merak ettim bu mevzuyu nasıl akp ye bağlayabildinakp li bi millet vekiline de bakalım senin beynin sulanmış diye de bi görelim, heee harbi delikanlıymış diyelim
merak ettim bu mevzuyu nasıl akp ye bağlayabildin
akplilerde kızdı sedaya ama onlara babalanamadı sedacık. onu diyormerak ettim bu mevzuyu nasıl akp ye bağlayabildin
akp li olduğumdan ve polemik yaratmak için bu soruyu sorduğumdan adın gibi eminsin yani ok devam et..ama konunun chp vekili ve seda sayan olduğu bir habere akp yi ne sebeple bağdaştırdığını sormam benim saçmalığımsa oldu eyvallah..ne de olsa bu topikte bir üyeye polemik aksine soru sormak kesin yargılarla belirlenmiş..polemik mi aramıştınız yanlış geldiniz
gündemi takip etmiyorsun herhalde, o katili programına çıkarınca tepki gösteren sadece aylin hanım değildi, akp li millet vekillerinden de tepki gösteren oldu, "olması gerektiği gibi haklı olarak" (altınıda çizeyimde, akp ya karşı negatif bişey demişim gibi saptırılmasın) ama sadece o olaydan beri aylin hanıma saldırılması ikiyüzlülük
chp yandaşı akp düşmanı falan filan değilim, durum tespiti yapıyorum oldu mu
yetti fanatikliğiniz valla
doğru olayı biliyorum canım ben sadece paylaşılan haber için sormuştum sorduğum sakinliğin zıttı tatmin olmadığım bir cevap aldım keşke senin gösterdiğin nezaketi görebilseydim ama siyaset topiğinde objektif yorum yapılamadığı ortada bdv ye geri döneyim bari..akplilerde kızdı sedaya ama onlara babalanamadı sedacık. onu diyor
Farkli konulara gelip gidip insanlarin yorumlarini objektiflik suzgecinden gecirene kadar kendi yorumunuzu yapsaniz... Ayni ya da zit gorus, mevzu o degil, ama sizin objektiflik kriterleriniz bana gore fazla gevsekse o zaman ne olacak, herkes burda saygili bir sekilde yorumunu yapsin, aksi gorus olursa fikrini de belli etsin ama sen objektif degilsin sen de, sen de, seninki de diye dolasmanin bir manasi yok...doğru olayı biliyorum canım ben sadece paylaşılan haber için sormuştum sorduğum sakinliğin zıttı tatmin olmadığım bir cevap aldım keşke senin gösterdiğin nezaketi görebilseydim ama siyaset topiğinde objektif yorum yapılamadığı ortada bdv ye geri döneyim bari..
hepi topu sadece iki yoruma mı bu genelleme tamam saygı duyarım..evet haklısın bende başlıyorum kendi yorumlarıma biraz sabrına bakardı görüşlerimi öğrenmek..Farkli konulara gelip gidip insanlarin yorumlarini objektiflik suzgecinden gecirene kadar kendi yorumunuzu yapsaniz... Ayni ya da zit gorus, mevzu o degil, ama sizin objektiflik kriterlerin bana gore fazla gevsekse o zaman ne olacak, herkes burda saygili bir sekilde yorumunu yapsin, aksi gorus olursa fikrini de belli etsin ama sen objektif degilsin sen de, sen de, seninki de diye dolasmanin bir manasi yok...
Seviyeye bak.
Su iki resim arasindaki 43 botoks farkini bulunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?