Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bugün bir estetik merkezinin reklamında bu yazıyı gördüm :s böyle bişey duydunuz mu daha önce ? yaptıran ya da bilgi sahibi olan var mı ?bilmiyorumkismile
Ben bunu duymadım ama ne zaman nerde duyduğumu ya da okuduğumu hatırlamamakla, buruna bir sıvı enjekte edileceği ve bu şekilde buruna neşter dokundurmadan şekil verileceği ve burunun o şekli bir süre koruyacağı (atıyorum altı ay- 1 sene) sonra yavaş yavaş eski haline geleceği aynı işlemin tekrar uygulanması gerektiğini gördüm ya da okudum, belkide televizyondan izlemişimdirim.
benim bir arkadaşımın annesi yaptırdı. güzel duruyor, ama bildiğim kadarıyla 6 ay sonra eski haline dönüyor, zaten estetik gibi bir etkisi yok, elinizle iki kaşınızın ortasından çekin, onun etkisine yakın bir kalkıklık yaratıyor
eğer işinizi görüyorsa estetik olmaktan çok daha iyidir 6 ayda bir dolgu yaptırmak. ameliyat zor iş. daha doğrusu ameliyat değil ama adapte olmak ve sabır cok zor sonrasında