Botokslu Aylin kına yak'

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.692
698
'Botokslu Aylin kına yak'
Seda Sayan ile CHP milletvekili Aylin Nazlıaka ağır sözlerle atıştı...
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/yasam/128617/_Botokslu_Aylin_kina_yak_.html#

CHP'li milletvekili Aylin Nazlıaka, daha önce iki eşini öldüren bir adamı yayına alan Seda Sayan'ın programının yayından kaldırıldığı yönünde çıkan haberler üzerine üzerineTwitter'dan bir açıklama yaptı.

PROGRAMI YAYINDAN KALKTI İDDİASINA "ÇOK ŞÜKÜR" DEDİ

Nazlıaka, "Ülke yangın yeri,yüreğim daralıyor. Böyle bir günde ufak da olsa güzel bir habere ihtiyaç vardı: Seda Sayan Show yayından kaldırılmış.Çok şükür!" yazarak mutluluğunu dile getirdi.

BOTOKSLU AYLİN, ELİNDE KINA BEKLEYEN AYLİN

Aylin Nazlıaka'nın bu sözlerini gören Sayan, ağır sözlerle cevap verdi:

"Ah Aylin botoksu Aylin... Elinde kına hazır bekleyen Aylin yine yanlış bilgi almışsın, bilinçsiz Aylin... Ah Aylin kaçak su senin beynini sulandırmış, dünyada sorun kalmamış gibi benim peşime düşmüşsün.Vah Aylin vah. Halkçı Aylin, ülke yangın yeri, " Benim yüreğime su serpildi, Seda'nın programı yayından kalktı " demişsin. Keyfin yerinde tabii önce tanınım değil mi..."
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/yasam/128617/_Botokslu_Aylin_kina_yak_.html

merak ettim bu mevzuyu nasıl akp ye bağlayabildin

polemik mi aramıştınız yanlış geldiniz
gündemi takip etmiyorsun herhalde, o katili programına çıkarınca tepki gösteren sadece aylin hanım değildi, akp li millet vekillerinden de tepki gösteren oldu, "olması gerektiği gibi haklı olarak" (altınıda çizeyimde, akp ya karşı negatif bişey demişim gibi saptırılmasın) ama sadece o olaydan beri aylin hanıma saldırılması ikiyüzlülük
chp yandaşı akp düşmanı falan filan değilim, durum tespiti yapıyorum oldu mu
yetti fanatikliğiniz valla

akp li olduğumdan ve polemik yaratmak için bu soruyu sorduğumdan adın gibi eminsin yani ok devam et..ama konunun chp vekili ve seda sayan olduğu bir habere akp yi ne sebeple bağdaştırdığını sormam benim saçmalığımsa oldu eyvallah..ne de olsa bu topikte bir üyeye polemik aksine soru sormak kesin yargılarla belirlenmiş..

akplilerde kızdı sedaya ama onlara babalanamadı sedacık. onu diyor
doğru olayı biliyorum canım ben sadece paylaşılan haber için sormuştum sorduğum sakinliğin zıttı tatmin olmadığım bir cevap aldım keşke senin gösterdiğin nezaketi görebilseydim ama siyaset topiğinde objektif yorum yapılamadığı ortada bdv ye geri döneyim bari..

Farkli konulara gelip gidip insanlarin yorumlarini objektiflik suzgecinden gecirene kadar kendi yorumunuzu yapsaniz... Ayni ya da zit gorus, mevzu o degil, ama sizin objektiflik kriterleriniz bana gore fazla gevsekse o zaman ne olacak, herkes burda saygili bir sekilde yorumunu yapsin, aksi gorus olursa fikrini de belli etsin ama sen objektif degilsin sen de, sen de, seninki de diye dolasmanin bir manasi yok...

Son düzenleme:
hepi topu sadece iki yoruma mı bu genelleme tamam saygı duyarım..evet haklısın bende başlıyorum kendi yorumlarıma biraz sabrına bakardı görüşlerimi öğrenmek..

Ne kadar ayıp bişey valla seda sayandan resmen nefret ettim zaten de hiç sevmem bide kadırgalı olacak hanfendi kendisi
ne biçim laf öyle kına yak demeler falan demekki nazlıakaya bişey olsa kendisi aynı şekilde uygulayacak dediklerini

Aylin nazliakanin bu hakaretler icin de sikayetci olmasi lazim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…