Is arkadasi terörü

Kadın manyak sanırım😶

Hiç mi iş adabı yok deli midir nedir ona ne senin boyundan?

Basbayağı ırkçılığa uğruyorsun, Türkiye değilmiş burası yeni anladım. Mutlaka işyerine şikayet etmelisin. Deneme süresini tamamla sonra şikayeti İKya patlat

Bir daha boydu tipti derse böyle cıvıkça şakalardan hoşlanmıyorum burası işyeri sana ne dininden tipimden diyip geçin

:silah:Dediğiniz şaka yollu bile olsa işten atılma sebebi olabilir.. özellikle yurtdışında
Biliyorum özellikle Alman ırkcılığına yabancı değilim. Sadece ironi yaptım. Böyle birşey söylemek onun seviyesizliğine denk olmak olur zaten..

Evet irkciligi hissediyorum alttan alttan. Dediginiz gibi ben de ona dokundurucam.

Valla ben olsam füzeleri indirirdim. Misal uzun boyluları mı gösterdi

evet, tammm 2. dünya savaşına Alman ordusuna katılacak fizikte tipler, burda ziyan oluyorlar

derdim.

ben de insanlari cok ciddiye almiyorum galiba,

konudan irkcilik da mobbing de nereden cikti anlamadim bile.

sohbeti size uymuyorsa sohbet etmezsiniz, zamanla herkes birbirini tanir, yoluna girer isler.

ne siz kendinizi uzup strese sokun bu sebeple, ne de kendinizi aman bu irkcilik diye doldurun.
geveze birisi deyin gecin.
her anlasamadigimiz is arkadasimizdan oturu isimizden soguyacaksan ohoooo...

Yurtdışında nasıldır bilmiyorum da türkiye'de olsan 15 senedir aynı yerde çalışan özel sektör elemanı gördüğünde kaç derdim, hele ki şirkette onun dışında 3 5 sene üstü yıldır çalışan eleman yoksa bir noktada senin de ayağını kaydıracak derdim.

Yurtdışı bilenler yazsın orada da öyle mi?

Öyle ise iletişimi minimuma indir.

Yurtdışında nasıldır bilmiyorum da türkiye'de olsan 15 senedir aynı yerde çalışan özel sektör elemanı gördüğünde kaç derdim, hele ki şirkette onun dışında 3 5 sene üstü yıldır çalışan eleman yoksa bir noktada senin de ayağını kaydıracak derdim.

Yurtdışı bilenler yazsın orada da öyle mi?

Öyle ise iletişimi minimuma indir.

ahaha

sirkette muhtar lakabini taktigim birisi var,
aynen bahsettigin gibi,
hollandadayiz, IT firmasi, ofislerin klimalarinin kumandalari bile bu adamda :KK70::KK70::KK70:

Bu tür insanları umursamamak bi çözüm yolu değil her yerdeler ve olmaya devam edecekler de. Nasıl başa çıkacağını öğrenmen gerek. Söylediğin cümleler bence biraz ağır daha üsturuplu bi şekilde sınır çizebilirsin. Bu tür tiplerin amacı zaten seni kışkırtıp üstüne saldırtmaktır unutma.

Evet irkciligi hissediyorum alttan alttan. Dediginiz gibi ben de ona dokundurucam.
Hayır dokundurma cevap verme gibi tepkilerde bulunma.
Belli ki istediği de tamda bu.
onu yoksayin en büyük ve en etkili tepki bu olur.he he diyin geçin. Cunki belli ki artılarınız onun gözüne batiyor.
Seviyesi yerlerde olan kişiyi ancak yok sayarak alt edersiniz. Sabırlı olun.

Ay bu tür insanlarla uğraşılmaz, cevap versen üste çıkarlar sen haksız olursun iyi bilirim. Bir kere zıtlaşınca daha çok üstüne gelirler. Allah kolaylık versin ya

ırkçılık mı o bile belli değil
kısaya kısa uzuna uzun müslümana müslüman gözü kahverengi olana renksiz gözü mavi olana "senin de gözün pek bi mavi canım" diyecek bir tip, bulaşmaya değmez

Saka gibi gercekten. Bir de masasina bir yazi koymus, yazida söyle diyor: birisi sana sebepsizce saldiriyorsa, asagiliyorsa; bil ki ondan öndesin😂😂😂😂

hele de almanyada yaşıyorsun.. deneme sürecinde de olsa dinin ve fiziki görünüşünle ilgili şaka yapıyorsa yürek yemiş olmalı.. mobbing diye şikayet etsen seni haklı bulacakları kesin.. bu kadar geri durmamalı, susmamalısın..
hadi TR de olsa susarsın.. kimin ne olduğu belirsiz ve haklıyken haksız konuma düşülme olasılığı çok yüksek.. ama bulunduğun ülke bence bu tarz ötekileştirmeleri doğru bulmuyordur..
kesinlikle cevap vermelisin.. hatta dini espriler artarsa üst yönetime bile bildirebilirsin..

Önce cevaplayip sonra patrona iletmek istiyorum, ama bu sefer de digerleri onun tarafini tutar ve daha simdiden dislanirsam diye dusunuyorum:/

Gerci boyle olup yalniz kalmamaktansa ; yalniz kalmayi tercih ederim.

