tek tek ne kadar guzel oldugunu yazmıssın :)))Boyum 160, kilom 48, yaşım 15. Vücut ölçülerim 83-60-83. Herkes muhteşem bir fiziğim (özellikle bacaklarımın) olduğunu söylüyor. Yüzüm de sivilce yok. Saçlarıma da çoğu kişi güzel diyor. Dolgun ve koyu kumral. Yüzüm çok tatlı. Özellikle burnum. Ama boy açısından takıntılıyım. Babam 178 annem 164. Babama çekmişim. Ama zamanında kötü beslenmişim.zarif gozuktugumu söylüyorlar ama bir turlu boy takintim geçmiyor. Sizce hanımlar?
Kendimi beğenmişlik yapmak istemem. Cidden öyle biri değilimdir. Ben sadece Çevremdekilerin dediklerini yazdım. Ayrıca kendimi güzel bulmuyorum. Çünkü tatlı bir yüzdende kadınsı bir yüz hatlarını tercih ederdim. İnsanları asla eziklemedim ve eziklemem de ama uzun da olmak isterdim yanı.Boyundan yana derdin mi var yoksa
Şöyle güzelim,böyle cillop gibiyim diyerek kendini övmek mi derdin bilemedim kuzucuğum:) biraz daha uzun olsan eziklersin sen sanki milleti:)
Dip not:15'imde 1:60 tım 20'ye doğru 1:72 oldum.gelişim çağındasın uzama ihtimalin var yani.
Kız senin yaşın kaç ki kadınsı yüz hattı istiyorsun.dur hele bir soluklan yaşının getirdiği masum bebeksi çağları yaşa sonra kadınsılık istemediğin kadar üzerinde kalacak:)yaş ilerleyince de şöyle bebeksi cikdim vardı artık yok diye dert edinirsin:) yaşına göre boyun iyi.beslenmene dikkat et,biraz basket falan oyna uzarsın biraz daha.Kendimi beğenmişlik yapmak istemem. Cidden öyle biri değilimdir. Ben sadece Çevremdekilerin dediklerini yazdım. Ayrıca kendimi güzel bulmuyorum. Çünkü tatlı bir yüzdende kadınsı bir yüz hatlarını tercih ederdim. İnsanları asla eziklemedim ve eziklemem de ama uzun da olmak isterdim yanı.
Kendimi beğenmişlik yapmak istemem. Cidden öyle biri değilimdir. Ben sadece Çevremdekilerin dediklerini yazdım. Ayrıca kendimi güzel bulmuyorum. Çünkü tatlı bir yüzdende kadınsı bir yüz hatlarını tercih ederdim. İnsanları asla eziklemedim ve eziklemem de ama uzun da olmak isterdim yanı.
tamam canım güzelsin sen boyunda takıntı yapılacak bir boy değil... (oldu sanırım egonu gereğince tatmin ettim hey allahım yaaa....)Boyum 160, kilom 48, yaşım 15. Vücut ölçülerim 83-60-83. Herkes muhteşem bir fiziğim (özellikle bacaklarımın) olduğunu söylüyor. Yüzüm de sivilce yok. Saçlarıma da çoğu kişi güzel diyor. Dolgun ve koyu kumral. Yüzüm çok tatlı. Özellikle burnum. Ama boy açısından takıntılıyım. Babam 178 annem 164. Babama çekmişim. Ama zamanında kötü beslenmişim.zarif gozuktugumu söylüyorlar ama bir turlu boy takintim geçmiyor. Sizce hanımlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?