Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BencedeBoy mühim değil.
Ben genel olarak dişi olan tarafın açılmasını tasvip etmiyorum.
Sezdir ama açılmak mı?
Hayırrrrr....
istediğinizi yapın hayat sizin,sizdenhoşlandığına inandığınız zaman konuşun benceMerhabalar bi şey sormak istiyorum . benim boyum 1.54 ve hoşlandiğim çocugun boyu 1.80 -1.85 civari . ona açilmayi düşünüyorum ama boyumun kisa olmasi beni tedirgin ediyor . boy farki çok sorun olur mu çiftler arasinda ? açilayim mi yoksa kalbime mi gömeyim![]()
Çok açılma derimMerhabalar bi şey sormak istiyorum . benim boyum 1.54 ve hoşlandiğim çocugun boyu 1.80 -1.85 civari . ona açilmayi düşünüyorum ama boyumun kisa olmasi beni tedirgin ediyor . boy farki çok sorun olur mu çiftler arasinda ? açilayim mi yoksa kalbime mi gömeyim![]()
Eşim 1.90Merhabalar bi şey sormak istiyorum . benim boyum 1.54 ve hoşlandiğim çocugun boyu 1.80 -1.85 civari . ona açilmayi düşünüyorum ama boyumun kisa olmasi beni tedirgin ediyor . boy farki çok sorun olur mu çiftler arasinda ? açilayim mi yoksa kalbime mi gömeyim![]()