BOY MESELESİ..

lalezarlale1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
22
15
3
Konya
Arkadaşlar erkeğin boyu 1 80 civarı kadının boyu ise 1 55 civarıysa ve evlenmek istiyorlarsa bu boy aralarında ileriki zamanlarda problemlere yol açarmı sizce?

Arkadaşlar erkeğin boyu 1 80 civarı kadının boyu ise 1 55 civarıysa ve evlenmek istiyorlarsa bu boy aralarında ileriki zamanlarda problemlere yol açarmı sizce?

bence çıkmaz neden çıksın ki :)
benim sevgilimde 1.75 ben 1.57 şimdiye kadar hiç düşünmedim bi sorun olcağını özel günlerde topuklu giyersin olur biter sendeki de dertmii amaaan :) ;) ;) :)

Yazdıklarınız içimi rahatlattı :KK49: ne bileyim adamın gözü dışarı kaymasın sonra

nerdeyse haftanın her günü görüşüyoruz sevgilimle
haftada bi kere bakıyorum kendime makyaj falan o da hafta sonu falan şimdiye kadar bi kere başka kıza dönüp bakmamıştır boy pos hikaye kendimden çok güveniyorum ona yani yapacak insan boyun posun olsada yapar herşey yürekte biteer :* :)
takma yani böyle bi konuu :)

Teşekkür ederim :)
nerdeyse haftanın her günü görüşüyoruz sevgilimle
haftada bi kere bakıyorum kendime makyaj falan o da hafta sonu falan şimdiye kadar bi kere başka kıza dönüp bakmamıştır boy pos hikaye kendimden çok güveniyorum ona yani yapacak insan boyun posun olsada yapar herşey yürekte biteer :* :)
takma yani böyle bi konuu :)

Teşekkür ederim :)

Back
X