• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy kompleksi

19 yaşındayım 1.72 boyum var ama 85 kiloyum hangisi daha kötü bilemedim bu yaştan sonra boyun uzamaz uzun topuklular uzun göstericek kıyafetler kısa saç bunlar malesef

Benimde boyun 157 eşim bazen minyon olduğum için takilir ama sorun etmedim asla dört çocuğum var yetmiş bir kiloyum (yeni doğum yaptim) yasimda yirmi alti beni gören asla dört cocuk dogurdugumu anlayamaz.birde kilolarimi verdimmi eminim minyon olduğum için çok daha genç gorunucem...şuan boyundan sikayetticin ama biraz zaman geçsin gör bak yasin ilerledikçe minyonlugun avantaja donusecek

Türk kadınının boy ortalaması 1.60cm civari,komplekse gerek yok.

Boy,kilo,guzellik vb. konulari hakkinda yapilan yorumlar bana hep sıg gelmistir,hayatta bunlardan daha onemli seyler var ama nedense gorselligi bi turlu geri plana atamiyoruz .

Yorumları okuyunca Biraz olsun rahatladım. Ben oldum olası 1.60 civarı hafif dolgun hatlı Kadınları beğenirim. Ama ergenlikten hatta çocukluktan beri alay konusu olunca insanın psikolojisi etkiliyor.
Plateside omurga arasını açıp 2 3 cm uzatır diye duymuştum o yüzden sordum yoksa bu yaşta uzamaz biliyorum

Yıllardır kompleks sahibiyim kendimi herkesten küçük görüyorum başkalarının yanında kısa kalıyorum iki cm bile olsa. Zaten minyon yapıdayım. Boyum 1.57 kilom 45 Ergenlikten beri hep evin içinde boyumla dalga geçildi sürekli. Hala öyle. Kendime bir şey yakıştıramıyorum özgüvenim bitti. Bunu aşmak için ne yapabilirim? En önemli sorum pilatesle boyu uzayan var mı dik durduğu halde? İki cm bile uzata şükredicem. Yaşım 24 bu uzada
Boynuz Madonna ve Shakira ile aynı. Kadınlar kompleks yapmayı bırakın ,her erkeğin rüyasında

Kendinle barışık olmazsan iki metre boyla bile kompleks yaparsın.. Benim boy 1.60 kilo 56 aynı boylardayız.. Ben kimseye laf ettirmem boyum Hakkı'nda. İstediğim Zaman uzatırım boyumu topuklularla istediğim Zaman orta boylu görünüyorum :halay:

Yıllardır kompleks sahibiyim kendimi herkesten küçük görüyorum başkalarının yanında kısa kalıyorum iki cm bile olsa. Zaten minyon yapıdayım. Boyum 1.57 kilom 45 Ergenlikten beri hep evin içinde boyumla dalga geçildi sürekli. Hala öyle. Kendime bir şey yakıştıramıyorum özgüvenim bitti. Bunu aşmak için ne yapabilirim? En önemli sorum pilatesle boyu uzayan var mı dik durduğu halde? İki cm bile uzata şükredicem. Yaşım 24 bu uzada
Bundan 7 sene önce benden 2 yaş küçük kardesim benden uzundu ve herkes benden büyük sanardi onu aslında aileden gelen biside boy abim kardesim benden uzun hep dalga konusu olurdu birgün voleybola başladım 4 sene oynadım tahminimce boyum 1.60 larda iken suan 1.75 spor süresince değil bir kerede uzadim . Basketbolda işine yarar . Yaşın geçmeden basla birine .suan plates yapıyorum sadece sikilastirir pilates ziplaman lazım

aynı yaş 1.50 ye 40 kiloyum minyonum lise kıyafetim hala olur giyip okula gideyim ayırt eden olmaz o derece takıyor muyum hayır sende takma kafana canım

Belki sana gercekmis gibi gelmiyor ama ben bazen kisa boylu seksi bakimli kadi lari kiskaniyorum ozellukle kisa boylulari....cunku esim beni hic kucana almadi:( uzunum kemikliyim seksi bulmuyorum kendimi ..cok isterdim kocam benni heo kucana alsin kolaylikla sarsin beni...erkekler buna bayiliyor emin ol....bence sanslisin bu yonden dusunursek....abiye falan giyecegin zaman oldukca topuklu giyersin harika olursun ben topuklu da giyemiyorum cok cok sevdigim galde...ay gel degisek boylari:)

Yaşın 24 bu saatten sonra uzaman çok zor hadi oldu diyelim en fazla 1-2 cm yani büyük bi fark olmaz hiç zannetmiyorum.

