Bottoming out ( protez kaymasi revizyon)

Lalekuzii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba kizlar,

Maalesef protez kaymasi yasiyorum yaklasik 2 ay olacak ameliyat olali doktorum revizyon yapacak belli ki ameliyat esnasinda protez cebini fazla acmis o yuzden hatasinin farkinda🤦🏻‍♀️ tecrubeniz varsa veya etrafinizda yasayan varsa lutfen paylasin cok uzgunum..🥺

Merhaba kizlar,

Maalesef protez kaymasi yasiyorum yaklasik 2 ay olacak ameliyat olali doktorum revizyon yapacak belli ki ameliyat esnasinda protez cebini fazla acmis o yuzden hatasinin farkinda🤦🏻‍♀️ tecrubeniz varsa veya etrafinizda yasayan varsa lutfen paylasin cok uzgunum..🥺
çok üzüldüm... geçmiş olsun ,umarım kolaylıkla atlatır isteğinize kavuşursunuz

Merhaba kizlar,

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Doktorunuz kabul ettiyse en azından süreç daha kolay olur. Peki kaç cc tercih etmişlerdi?

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Doktorunuz kabul ettiyse en azından süreç daha kolay olur. Peki kaç cc tercih etmişlerdi?
300cc takildi oyle buyuk bir protez degil tamamen doktor hatasi diye dusunuyorum

Çok geçmiş olsun üzüldüm mümkünse fotoğraf atar mısınız kendimle karşılaştırmak istiyorum aynı doktora oldum ameliyatı benim 7. Ayım şimdilik bir sorun yok

Back
X