Boy sorun mudur?

Deepikapr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
388
62
73
İstanbul
Hayırlı günler hanımlar. Öyle büyük bir dert değil ama insan takıyor işte. Haftasonu nişanlanıyoruz ve nişanlımla aynı boydayız. Elbisemin altına 5 cmlik topuklu ayakkabı aldık. Kimisi giyme ondan uzun olursun diyor, kimisi 5 cm fark bir şey olmaz diyor. Sizce ne yapmalıyım?

Neden sorun olacağını söylüyor yakınlarınız? Daha doğrusu kimin için sorun olur? Nişanlınız için sorun olacağını düşünüyorsanız kendisine sorun. Benim fikrimi sorarsanız hiç sorun olmaz.

Neden sorun olacağını söylüyor yakınlarınız? Daha doğrusu kimin için sorun olur? Nişanlınız için sorun olacağını düşünüyorsanız kendisine sorun. Benim fikrimi sorarsanız hiç sorun olmaz.

O sorun olmayacağını söyledi. Ama çevremdekiler sen ondan uzun oluyorsun sırıtır dediler. Fotoğraf çekiminde falan hoş durmazmış. Genelde damatlar gelinlerden uzun olur ya hani bizde durum tersi olacak. Bu dönemlerde de her kafadan ses çıkınca insan acaba haklılar mı diyor.

O sorun olmayacağını söyledi. Ama çevremdekiler sen ondan uzun oluyorsun sırıtır dediler. Fotoğraf çekiminde falan hoş durmazmış. Genelde damatlar gelinlerden uzun olur ya hani bizde durum tersi olacak. Bu dönemlerde de her kafadan ses çıkınca insan acaba haklılar mı diyor.

Bu sadece sizi ve nişanlınızı ilgilendiren bir durum. Böyle günlerde siz ne yaparsanız yapın illa ki bir kulp takan çıkar. Önemli olan sizin rahat olmanız. 5 santim o kadar büyük bir fark değil. Yalnız saçınıza yapacağınız modeli ona göre ayarlayın eğer boy farkı daha çok artmasın istiyorsanız.Mesela tepeden at kuyruğu veya topuz gibi birşey yaparsanız daha da artar fark.

Millet eleştirecek bişey bulur merak etme
5 cm de az bir fark , benim için güzel bile durur.
Adam levine - behati prinsloo çiftine bak , çok güzel duruyorlar .

Hayırlı günler hanımlar. Öyle büyük bir dert değil ama insan takıyor işte. Haftasonu nişanlanıyoruz ve nişanlımla aynı boydayız. Elbisemin altına 5 cmlik topuklu ayakkabı aldık. Kimisi giyme ondan uzun olursun diyor, kimisi 5 cm fark bir şey olmaz diyor. Sizce ne yapmalıyım?

Tabi ki ..ktir et.

Gerçek bu ne yapabilirsin ki???

Sen nasıl rahat olacaksan nasıl istiyorsan oyle yapmalısın :)
ben uzun olmak ıstemedıgım ıcın gelınlık dahıl herseyın altına babet gıymıstım en ufak pısmanlıgım olmadı :)

Bu sadece sizi ve nişanlınızı ilgilendiren bir durum. Böyle günlerde siz ne yaparsanız yapın illa ki bir kulp takan çıkar. Önemli olan sizin rahat olmanız. 5 santim o kadar büyük bir fark değil. Yalnız saçınıza yapacağınız modeli ona göre ayarlayın eğer boy farkı daha çok artmasın istiyorsanız.Mesela tepeden at kuyruğu veya topuz gibi birşey yaparsanız daha da artar fark.

K
Millet eleştirecek bişey bulur merak etme
5 cm de az bir fark , benim için güzel bile durur.
Adam levine - behati prinsloo çiftine bak , çok güzel duruyorlar .

İşte bizde normalde aynen bu şekilde görünüyoruz ama herkes giymem konusunda hem fikir oldu ve bende giymek istiyorum. Sanırım giyeceğim :)

eğer nişanlın senden yapılıysa sorun olmaz ama sen iri kemikli nişanlında inceyse hoş olmayabilir onu bir düşün ona göre giyersin

ikimizde zayıfız ama ben çok daha zayıf. Bu yüzden de uzun olmam göze batıyor
eğer ikinizde zayıfsanız saçın falanda yapılacak ya bence topuklu giyme sonra fotolara yıllar sonra baktığın da tuhaf gelebilir genelde öyle oluyor çünkü

daha iyi manken gibi gelin aldınız der gibi topuklularla salınırsın ortalıkta neden müsamere çocukları gibi düz giyesin hemde bu özel günde sadece saçını abartı yüksek topuz yapma giyeceksen ama kadınsı şık bir 5 cm cik topuklu ayakkabıyı giymeyi hakediyorsun

Back
X