Boyun bana göre de kısa ama genellemeye bakarsan normalsin, hatta bazı erkekler kısa boylu kadınlardan daha fazla etkileniyor bazı insanlar kısa boylu insanları daha sempatik buluyor. Ne bileyim durumunun negatif değil pozitif yönlerine odaklan bence.

Ne güzel işte kıyafet sorunun yok, ben günlük bi elbise alırım boydan kısa gelir ispanyol tayt alırım altına topuklu giydimmi orço gibi olur yüksek bel kot üstüne mini tişört bi giyiyorum sirklerdeki uzun tahta bacak herifler gibi oluyo aynı. Kısa boylulara yakışan uzun hatunlara olmuyo uzun boylu hatunlara yakışan kısalara olmuyo herkes bulunduğu durumdan zevk almaya baksın bence. Sende öyle yap.

Türkiye standartlarında kime göre dalga geçilecek kadar kısasınız anlamadım. Sanki herkes dal gibi de siz kısa kalmışsınız. Tüm sayfaları okumadım ama eminim onlarca kişi sizin civarınızda boyu olduğunu yazmıştır, her boy konusunda olduğu gibi. Kompleks edecek bir durum yok, zira Türk kadınlarının çoğu kısa boylu. Çevrenize de bunu söyleyebilirsiniz. Eminim sizle dalga geçenler de kısadır zaten. :)

Minyon olmak gibisi var mı canım yaa
Boy 170 kilo 70
Hep ufak tefek insanlara özenmişimdir
İleriki yaşlarda işine yarayacak genç görüneceksin ne güzel.
Yüksek topuklu giyince dev gibi hissediyorum kendimi aslında 170 fazla uzun sayılmaz ama daha kısa minyon olmak isterdim ne güzel

Fiziksel görünüşünü kompleks yapan insanları hiç anlamıyorum ben bence düşüncede ve vicdanda kusur varsa insan kompleks yapmalı çünkü önemli olan budur. Dünya da bacakları olmayan kolları olmayan yürüyemeyen başkasına bağımlı insanlar bile bu kadar hayatla barışık yaşarken hiç bir sağlık kusuru olmadığı halde fiziğinden dolayı kompleks yapan insanlar bana açıkçası nankör gelir. Kusura bakma bu söylediğim için ama öyle hayatta dert edecek bunca şey varken burnum yamuk boyum kısa memem küçük diye yakınan insanlar boş ve gereksiz gelir bana kırıcı olduysam kusura bakma sadece fikrimi söyledim umarım şükretmeyi öğrenen ve sen tokken açlıktan ölen bir çocuğa çare olamadığın için komplekse giren bir insan olursun

Bedenen bir özrünüz bir arızanız yoksa bu kısalığı avantaja çevirin. Arkadaş da demiş rahatlıkla 15 santim topuklu giyebilirsiniz. Bunu ben yapamam mesela. Herkesin bir vücut tipi var ve onu avantaja çevirmek elimizde. Bir örnek vereyim ; size mini etekler yakışır bana uzun etekler. Bunu yakıştırmak sizin elinizde, kendinizi sevin ve güvenin.

Benim boyumdan 1.56 45 kiloyken küçücük duruyodum yüzüm de küçük çünkü. Şimdi 50 kiloyum gayet iyi ne giysem yakışıyor. Biraz kilo almayı deneyebilirsin.

176 boyundayim hamilelikten ötürü kilo aldım tabide bende hep minyon zayıf ufak kızları görünce keşke diyorum ama babaya cekmissim annemde minik Allahim ne datliliik dalga gecenlerdende korkma bizde kiz kardesimle geciyorduk yer mantari felen diye poposu yere yakından korkacaksin dedi ve uzunlari cebinden çıkarır. Pfff KISACASI; yemekte kimyon kadinda minyon.

kakkumi kakkumi pilates belki boyunuzu uzatmıyor ama duruş şeklini değiştirdiği için olduğunuzdan uzun görünürsünüz.
ısınma ve soğuma hareketlerini atlamadan yapın pilatesinizi. beni her gören ne kadar uzamışsın diyordu düzenli pilates yaptığım dönemde. halbuki boyumu ölçtüğümde aynıydım. zaten 29 yaşından sonra uzamak mucize olurdu benim için :)

Back
X