Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))Sende bendensin:)
Boynuz Madonna ve Shakira ile aynı. Kadınlar kompleks yapmayı bırakın ,her erkeğin rüyasındaYıllardır kompleks sahibiyim kendimi herkesten küçük görüyorum başkalarının yanında kısa kalıyorum iki cm bile olsa. Zaten minyon yapıdayım. Boyum 1.57 kilom 45 Ergenlikten beri hep evin içinde boyumla dalga geçildi sürekli. Hala öyle. Kendime bir şey yakıştıramıyorum özgüvenim bitti. Bunu aşmak için ne yapabilirim? En önemli sorum pilatesle boyu uzayan var mı dik durduğu halde? İki cm bile uzata şükredicem. Yaşım 24 bu uzada
Bundan 7 sene önce benden 2 yaş küçük kardesim benden uzundu ve herkes benden büyük sanardi onu aslında aileden gelen biside boy abim kardesim benden uzun hep dalga konusu olurdu birgün voleybola başladım 4 sene oynadım tahminimce boyum 1.60 larda iken suan 1.75 spor süresince değil bir kerede uzadim . Basketbolda işine yarar . Yaşın geçmeden basla birine .suan plates yapıyorum sadece sikilastirir pilates ziplaman lazımYıllardır kompleks sahibiyim kendimi herkesten küçük görüyorum başkalarının yanında kısa kalıyorum iki cm bile olsa. Zaten minyon yapıdayım. Boyum 1.57 kilom 45 Ergenlikten beri hep evin içinde boyumla dalga geçildi sürekli. Hala öyle. Kendime bir şey yakıştıramıyorum özgüvenim bitti. Bunu aşmak için ne yapabilirim? En önemli sorum pilatesle boyu uzayan var mı dik durduğu halde? İki cm bile uzata şükredicem. Yaşım 24 bu uzada