Botox, ne kadar sürede tekrarlanmalı?

mutluluk2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
3.477
4.776
208
45
Arkadaşlar, botox yaptırdım 2hafta kadar önce ;) çok memnunum,sonuç tahminimden öte , çok beğendim ;) sadece güldüğümde oluşan kazayaklarım vardı. Dr um bu çizgilerin derinleşmemesi gerektiğini söyleyip, göz kenarlarıma , iki Kaş arasına ve alnıma botox yaptı. Acayip güzel oldu, gülünce kırışmıyorum artık ;) parladım vallahi ;) Dr um 4,5 ayda bir yapılmalı dedi. Açıkçası ben bunu 8 ayda bir fln yaptıriim diyorum... Olur mu ki???? Maddi açıdan beni zorliicak yoksa ;)

Bence sen ne zaman gercekten ihtiyacin oldugunu dusunursen aynaya baktiginda, o zaman yaptr

Yaptırmazdım da, herhangi bir sıkıntı oluyormuş. Yani botoxtan sonra kırışıklık artmıyormuş, kaldığın yerden devam ediyormuş.

Bi sıkntı olmuyorsa eger, dedigim gbi maddi anlamda zorlamyacak araliklarda yaotrrsn
Ama tabikide sen bilirsn

anastezi ilemi yapiyorlar?
Yooo, insülin iğnesi gibi incecik bi iğneyle tık tık diye gereken yerlere kısa süreli enjeksiyon yapıyor, 10/15 saniye fln sürüyor toplam. Bu kadar mıydı dedim, çok basitmiş. Ama 5 ayda bir sürekli bi ödeme yapıp yeniden botox yaptırmak Gıcık bi durum tabi ;) yine de botox diyip geçmemek kazı iyi bir plastik cerraha yaptırmak lazım bence.

Arkadaşlar, botox yaptırdım 2hafta kadar önce :KK66: çok memnunum,sonuç tahminimden öte , çok beğendim :KK66: sadece güldüğümde oluşan kazayaklarım vardı. Dr um bu çizgilerin derinleşmemesi gerektiğini söyleyip, göz kenarlarıma , iki Kaş arasına ve alnıma botox yaptı. Acayip güzel oldu, gülünce kırışmıyorum artık :KK66: parladım vallahi :KK66: Dr um 4,5 ayda bir yapılmalı dedi. Açıkçası ben bunu 8 ayda bir fln yaptıriim diyorum... Olur mu ki???? Maddi açıdan beni zorliicak yoksa :KK66:
Merhaba, güle güle kullanın bende kısa bir süre sonra yaptıracağım memnun kalmanıza sevindim. Hangi marka kullanıldı? Sevgiler

Merhaba, güle güle kullanın bende kısa bir süre sonra yaptıracağım memnun kalmanıza sevindim. Hangi marka kullanıldı? Sevgiler
Canım Wallahi markasını bilmiyorum!!!!! Ben meme büyütme yaptırdım 4 ay önce, Dr um da botox önerince yaptırdım ben de ;) kendisine güvendiğim ve başka sonuçlarını gördüğüm için hiç sormak aklıma gelmedi.

Bende haziranda yaptirmistim alpaslan T. ya alin iki kas arasi ve goz kenarlarina cok memmun kaldim tabi heryerde yaptirmamak lazim bildigim kadariyla alpaslan bey bu konuda cok basarili.. Ben tap 6 ay etkisini gordum ve tekrar yapma zamanim geldi ve gecti bile belli oluyor hemen etkisinin gectigini fark edersin zaten ;)

Bende haziranda yaptirmistim alpaslan T. ya alin iki kas arasi ve goz kenarlarina cok memmun kaldim tabi heryerde yaptirmamak lazim bildigim kadariyla alpaslan bey bu konuda cok basarili.. Ben tap 6 ay etkisini gordum ve tekrar yapma zamanim geldi ve gecti bile belli oluyor hemen etkisinin gectigini fark edersin zaten :KK66:
:D :D :D

Bende haziranda yaptirmistim alpaslan T. ya alin iki kas arasi ve goz kenarlarina cok memmun kaldim tabi heryerde yaptirmamak lazim bildigim kadariyla alpaslan bey bu konuda cok basarili.. Ben tap 6 ay etkisini gordum ve tekrar yapma zamanim geldi ve gecti bile belli oluyor hemen etkisinin gectigini fark edersin zaten :KK66:
Ben sanırım eylül sonunda yaptırmıştım ve şimdiden kaz ayaklarında kırılmalar başladı. Daha 4 ayı geçen botoxum olmadı çokta fazla kırışıklıklarım olmamasına rağmen:KK20:

Ben sanırım eylül sonunda yaptırmıştım ve şimdiden kaz ayaklarında kırılmalar başladı. Daha 4 ayı geçen botoxum olmadı çokta fazla kırışıklıklarım olmamasına rağmen:KK20:
Ben ikinci retusa gelemiyecegim icin fazla doz yapti ama iyiki yapmis:)) mutlaka iyi bir yerde yapmak lazim canim

Benim Dr da 4 ay anca sürer etkisi dedi. Bende bunu biraz 6,7 aya erteliim diyorum. Herseferinde 500 500 çok gibi. Ama değer yaaa, öğrencilerim bile "hooocaaaam ne güzel makyaj yapıyorsunuz bugünlerde" dedi:KK70: Hatta 3 yıldır aynı okulda çalıştığım arkadaş bile " bugünlerde bi güzellik var sende" dedi :KK70:Dr da demişti , iyi botox Un botox olduğunu kimse anlamaz , bi güZellik var sende derler , demişti. Sen de" iyi bakıyorum kendime, bol su içiyorum " fln dersin demişti. Tabiii benim ağzım durmuyo, " kız ben botox yaptırdım ya ondandır" diyorum hep:KK70: Sus bi di mi ???? Havalı havalı gez :KK70:

Ben ikinci retusa gelemiyecegim icin fazla doz yapti ama iyiki yapmis:)) mutlaka iyi bir yerde yapmak lazim canim
Beni 15 gün sonra kontrole çağırmıştı ama ben gidemedim, gelecek hafta gidicem. O kontrolde de yeniden eksik gördüğü yerlere yapıyormuş sanırım.

Ben Ankarada Ferruh Bingüle yaptırmıştım ama nedendir bilmem iki seferdede bana hiç rötuş için geleceksin diyen falan olmadı. Off bende ne bahtsız kadınmışım yaa hangi estetik operasyona el attıysam hepsini kuruttum :KK12:

Back
X