• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy kompleksi

kakkumi

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
175
114
18
Yıllardır kompleks sahibiyim kendimi herkesten küçük görüyorum başkalarının yanında kısa kalıyorum iki cm bile olsa. Zaten minyon yapıdayım. Boyum 1.57 kilom 45 Ergenlikten beri hep evin içinde boyumla dalga geçildi sürekli. Hala öyle. Kendime bir şey yakıştıramıyorum özgüvenim bitti. Bunu aşmak için ne yapabilirim? En önemli sorum pilatesle boyu uzayan var mı dik durduğu halde? İki cm bile uzata şükredicem. Yaşım 24 bu uzada

bende kisa boylu minyon bir kadin olmak isterim hep :)
cok fazla dusunmeyin, size yakisan biseyler vardir elbet onlari giyin, suslenin zmnla gecer.

Ben de kısa boyluyum ve aynı kilodayız.
Eşim beni tek eliyle havaya kaldırabiliyor.
Buna da bayıldığını söyler.

Millet sıra beklerken bacaklarının arasından geçip istediğim yere ulaşabiliyorum

15 cm topuklu giyebiliyorum.

Parmaklarım da küçük olduğu için güzel sarma sarabiliyorum.

Minyon olmak çok güzel bence

Millet sıra beklerken bacaklarının arasından geçip istediğim yere ulaşabiliyorum

Bu Nasıl bir pozitiflik. :D süper valla.

Evet bana göre kısasın ama Türkiye geneline bakarsak normal ;)

:70: :70:

Anormal bir boya sahip değilsin. kompleks yapmak için fazla büyümüş değil misin? Yaşın her türlü topuklu giymeye müsait.

Sana kısasın diyenlere şöyle de
DEVEDE de boy var ama bir eşeğin peşine takılıp gidiyor kervanda de :D
Benim boyum 1.74 bazen babama takılmak için kabartırdım kendimi o da hep derdi devede de boy var ama işe yaramıyor diye:))) umarım Bi nebze bu söz işine yarar :D

Yıllardır kompleks sahibiyim kendimi herkesten küçük görüyorum başkalarının yanında kısa kalıyorum iki cm bile olsa. Zaten minyon yapıdayım. Boyum 1.57 kilom 45 Ergenlikten beri hep evin içinde boyumla dalga geçildi sürekli. Hala öyle. Kendime bir şey yakıştıramıyorum özgüvenim bitti. Bunu aşmak için ne yapabilirim? En önemli sorum pilatesle boyu uzayan var mı dik durduğu halde? İki cm bile uzata şükredicem. Yaşım 24 bu uzada

Insanlarin fiziksel ozellikleriyle dalga gecen suursuz insanlari mi takiyorsunuz? Pes!

Ben de kisayim. Ne olmus yani? Hic de sorun yapmadim bu durumu cunku ortada sorun yok. Biraz boylanmak mi istiyorum, birkac cm'lik okceli pabuclarim yardimci oluyor. :) Eee, hani sorun? :)

Bende kisa boylu kadinlari kocalari evirir cevirir diyecektim utandim:oops:
Uzun olunca istedigi gibi adam evirip ceviremez:oha:

Kompleks duyacak kadar anormal bi durum yok canım bence boy ve kilo orantın gayet iyi.

24 yaşından sonra uzayanı hiç duymadım eğer başarırsan haber et :KK45:

Back
X