Botox, ne kadar sürede tekrarlanmalı?

C ChAneL81 canım, sanırım tboz tboz , Alparslan t. Yazmana güldü :KK66: K. E. Den sonra iyi yapmışsın :KK66: ama ben de çok beğeniyorum Alparslan t . Nin sonuçlarını. Botox Unu görmedim ama , diğerleri çok güzel:KK31:
Hahaha Allah sizi napsın yaaa cok güldürdünüz beni aynen dediğine güldüm ben bi gün yaptırırsam bende görürsün Alpaslan beyin botoxunu ;)

Ben Ankarada Ferruh Bingüle yaptırmıştım ama nedendir bilmem iki seferdede bana hiç rötuş için geleceksin diyen falan olmadı. Off bende ne bahtsız kadınmışım yaa hangi estetik operasyona el attıysam hepsini kuruttum :KK12:
Canm Ferruh bey de çok başarılı bi cerrah ;) bazı Dr lar kontrol/ rötuş için çağırmıyor. Vardır bi bildikleri ;) mesela benim Dr um da 15 gün sonra kontrole gel dedi, ben 2. Bi uygulama daha yapacağını bilmiyordum. Meğerse, asimetrik bi durum varsa veya gerekli gördüğü eksik noktalara bi daha yapacakmış ;)

C ChAneL81 canım, sanırım tboz tboz , Alparslan t. Yazmana güldü :KK66: K. E. Den sonra iyi yapmışsın :KK66: ama ben de çok beğeniyorum Alparslan t . Nin sonuçlarını. Botox Unu görmedim ama , diğerleri çok güzel:KK31:
Evet sonradan anladim niye korkuyosam :D
Ben Ankarada Ferruh Bingüle yaptırmıştım ama nedendir bilmem iki seferdede bana hiç rötuş için geleceksin diyen falan olmadı. Off bende ne bahtsız kadınmışım yaa hangi estetik operasyona el attıysam hepsini kuruttum :KK12:
sende benim gibi bahtsizsin o zaman canim kime olduysam hayal kirikligi yasadim bi botox guzel oldu onca ameliyattan sonra:D

Ben de iki kaş arası düşünüyorum. İstanbul'da iyi doktor önerisi olan var mı?

Ya benim de mimiklerim derinlesti...
ama baska yolu yokmudur botox haric?
Daha yasim 26 ...erken gibime geliyor ...

Ben de 26 yaşındayım gözlerim bozuktu kısmaktan iki kaşımın arası kırştı ve resimlerde dahi belli oluyor. Gözlerimi çizdirdim ama iş işten geçti. Ben de botoxu ciddi ciddi düşünüyorum...

Zaten botox aslında kırışıklık engelleyici tedavi olarak görülüyor. Aslında cilde göre ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi. Sadece mimik yaptığımızda oluşan kırışıklıklar zamanla, orada kalıyor. Botox bunu engelliyor. Mesela ben 36 yaşındayım, çok şükür oldukça genç bi cildim var. Normalde göz kenarlarında sadece güldüğümde oluşan kazayaklarım vardı , Dr um bu çizgilerin 4,5 yıl içinde sabitleşeceğini söyledi. Hiç bi krem de fayda etmezmiş zaten. Girdik bakalım bi yola, hakkımızda hayırlısı ;)

Zaten botox aslında kırışıklık engelleyici tedavi olarak görülüyor. Aslında cilde göre ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi. Sadece mimik yaptığımızda oluşan kırışıklıklar zamanla, orada kalıyor. Botox bunu engelliyor. Mesela ben 36 yaşındayım, çok şükür oldukça genç bi cildim var. Normalde göz kenarlarında sadece güldüğümde oluşan kazayaklarım vardı , Dr um bu çizgilerin 4,5 yıl içinde sabitleşeceğini söyledi. Hiç bi krem de fayda etmezmiş zaten. Girdik bakalım bi yola, hakkımızda hayırlısı :KK66:
Evet azcik mimik yapayim ortadalar...ve 2yil oncesine baya belli ediyor...peki cildi sarmitmaz dimi....
Vhalla normalde 30 girdigim gun kendime hediye olarak botox hediye edicektim :D ama anlattigin gibi ise ...dogumdan sonra gidip yaptiririm...yerlesmesinlerrrr:KK34:

Evet azcik mimik yapayim ortadalar...ve 2yil oncesine baya belli ediyor...peki cildi sarmitmaz dimi....
Vhalla normalde 30 girdigim gun kendime hediye olarak botox hediye edicektim :KK70: ama anlattigin gibi ise ...dogumdan sonra gidip yaptiririm...yerlesmesinlerrrr:KK34:
Canım emzirme bittikten sonra yaptırılmalıymış. Zehir çünkü bu ;)

Canım ben Ankara'da Dr Volkan Tayfur a yaptırdım 3 kadar önce. Çok memnunum . Kaş arasındaki çizgi çok derinse, dolgu gerekebilir.

Cevap alabildiğim icin teşekkür ederim, evet biraz derinlesmeye basladı belki dediğiniz gibi dolgu gerekiyordur. Istanbulda yasıyorum iyi botoks yapan bir doktor bulamadım henüz, önerilen bir doktora bir kere yaptırdım simdi 3 ay dolmadan yok gibi neredeyse. Istanbulda bulamazsam önerinizi degerlendirecegim, tekrar tesekkurler

Dr. Mahtap Vatansever bahcelievler de biraz ünlü bir doktor youtube yazarsanız bir çok videosu var komple yüz 700 tl kısım kısım da yaptırabiliyorsunuz , ben dudak kısmına yaptırdım 350 tl.

Dr. Mahtap Vatansever bahcelievler de biraz ünlü bir doktor youtube yazarsanız bir çok videosu var komple yüz 700 tl kısım kısım da yaptırabiliyorsunuz , ben dudak kısmına yaptırdım 350 tl.
Dudağa botox oluyor mu??? Ben sadece alın, kaşarası ve gözkenarı oluyor diye biliyorum???!!!!

Çok ucuzmuş ben göz çevresi kaş arası birde burun altından çeneye kadar olan çizgime dolgu yaptırdım
nerdeyse 4 katı gerçi 5 taksit kredi kartı ama yalnışmı hesapladılar kontrolo gidince sorayım.

Çok ucuzmuş ben göz çevresi kaş arası birde burun altından çeneye kadar olan çizgime dolgu yaptırdım
nerdeyse 4 katı gerçi 5 taksit kredi kartı ama yalnışmı hesapladılar kontrolo gidince sorayım.
Gerçekten çok ucuz. Benim Dr um dolguyu 1000 liraya yapıyor, botoxu 550 ye. Dolgu 1 yıl dayanıyormuş.

Arkadaşlar neden o kadar para veriyosunuz? Benim kuaförümde bir makina var almak isteyenlere uyguluyolar süpheleri kalmasın diye kırışık falan kalmıyo ve evlerine aldıkları için rahatsız oldukları yere yapıyolar istedikleri zaman 540 tl ye alıyosun ve ömür boyu sende kalıyo benim henüz kırışklığım yok kesinliklle bende kullanmayı düşünüyorum

Back
X