Boy takintim

Merhaba arkadaslar. Güzel yorumlariniz icin cok tesekkür ederim. Dediginiz gibi benimkisi bir takintiydi. Düsündümde cevremde bana cok kisasin demiyolar. Bunu aklima takmamam gerekir. Topuklu ayakkabiyi sevmiyorum ancak tabanli rahat ayakkabilar giyebilirim diye düsündüm. Parantez bacaklarim icinde cok dar olmayan pantolonlar giyicem. Kendimle barışık olucam :) ayni sekilde uzun boylular ve kisa boylularda kendiyle barisik olsun. Yarmagül, piliç bunlar komik seyler ama takmayalim kafamiza :))

Onun yaninda kendimi cok kisa hissediyorum ve herkes kardesimi benom ablam saniyor :KK70:
Kız kardeşimle bizde öyleyiz ben 1.60 civarıyım o yaklaşık 1.70 tam bilmiyorum.
Çocukluğumuzdan beri onu benden büyük sanırlar.
Önceden onun hoşuna gider ben kızar, sinir olurdum.
Şimdi yaş 30'a dayanınca durumlar değişti; benim hoşuma gitmeye, onu kızdırmaya başladı:)

Ne kadar faydalı olur bilmiyorum ama ayak ve kalça kaslarını çalıştıracak temel hareketleri öğrenip haftada 2 defa yaparsan ve haftada 3 gün yaklaşik 200 gram palamut balıklarının sırt kısmında siyah et olur hafif acı ondan yersen (Not: sadece Palamutta yok Kefal balığindada var) yersen her sabah güne baslamadan 1 bardak su içersen 1 sene içinde tahmini söylüyorum hiç uzamayada bilirsin 5 cm veya 6 cm uzarsın uzamasan bile emib ol bunlar vucudun için çok faydalı olur önemli olan balık onu düzgün yemen lazım aynı şekilde eklemlerinide açman lazım uzamaz diye bir kural yok ben 18 yaşina kadar 160'dım şuan 170'i geçtim tbai ben duada ediyordum sebebinin yüzde 100 o olduğu düşüncesindeyim

Onun yaninda kendimi cok kisa hissediyorum ve herkes kardesimi benom ablam saniyor :KK70:

Ne güzel işte daha iyi yanında çıtır duruyorsun. Biraz yaşınız geçince onun sinir olacağı senin daha çok hoşuna gidecek bir durum olacak merak etme. Ve cidden boyun da kısa değil, standart.

Back
X