek bölge yaptırım dedim bana fiyat veren bayan gittiğimde alın ve kaz ayakları 650 tl diger yerler ve kas arası extra dedi
Boyle uckagitciliklari hic sevmem aninda anladim nasil bir yer oldugunu
ozaman sadece alın çizgileri için yaptiricam dedim ok. krem süreceğiz bekleyin dediler bir odada başka elemanlar geldi sonra binbir suratla Dr. geldi ben israrla sadece alin dememe ragmen kas arasi da eklemis fiyat veren bayan
Ben duyunca hayir kas arasi istemiyorum sadece alin bolgemi istiyorum dedim
Neyse dr geldi sanki bedavadan yapılıyormus gibi krem falan sürmeden 3 -4 iğne yaptı tek kelime etmeden yine defol git dercesine bir ifadeyle gitti ne yapmam gerektiğini asistan söyledi
İlk defa yaptıracağım için denemek istedim 400.00 tl ödedim sadece alına
Kısaca ilk deneyiminden memnun değilim
10 gün sonra kontrole gel dediler ama ben gitmeyi düşünmüyorum