"Bence ırkçılık ve ayrımcılık anlamına gelebilicek şeyler hakkında şaka yapmamalısınız, yanlış anlaşılırsa basınız belaya girebilir" gibi bişey söyleyip aba altından sopa gösterebilirsiniz. Öyle aman aman cümleler kurmanıza gerek yok, "siz iyi bilirsiniz burka mi ne?" Dediği zaman hafif sert bi tavırla "ben neden bunu daha iyi bilirim pardon?" Diye sorabilirsiniz. Dininden dolayı gibi bi cevap alırsanız da "Müslümanım, imam değil. Bu tarz soruları lütfen bana sormayın" deyin geçin. Laf dalaşına girmeyin, mesafe koyun yeter

Y
Selam arkadaslar,

Gectigimiz hafta yeni bir ise basladim. Hatta korkularimla ilgili konu da acmistim.

Ise basladim, cabuk da ögreniyorum. Isin icerigini, calisma ortamimi da seviyorum. Taa ki calismak zorunda oldugum bir arkadasa(!) kadar.

Kadin 58 yaslarinda, 15 yildir burada calisiyormus ve kidem olarak ben daha yüksegim diyebiliriz.

Ilk günden beri tuhaf imalarla, sorularla damarima basiyor. Örnek verecek olursam:

- ilk gün bana söyle bir sey söyledi: yolda gelirken carsafli bir kadin gördüm, korktum. Sen iyi bilirsin, ne diyordunuz siz ona burka mi? Herkesin dini kendine de aman ne biliyim? Hmmm diye gecistirdim.

- yine gecen hafta odama yan bölümden iki arkadas geldi ve kendilerini tanitti.Gayet tatli insanlar. Hem kadin hem erkek 1.80-1.90 civari. Onlar cikinca kahkaha atarak umarim seni korkutmadilar, bunlar bizim iriler(?!) gibi bir sey sacmaladi.

- bu sabah da Allahla ilgili seyler söyledi. Müslüman bir arkadasla sakalasmis güya. Bana döndü, senin inancin ne, inancli misin? Ben böyle sakalar yapiyorum gibi seyler sacmaladi. Yanlis anlamamaliymisim.

Ben 1.54 boyunda minyon bir insanim. Ama gereken donanima, beyne sahibim ki ise alindim. Ama iki de bir ne kadar ufaksin, seni otururken goremiyorum gibi sacma sapan seyler soyluyor.

Arkadaslar bir haftada boyleyse ve simdiden sinirlarini test ediyorsa, ben de cizgiyi cekmek istiyorum.

6 ay deneme süreci, göze batma he he de gec diyorlar ( kendi cevrem) ama ben dayanamiyorum.

Vermek istedigim cevaplar soyle:

- ben boyle sakalar yaparim yanlis anlama dediginde; bana yapmazsaniz hic sorun kalmaz. Ben sakadan anlamiyorum demek istiyorum.

- boyuma atifta bulununca: ben buraya mankenlik yapmaya gelmedim, ama oyle bir sey de olsa; sizden önce kabul edilirdim.

Ne diyorsunuz? Isi sevdim, ortami sevdim ama bunun gibi bir manyagin yuzunden ayrilmak istemiyorum.

Bu arada bunlar almanya da yasaniyor.

Akliniza, tavsiyenize ihtiyacim var.
Yurtdısında genelde müslümanlara karşı tuhaf davrananlar olabiliyor o teyze de sizin kendisinden daha kıdemli olmanızı kaldıramıyor ezikliğini böyle örtbas etmeye çalışıyordur.

Kadın manyak sanırım😶

Hiç mi iş adabı yok deli midir nedir ona ne senin boyundan?

Basbayağı ırkçılığa uğruyorsun, Türkiye değilmiş burası yeni anladım. Mutlaka işyerine şikayet etmelisin. Deneme süresini tamamla sonra şikayeti İKya patlat

Bir daha boydu tipti derse böyle cıvıkça şakalardan hoşlanmıyorum burası işyeri sana ne dininden tipimden diyip geçin

Kadin kabus gibi. Resmen simdi ne sacmalayacak acaba diye bekliyorum. Insallah sabredebilirsem, 6 ayin dolmasini beklicem🥲🥲

"Bence ırkçılık ve ayrımcılık anlamına gelebilicek şeyler hakkında şaka yapmamalısınız, yanlış anlaşılırsa basınız belaya girebilir" gibi bişey söyleyip aba altından sopa gösterebilirsiniz. Öyle aman aman cümleler kurmanıza gerek yok, "siz iyi bilirsiniz burka mi ne?" Dediği zaman hafif sert bi tavırla "ben neden bunu daha iyi bilirim pardon?" Diye sorabilirsiniz. Dininden dolayı gibi bi cevap alırsanız da "Müslümanım, imam değil. Bu tarz soruları lütfen bana sormayın" deyin geçin. Laf dalaşına girmeyin, mesafe koyun yeter

Harika cevaplar, hem de dogrudan muhattap da olmam. Cok tesekkurler💐

Kadin irkçilik yapıyor o yuzden size takmiş. tabiki cevap verin. Hatta onun oldugu bir ortamda bazi insanlarin hala modernlesemediginden, irkcilik yaptigindan, irkciligin ne kadar kotu bir sey oldugundan, irkciligi genellikle kendi ic dunyasinda mutsuz olan insanlarin yaptiğindan dem vurun.
+1 susarsanız daha çok üzerinize gelir kadın C Camille_claudel

Back
X