• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy farkı sorun mu sizce

banalazimyasamalani

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
69
Puanlar
13
Görüştüğüm biri var benim boyum 168 o da benden birkaç cm uzun ama aynı gibi duruyoruz bu bir problem midir neredeyse aynı boydayız
Not:Aynı değiliz benden uzun duruyor bi 5 cm

Son düzenleme:
Bana boyu sorun eden insanlar kibirli gelir bu bir tercih olamaz yaa insanın bir ruhu var yani beden kalıcı değil kesinlikle derinliği olmayan bir insan olarak gelir.Manken mi lazım sana ne yani kesinlikle aslında boy bahane yaa senin gönlün yok adama insan bunuda sorun etmez yaa

Ben dert ediyorum ama kendi boyumda hatta daha kısalar bile çıktı karşıma. Şans verdiklerim de oldu. Yine de tercihim uzundan yana.

Senin yaşların için evet önemli olabiliyor böyle şeyler 20 yaşındasın galiba ama 30 yaşından sonra bunlara bakmıyorsun kişiliğine karakterine ve seni taşıyıp taşıyamayacağına bakıyorsun
O yüzden sana şu anda net bir cevap veremem çünkü senin yaşına göre dediğim gibi normal ve senin yaşında herkes boy pos bu tarz şeylere önem verir ama sen de 30 yaşına geldikten sonra %95 ihtimalle önceliklerin farklı şeyler olacak

Benim için dış görünüş ve karakter çok önemli. Gözüme hitap eden gönlüme de hitap ediyor. Ama çok sevdiysem aşık olduysam gözüm boyunu posunu görmez. Mesela eski sevgilim kısa biriydi. Onu çok sevdiğim için dış görünüşü beni rahatsız etmiyordu. Bu kişiden kişiye değişen bir durum. Ama siz burda konu açtığınıza göre kafaya takacak gibisiniz .

Ben eskiden çok takıntılıydım.. eskiden derken lise çağlarında (boyum 178)
Asla kendimden kısa ya da az uzun olsa bile bakmazdım.
Ünide eşime bir aşık oldum gözüm ne boy gördü, ne tip :)
Aynı boydayız.. düğünde de babet giydim 😁
2011 den beri birlikteyiz bir sıkıntı yaşamadık :))
Yani sevince insan boy moy görmüyor :)

Görüştüğüm biri var benim boyum 168 o da benden birkaç cm uzun ama aynı gibi duruyoruz bu bir problem midir neredeyse aynı boydayız
Şu devirde düzgün birini bulduysan boya takılma.Yengem abimden uzun.30 yıldır mutlu bir evlilkleri var🧿

Kaç cm fark var ki? Ben 173üm kendimden kısa bir ilk aşkım vardı ölmüştüm aşkından mesela😄 ben çok boya bakmadım sanırım.
Eşim de 178 179 boylarında. 5-6 cm fark var. Bana gayet iyiyiz gibi geliyor.
Boya takıntılı olanlar biraz kendi kısa olanlar gibi gelmiştir bana biraz da

Ben eskiden çok takıntılıydım.. eskiden derken lise çağlarında (boyum 178)
Asla kendimden kısa ya da az uzun olsa bile bakmazdım.
Ünide eşime bir aşık oldum gözüm ne boy gördü, ne tip :)
Aynı boydayız.. düğünde de babet giydim 😁
2011 den beri birlikteyiz bir sıkıntı yaşamadık :))
Yani sevince insan boy moy görmüyor :)
Bacım sen de manken gibiymişsin maşallah 🧿

Eşimden önce görüştüğüm kişi benimle aynı boydaydı.Ben 1.60 boyundayım.Eve gelmişti annemle tanışmaya.Annem görür görmez ödüm koptu demişti bu kadar kısa erkek mi olur.Hiç elektrik almamıştı annem.Ki zaten o bir metre boyuyla beni terketmişti.

Bence sorun değil. Önceden uzun olsun diyordum hep ergen zamanlarımda. Boyum 1.58 bu arada ne hakla uzun erkek istiyorsam 😀😀
Erkek arkadaşım 1.72 uyumluyuz mutluyuz😀

Kısa boylu erkeklerin genelinin karakteri bozuk ve kompleksli oluyor.Her zaman ilk tercihim uzun boylu erkektir.Geneli dedim arkadaşlar hepsi demedim.Açıklama yapıyorum çünkü kısa boylu düzgün erkekler var şeklinde tepki alıcam muhtemelen.

Back
X