• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Botox alerjisi yardım

srnle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Botox yaptırım ve dayanılmaz bir zonklama içimde bir titreme
Nabzım hep yüksek
bazen yutmada zorlanma başımda boynumda ağrı lütfen bunlara çözüm bulan birisi yardımcı olsun bende herşeyi çektirdim kimse bişey yapmıyor, kendime çocuğuma bakamıyorum lütfen yardım edin

Botox yaptırım ve dayanılmaz bir zonklama içimde bir titreme
Nabzım hep yüksek
bazen yutmada zorlanma başımda boynumda ağrı lütfen bunlara çözüm bulan birisi yardımcı olsun bende herşeyi çektirdim kimse bişey yapmıyor, kendime çocuğuma bakamıyorum lütfen yardım edin
Kac gun oldu yaptirali? Gecmis olsun

2 haftada soğuk algınlığı gibi şikayetlerle başladı 3. Haftada ağrılar şuan 5. Haftadayım zor durumdayım
10-15 gunden sonra botoks oturmaya basliyor, 2-3 aya gecer tamamen sikayetleriniz

10-15 gunden sonra botoks oturmaya basliyor, 2-3 aya gecer tamamen sikayetleriniz
Normal hayatıma devam edebilsem,
vücudumda ki zonklama buna müsaade etmiyor

Nöroloji ve botoxu yapan doktora ilk gidin kaç ünite yaptı vs. İlk kez mi yaptırdınız. Botoxun etkisini geçirici tedavi dışında takipte kalmanız lazım panzehiri yok çünkü.

Nöroloji ve botoxu yapan doktora ilk gidin kaç ünite yaptı vs. İlk kez mi yaptırdınız. Botoxun etkisini geçirici tedavi dışında takipte kalmanız lazım panzehiri yok çünkü.
Biliyorum hepsine gittim nöroloji fazla yapıldığını söyledi
sadece yaşayan şu beni biraz rahatlattı diyen birisini bulursam umuduyla yazıyorum

Back
X