boy takıntım var:((

silaaa44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
8
2
1
24
Boyum 160, kilom 48, yaşım 15. Vücut ölçülerim 83-60-83. Herkes muhteşem bir fiziğim (özellikle bacaklarımın) olduğunu söylüyor. Yüzüm de sivilce yok. Saçlarıma da çoğu kişi güzel diyor. Dolgun ve koyu kumral. Yüzüm çok tatlı. Özellikle burnum. Ama boy açısından takıntılıyım. Babam 178 annem 164. Babama çekmişim. Ama zamanında kötü beslenmişim.zarif gozuktugumu söylüyorlar ama bir turlu boy takintim geçmiyor. Sizce hanımlar?

Çok güzelsin tatlım merak etme. Zaten Türkiye ortalaması budur yani.
Benim de yaşım 25 boyum 163.
Sen biraz daha uzarsin zaten..

tek tek ne kadar guzel oldugunu yazmıssın :)))
boyunda normal

15 yasındasın yani hala gelişme donemındesın..

Biraz zıplamalı aktivite yap,uzarsın..

Boyundan yana derdin mi var yoksa
Şöyle güzelim,böyle cillop gibiyim diyerek kendini övmek mi derdin bilemedim kuzucuğum:) biraz daha uzun olsan eziklersin sen sanki milleti:)
Dip not:15'imde 1:60 tım 20'ye doğru 1:72 oldum.gelişim çağındasın uzama ihtimalin var yani.

Kendimi beğenmişlik yapmak istemem. Cidden öyle biri değilimdir. Ben sadece Çevremdekilerin dediklerini yazdım. Ayrıca kendimi güzel bulmuyorum. Çünkü tatlı bir yüzdende kadınsı bir yüz hatlarını tercih ederdim. İnsanları asla eziklemedim ve eziklemem de ama uzun da olmak isterdim yanı.

Kız senin yaşın kaç ki kadınsı yüz hattı istiyorsun.dur hele bir soluklan yaşının getirdiği masum bebeksi çağları yaşa sonra kadınsılık istemediğin kadar üzerinde kalacak:)yaş ilerleyince de şöyle bebeksi cikdim vardı artık yok diye dert edinirsin:) yaşına göre boyun iyi.beslenmene dikkat et,biraz basket falan oyna uzarsın biraz daha.

anne ve baban o boy da ise sende uzarsın benm baba 1.70 anne 1.55 ben 1.61 o zaman şükredeyim ama genetik sanırım ben ortaokuldan sonra hiç uzamadım

sen uzarsın o kesin. bunu takıntı yapma. bu süreçte arkadaşların dediği gibi zıplamalı hareket yap.

parklardaki asılma borularına falan asıl.

basket oyna derler, ben hiç yapmadım. bu arada 1.65 im ama hiç boy takıntım olmadı benim.
başka takıntılarım oldu ama o yaşları geçtiğinde geçiyor.

ergenlik dönemindesin biraz. o yüzden takıyorsundur. merak etme hem uzarsın hem de böyle de kalsan iyi bir boydasın.

kadınsı yüz hattı ise yaşadıklarınla yerleşir yüzüne.
ben üniversitede falan teletabi gibi sevimli sevimli geziyordum.

ciddi ilişkiler, ayrılıklar yaşadım.
büyük üzüntüler vs.
iş hayatına atıldım tecürbe vs.

olgunlaştırıyor.

kadınsı olmak o kadar iyi bir şey değil bu arada. 15'de iken etkiliyor ama 25 olduğunda rahatsız eder seni.

Benim boyum 175 korkma bisi olmuyo hem bunlari dusunecegine ders calis derim ben

İyide canim benim hani babanda cok uzun degil, bir erkek yapisina gore. Tipik turk erkegi boyunda. Sende tipik tur kizi boyundasin. Annende kisa. Yani genetigin uzun degil ki, uzun degilim takintisi neden var anlamis degilim.

Misal abilerim kavak yeli gibidir. 1.90 küsur. Ben ise 1.74 um. Ama ben bile 5 cm daha uzun olsaydim diyorum. Esim de yok artik diyor topuklu giyince kapi gibisin ditor neyse zaten kendini cok guzel buluyorsun birak boyunda boyle olsun.

Her guzelin bi kusuru var dimi ya .....

tamam canım güzelsin sen boyunda takıntı yapılacak bir boy değil... (oldu sanırım egonu gereğince tatmin ettim hey allahım yaaa....)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…