• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy-penis korelasyonu

İyice gelinlik provasına döndü bu iş. Elinizde mezura her gün adamın yeni bi ölçüsüyle karşımızdasınız.

Yaz kızım boy 1.70
Kollar ve bacaklar kısa
Penis....

Bu verilerle napalım şimdi biz konu sahibesi. İstediginiz buysa bi deneyin, begenmezseniz 30 gün içinde degistirir bi beden büyügünü alırsınız. Fişini saklamayı unutmayın :KK53:

Evlilik öncesi ilişkiye karşı olmasam deneyeceğim

Ciddi misiniz? Benim hemen aklıma gelir, belki ben garibimdir.
Yani garip değilsin. Ciddi düşündüğün bir adamla cinsel hayatta da mutlu olup olmayacağını sorgulaman garip değil ama her gün yeni bir liste maddesiyle geliyorsun, o biraz garip.
Bir de tabii böyle şeyler kadınlar tarafından konuşulunca bizim topluma biraz garip geliyor. Yoksa bir erkeğin seni yatakta da mutlu etmesini beklemenin enteresan bir tarafı yok.
Ama cinsel mutluluğun tek ön koşulu penis boyu değildir. Mutlu etmeyi biliyorsa o sadece bir detay bana kalırsa.

Ablacım alıp deneyeceksin bir kere, o zaman. Emin olmanın başka yolu yok. Şimdi biz ne diyelim sana "benim ex bamyaydı ama amannn sabahlar olmasın" mı. Hepsi bir değil ki bu nanenin.
Denemeden bilemezsin.

Bu işi en iyi khaalesi yapıyor. O savaşçı eleman odasına geldiğinde üstünü çıkar dedi, sonra da şöyle bir alıcı gözüyle baktı. Begenince de iyi gel hadi dedi.

Konu sahibesi bence khaalesi stili yapın soyle bir bakın.

Bu işi en iyi khaalesi yapıyor. O savaşçı eleman odasına geldiğinde üstünü çıkar dedi, sonra da şöyle bir alıcı gözüyle baktı. Begenince de iyi gel hadi dedi.

Konu sahibesi bence khaalesi stili yapın soyle bir bakın.

haha ne yapsın koca dalyan gibiydi .. aynı performansı arıyor :KK70:

C Clique adamla ciddi dusunuyosun ama herseyini burda konusuoz valla hakkina girdik tanimadigimiz kisa boylu beyaz tenli adamin :))) ciddi dusunuon madem adamla direkt olarak konus

Ne diyeceğim? Seninki kaç cm mi? Neyse hanımlar dalga geçmeyi bırakın eşi 1.70 ve altı olanlar yazsın :KK62:

Kızlar önceki konularımdan bilenler bilir, kısa boylu biri benimle ilgileniyor. Çocuk 1.70 boylarında, hemen hemen aynı boyda sayılırız. Ancak ben kendimi onun yanında iri hissediyorum.

Sorun şu ki onunla seviştiğimizi düşünemiyorum, ne bileyim o kadar kısa boylu erkekle nasıl olacak bu işler? Gözümde canlandırmaya çalışıyorum komik buluyorum. Kısa boylu erkekler gözüme erkek gibi değil, çocuk gibi geliyor. Boyla penis arasında bir ilişki bulunamamış ama kolu bacağı kısa olanın başka bir uzvunun büyük olmasına imkan var mı?
Denemeden alma iadesi zor.

Back
X