- 16 Ağustos 2016
- 1.082
- 2.788
- 133
Evet kızlar. Herkesinbir sorunu olduğu gibi benimde bir sorunum var. Aslında benim için sorun olmayan bir konu. Şöyle ki; 4 yıllık bir ilişkim var. Karşılıklı severek başladığımız bir ilişki. Sevgilim 1.90 ve benim boyum 1.60 biz bunu en başında olduğu gibi şu an da hic sorun etmiyoruz. Bazen boylari çok çok uyumlu ciftleri görüp de bende keske boyumuZ uyumlu olsaydi diye iç geçirmiyor değilim ama bunu hic bir zaman sorun olrak gormedim. Erkek arkadaşım da beni hep miniğim diye sever. Ben senin minik narin minyon olusunu seviyorum der ben konuyu açtığım zaman. Yalnız benim sorunum annem. Benim anlattigim kadariyla erkek arkadasimi o da seviyor fakat boyuna takmış durumda. Su anda iliskiniz taze, sevginiz taze ama evlenince cok sorun edersin cok kafaya takarsin cok uzulrsun die surekli kaygisini belli ediyo. Belki ilerde onunda gözüne batmaya baslar boy farkiniz diyo. Ben ne kadar byle bisey olmayacagini savunsam da, insanlarin elestirilerini biraz kafaya takan biri olarak, aklima kurtlar girdi bir kere. Sizce annem bu konuda haklı mi? Gercekten bir iliskide boy farki sorun mudur?