Boy , Kilo , Ayva Göbek , Görünüş... ?

-DieAnotherDay-

Kalbim Acıyor Sandım ; Sütyen Teliymiş ;)
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
320
511
18
Kızlar sizlere bir kaç sorum var.
Boyum 1.63 kilom 52. Hafif ayva göbeğik var. Sizce bu nasil erir yoksa normal mi birakayim kalsın mi?
Ayrıca fotoğrafım var günlük halim sizce 20 yasinda ki birisi icin cok mu cocuksuyum.
Etrafimdakiler hic degismiyorsun 15 yasinda gibi görünüyorsun diyor moralim bozuluyor.
Aslinda iyi bir sey bu ama nereye gitsem beni küçük sanıyorlar. Iy kullanmaya gittik ailem ile gecen secimde adamlar babama cocuklar dışarda beklesin dedi bende kullancam oy dedim inanmadi bi süre.
Daha boyle seyler oluyor.
Sizden iyi kötü eleştiri istiyorum.

Yani demi kızlar şu dakika bosverdim onlari :)
Peki bu ayva göbek mekik cekmekle erir diyorlar dogru mu acaba yada baska ne yapmak gerek ben mekik cekiyorum cekiyorum düzenli yok bir sey baklava yaptim cidden biraz.

Benden de kimlik isterler genelde. Geçenlerde bir kadın sigara satmak istemedi. :) 22 yaşındayım 16 17 sanıyorlar.

Annem de 39 yaşında 27 28 dese inanıyor insanlar. Şuan sorun gibi geliyor ama ileride hoşunuza gidecek bu durum.

Ayva göbek de pek kilo ile ilgili değil. Egzersiz yapın küçülür vücut yapınız öyledir.

Bende cok dert ederdim, niye kucuk gösteriyorum diye.

Bir teyze bodur tavuk daima pilic demişti. Anlamamistim. Çocukluk iste :))

Simdi anliyorum teyzem seni, kimse ne yasima ne cocuk sayima inanmiyor

Sende 30 lari gecince anlayacaksin beni

31 yaşıma basmama günler kala hala 17-18 zannediliyor yaşım.
Öyle ufak tefek minyon bir kadın da değilim. Sen 20 yaşındasın daha, zaten çok gençsin.

Ayva göbek mekikle erir, ama yanlış mekik çekersen bel fıtığına ya da boyun fıtığına merhaba dersin. En güzel ve kolay yolu bisiklet sürmektir. İmkanın varsa al bisikletini açık havaya çık her gün.

Çevrenizdekilerde muhtemelen en fazla 165 dir açıkçası turkiyedeki ortalama kadinlara göre boyunuz oldukça ideal kilonuzda gayet güzel bence kendinize kilonuza bakiminiza dikkat edip cevrenizdekileri umursamamaniz sizin için daha iyi olacaktir :) ağzı olan bakip yorum yapar boşver

E ne güzel işte. İlerde çok iyi olacak senin için ufak göstermen. Benim de ailemdeki kadınlar komple küçük gösteriyor. Hatta birgün adamın biri anneme evlenme teklifi etti yanımda daha ufaktım ben. Adam beni annemin kardeşi sanmış. Ben o benim annem deyince adamın yüz ifadesini görmeliydiniz, hala güleriz annemle

Ayva göbek aslında güzeldir, büyümezse tabi :) Ama zor eriyor...

Ne şanslısın işte bende 1.80 boyundayım yaşımı büyük sanarlardı küçükken ...
Dış görünüşünle barışık ol kilo her türlü verilir incecik olmana gerek yok balık et her zaman en güzelidir kanımca.
Takma kafana he de geç .

Daha kücük durmaniz iyi bie sey ama resimde 15 gibi görünmüyorsun insanlar abartmis. Ben cocugumla gezerken türk teyzeler beni gördümü hep sorarlar.
Ayyy kac yasinda evlendin sen okulunu bitirdinmi en azindan felan diye nasil evlendin sen bu kücük yasta 18 yasinda anan seni nasil verdi gibi sacma sapan seyler diyorlar. bende diyom yasim 24 ya hu teyze naptiniz siz. Ileride 30 olunca 24-25 hgörünürsün ne güzel iste

Benim bildiğim kadarıyla bölgesel yağ yakma diye birşey yok, tüm vücudunun kilo-yağ oranını dengelersen göbekten de kurtulursun, ama bazılarında kilo olmasa da vücut yapısı olarak göbek öne çıkık oluyor, eğer vücut yapın böyleyse kilo versen bile o göbek kalır.

Beslenme tarzınız nasıldır anlatabilir misiniz? Kilo fazlanız olmayabilir ama kötü besleniyorsunuzdur bu da o göbeğin sorumlusu olabilir. Ben kötü eleştiri nedir bilmem yapıcı yorumlarımı yapayım, madem istediniz. Hoş bir yüzünüz var ama yüzünüze biraz renk katsanız daha iyi olur. Birazcık soluk gözüküyorsunuz. Dudaklarınızı biraz ön plana çıkarabilirsiniz mesela. Saçlarınız daha hacimli olabilir yine. Ya da saç modelinizde bi değişiklik yapabilirsiniz. Saç renginiz bence hoş. Ve kaşlarınız yüzünüze göre birazcık ince gibi mi çözemedim.(Kaşlarınızdan gayet memnunsanız burayı es geçebilirsiniz.) Tabi fotoğraf yanıltıcı olabilir ayrıca net değil. Bu dediğim noktaların üzerinden geçebilirsiniz. Eğer dış görünüşünüzde bir değişiklik yapacaksanız bunu sadece kendiniz için yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…