Boy sorunu ?!

ismihazan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
1.082
2.788
133
Evet kızlar. Herkesinbir sorunu olduğu gibi benimde bir sorunum var. Aslında benim için sorun olmayan bir konu. Şöyle ki; 4 yıllık bir ilişkim var. Karşılıklı severek başladığımız bir ilişki. Sevgilim 1.90 ve benim boyum 1.60 biz bunu en başında olduğu gibi şu an da hic sorun etmiyoruz. Bazen boylari çok çok uyumlu ciftleri görüp de bende keske boyumuZ uyumlu olsaydi diye iç geçirmiyor değilim ama bunu hic bir zaman sorun olrak gormedim. Erkek arkadaşım da beni hep miniğim diye sever. Ben senin minik narin minyon olusunu seviyorum der ben konuyu açtığım zaman. Yalnız benim sorunum annem. Benim anlattigim kadariyla erkek arkadasimi o da seviyor fakat boyuna takmış durumda. Su anda iliskiniz taze, sevginiz taze ama evlenince cok sorun edersin cok kafaya takarsin cok uzulrsun die surekli kaygisini belli ediyo. Belki ilerde onunda gözüne batmaya baslar boy farkiniz diyo. Ben ne kadar byle bisey olmayacagini savunsam da, insanlarin elestirilerini biraz kafaya takan biri olarak, aklima kurtlar girdi bir kere. Sizce annem bu konuda haklı mi? Gercekten bir iliskide boy farki sorun mudur?

Evet kızlar. Herkesinbir sorunu olduğu gibi benimde bir sorunum var. Aslında benim için sorun olmayan bir konu. Şöyle ki; 4 yıllık bir ilişkim var. Karşılıklı severek başladığımız bir ilişki. Sevgilim 1.90 ve benim boyum 1.60 biz bunu en başında olduğu gibi şu an da hic sorun etmiyoruz. Bazen boylari çok çok uyumlu ciftleri görüp de bende keske boyumuZ uyumlu olsaydi diye iç geçirmiyor değilim ama bunu hic bir zaman sorun olrak gormedim. Erkek arkadaşım da beni hep miniğim diye sever. Ben senin minik narin minyon olusunu seviyorum der ben konuyu açtığım zaman. Yalnız benim sorunum annem. Benim anlattigim kadariyla erkek arkadasimi o da seviyor fakat boyuna takmış durumda. Su anda iliskiniz taze, sevginiz taze ama evlenince cok sorun edersin cok kafaya takarsin cok uzulrsun die surekli kaygisini belli ediyo. Belki ilerde onunda gözüne batmaya baslar boy farkiniz diyo. Ben ne kadar byle bisey olmayacagini savunsam da, insanlarin elestirilerini biraz kafaya takan biri olarak, aklima kurtlar girdi bir kere. Sizce annem bu konuda haklı mi? Gercekten bir iliskide boy farki sorun mudur?
Eşim 190 ben 157 çok ta mutluyuz hiç sorun olmuyor genelde topuklu giyiyorum zaten mutluysan seviyorsan sıkıntı yok

Aa bizim de 4 yıl olacak ve tam 30 cm var aramizda. Ben takmiyorum hem zaten platform topuk giyince uyumlu boya geliyorum. Gunluk hic giymesem de secenek her zaman var yani. Ama simdiye kadar dert etmediysen evlenince niye edesin annenin mantigini anlamadim.

Evlilikte boy en son sorun olacak şey buna emin olabilirsin

ben 1,63, esım 1,95 :KK37:ay okadaaaan güzel bırşey kı:KK36::21: benı omzuna alıp tasıdığında, safarı turunda hıssedıyorum kendımı :süslü::KK23: kesınıkle harıka bırsey, her ıse yarıyor uzun boylu olması. hıccc bırrrr sorun skıntı yaşamadım açıkcası, ne sorun olabılır onuda anlamış değilim:cool: hı ayakkabı bulamıyorlari pantolonlar utu masasına sıgmıyor, cok buyuk beden gıymelı kolları govdesı uzun dıyei oda hanıleyken ışıme yarıyor suan :KK33::-) ay hep artı heeep :21:

Tüm yorumlar için çok teşekkür ederim kizlarr, içimi rahatlattiniz. Hepsini okuyacağım anneme :halay::KK54:

sevgili kardeşim herkesin sorunu kendine büyük tabii.yalnız bu sorun sorun olamayacak bir sorun.hatta öyle sorunlar okuyoruz ki bu şaka gibi geldi.gülümsettin beni.bence annene önce diğer konuları okut.tabii o seni düşünüyordur.
bana göre bu şans hatta.çocuğunuzun boyu uzun olur .
artı o boy zaten yatakta eşitlenir diye geyik bile yapılır.
kalbiniz beyniniz uyumlu olsun.

Tüm yorumlar için çok teşekkür ederim kizlarr, içimi rahatlattiniz. Hepsini okuyacağım anneme :halay::KK54:
bısey dıyım mı benım de boyum 1.50 ve bu boy konusunu bende sorun edıyorum herkes bana mınık dıyo ama burayı okuyunca bende rahatladım mınyonda gosterıyorum ben ayrıca 24 yasındayım 18 gıbı duruyosun dıyolar

Bu çok büyük avantaj kısa boylu minyon tipli olanlar her zaman daha genç ve yaş olarak küçük gösterirler yaşlanmazlar kolay kolay ✌✌

Bu çok büyük avantaj kısa boylu minyon tipli olanlar her zaman daha genç ve yaş olarak küçük gösterirler yaşlanmazlar kolay kolay ✌✌
ewet haklısınız ama kucuklerde laf atıyo kendılerıyle yasıt zannedıp bazen sınır bozucu oluyo bazen gulup gecıyorum :)

ya dalga mı geçiyosun :D kaç kişi gördün boy sorunundan ilişkisini sıkıntıya sokan .
eleştiri gelirse eleştirenler önce dönüp kendilerinin kusurlarına baksınlar.
salla gitsin.
ayrıca topuklu ayakkabı denen birşey var . illede sıkıntı yapıyorsan onu giyersin D: tabi aynı evin iiçine girince ayakkabılar çıkınca nolur bilemem :D

Neden üzülürmüşsün?
Gerekçe ne?
Nolurmuş yani ilerde boy konusunda şimdikinden farklı?

Derdinizi döveyim butonu nerde? Erkeğin uzun olması problem değil rahatlıktır. Erişemeyeceğiniz şeyleri ona rica edersiniz. Minyon olduğunuz için sırtına tepesine rahat tırmanırsınız, ayrıca ki en güzeli de sevişirken sizi taşıyabilir :)))) dert değil marifet gibi düşünüp hayatınızı zindan etmeyin bence.

Benim eşim 1.83 bende 1.50 yim bende bazen iç geçirmiyor değilim dans ederken boyboya olsun falan diye ama kalpler bir olsun gerisi boş 1 buçuk yıllık evliyiz ve bir kızımız var :-)

Yaklaşık olarak aynı boydayız sizinle. Benim sevgilim minyon seviyor valla :))
Diğer insanlar da kendi işine baksın.
Yaşlanmıyorum da bazen öğrencilerimle karıştırıyorlar spor giyinince mis gibi olay :)

Back
X