• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin 1 senenin sonundaki tuhaf tavrı?

Kayınvalideme kızınız da böyle yaptı desem bunu anlayacak biri değil.dedigim gibi bu 4 gün gelmemesine bile kılıf buluyor evde biriken işleri vardı diye.şahsen ben zaten baştan gorumcemi sevemedim kıskançlık da var bir gün 6 yaş büyük benden abla dedim diye bile beni uyarmıştı aramızda yaş farkı yok diye hani baştan bana gıcık geldi beni aramış aramamis benim umrumda değil açıkçası.sadece eşim için düşünüyorum hani eşim adım atmış deprem de aramış hani esimi görmeye gelmedi telefon da iyi bir dene olmadı dönersin diye küçümseme tavrı bunlar çok çirkin
Bak işte aranızdaki kırgınlıklar soğumamış. Ne kadar az beklenti o kadar huzur diyorum suçlamıyorum seni.

alıntı yapmamışsınız bir çıtır kırıldım :KK53:
Konu özeti
images-5.webp

Çok fazla takıntılısınız.Hayatta her şey 4/4 lük olmaz ki.Sizinde vardır kusurlarınız yok mu.Kv büyüklük göstermiş özür dilemiş.Siz hala sorun yaratma peşindesiniz.Bu seferde görümceye takmışsınız.Bu son konuda yok görümce gelmemişte yok aramamışta.Bırakın bunları bunlarla hayat yürümez.Bence sizde de var sorun.
Bakın 6.2 lik deprem yaşadınız o deprem biraz daha şiddetli olsaydı ne olacaktı kim kimi toprak altında arayacaktı.Bunlardan hiç ders alınmamış hala görümcede görümce .Yeni şehir yeni iş bunlara evinize eşinize odaklanın eşide doldurmayın .

Küslüğün neden olduğuna bağlı. Benim kardeşim de kalbim çok kıracak şeyler yapsa, bir aradı diye barışmam.

Benim kültürümde abiler kızkardeşlerine küsmezler ararlar. Elin adamının yanında sonuçta kız kardeş. Onun bir suçu yokken ne alaka onu aramadınız? Ki sizi aramış hayret şaştım doğrusu!
Kardeşlik çok önemlidir, yazık etmişsiniz..

İnsanlar sizi evlerine almışlar ama siz hala dedikodu peşindesiniz. Anne affetmiş olabilir ama görümcenin kalbi dönmemiştir size, görmek istemiyordur, uzak kalırım daha iyi diyordur. Bu kadarına da karışamazsınız.
Abisine tavırları da ikisini ilgilendirir sizi değil.

Konu gelince sahibi gitmiş. Size kötü bir haberim var :)) evet bir tuhaflık var ama tuhaf olan görümceniz ya da tavırları değil :)) bilin bakalım kim :)

Kadın aramış açmamışsın. Ne bekliyordun? Madem o an konuşunca daha kötü olacağını düşünüyordun, mesaj yazsaydın zamanında. “Şu an iyi değilim, olaylar durulunca konuşalım” deseydin. Kimse senin paşa gönlüne göre davranmak zorunda değil.

ya siz bu konuyu önce kendiniz sonrada gorumcenizin ağzından yazmamış mıydınız? hatta üyeler bir kelimeyi aynı şekilde yanlış yazmanizdan bu durumu ortaya çıkarmışlardı. Takıntılı olduğunuzu düşünmeye başladım cidden keşke konuyu bulup ekleyebilsem daha geçen denk gelmişti

Eşinin ailesini amma çok kafaya takmışsın. Başka işin yok mu tek derdin eşinin ailesi. Hani herkesin arasını bozup, hoca hoca gezip, sonra dua paylaşan yengeler olur ya, aynı öyle görüntü veriyor konu sahibi bana.

Back
X