Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar erkeğin boyu 1 80 civarı kadının boyu ise 1 55 civarıysa ve evlenmek istiyorlarsa bu boy aralarında ileriki zamanlarda problemlere yol açarmı sizce?
Arkadaşlar erkeğin boyu 1 80 civarı kadının boyu ise 1 55 civarıysa ve evlenmek istiyorlarsa bu boy aralarında ileriki zamanlarda problemlere yol açarmı sizce?
bence çıkmaz neden çıksın ki :)
benim sevgilimde 1.75 ben 1.57 şimdiye kadar hiç düşünmedim bi sorun olcağını özel günlerde topuklu giyersin olur biter sendeki de dertmii amaaan :) :)
nerdeyse haftanın her günü görüşüyoruz sevgilimle
haftada bi kere bakıyorum kendime makyaj falan o da hafta sonu falan şimdiye kadar bi kere başka kıza dönüp bakmamıştır boy pos hikaye kendimden çok güveniyorum ona yani yapacak insan boyun posun olsada yapar herşey yürekte biteer :* :)
takma yani böyle bi konuu :)
nerdeyse haftanın her günü görüşüyoruz sevgilimle
haftada bi kere bakıyorum kendime makyaj falan o da hafta sonu falan şimdiye kadar bi kere başka kıza dönüp bakmamıştır boy pos hikaye kendimden çok güveniyorum ona yani yapacak insan boyun posun olsada yapar herşey yürekte biteer :* :)
takma yani böyle bi konuu :)