topuklu giyersin 170 olursunKendine göre birini bulursun hic takma :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
topuklu giyersin 170 olursunKendine göre birini bulursun hic takma :)
boydaşız![]()
Aynı boydayız kilonuz kaç acabaBence hic takmaniza gerek yok benim boyum 172 ama kisa boylularin daha senpatik oldugunu dusunuyorum ki bi cok arkadasimda kisa boyludur bazen dalga gecerdik asagida havalar nasil tam bi bucuk metresin falan diye ama arkadaslarimda boylarini seven kendileryle barisik insanlardi bence sizde kendinizi bu halinizle sevin en guzeli boyle cunku
Minyon kadın her daim piliçtir
Merhaba arkadaslar. 18 yasindayim haziranda 19a giricem. Boyum 1.60 ve kendimi kısa görüyorum. Boyumun uzamasini istiyorum. Aslinda bi yandanda bacaklarim parantez oldugu icin kötü durdugunu düsünüyorum. Kiz kardesimde parantez bacak ama onun boyu 1.75 oldugu icin hic kötü durmuyor. Cevremdekiler senden daha kisa olanlarda var diyolar, biliyorum ama kendimi rahat ettirmek istiyorum. Cogu kisi zayıfsın, kilo al ip atla boya gitsin diolar. Önerileri olan var mi?
Çok gençken bedenini beğenemeyebiliyor insan. Daha ileriki yaşlarda ise keşke en güzel çağlarımda kendime daha çok değer verseydim diyorsun. Senin fiziksel özelliklerin bunlar. Değişemesin. Ama spor yaparak vücuduna daha iyi şekil verebilirsin. İp atlamanı ŞİDDETLE tavsiye ediyorum. Bacakların için. Ha bu arada parantez bacak da, kilo almadığın sürece kötü durmaz. Seksi bir hava bile katabilir sana. Kendinle barışık olmalısın.Merhaba arkadaslar. 18 yasindayim haziranda 19a giricem. Boyum 1.60 ve kendimi kısa görüyorum. Boyumun uzamasini istiyorum. Aslinda bi yandanda bacaklarim parantez oldugu icin kötü durdugunu düsünüyorum. Kiz kardesimde parantez bacak ama onun boyu 1.75 oldugu icin hic kötü durmuyor. Cevremdekiler senden daha kisa olanlarda var diyolar, biliyorum ama kendimi rahat ettirmek istiyorum. Cogu kisi zayıfsın, kilo al ip atla boya gitsin diolar. Önerileri olan var mi?
Boyun fiziksel olarak uzamayabilir ama bir dizi ameliyatla kemiklerini vida gibi şeyler taktitip uzatabiliyorsun ama şöyle bir sorun varki bu ameliyat çok tuzlu hatta 200 250.000 TL gibi rakamlar çıkıyor iyileşme süresi zor 1 yıldan az değil bu sürede evden dışarı çıkamayanlar var fizik tedavi görenler var. Yani uzayamiyorsan kabullen canım benim boyum 157 cm eşimin boyu 178 cm ben çok memnunum bu durumdan ileride evleneceğin insanın boyu uzun olunca takıntı kalmaz canım belki bende kalmadı çok şükürMerhaba arkadaslar. 18 yasindayim haziranda 19a giricem. Boyum 1.60 ve kendimi kısa görüyorum. Boyumun uzamasini istiyorum. Aslinda bi yandanda bacaklarim parantez oldugu icin kötü durdugunu düsünüyorum. Kiz kardesimde parantez bacak ama onun boyu 1.75 oldugu icin hic kötü durmuyor. Cevremdekiler senden daha kisa olanlarda var diyolar, biliyorum ama kendimi rahat ettirmek istiyorum. Cogu kisi zayıfsın, kilo al ip atla boya gitsin diolar. Önerileri olan var mi?
Bunda üzülecek birşey yokki bol bol spor yap bilimsel araştırmalar yirmibes yaşına kadar boyun uzadığını söylüyor yüzmek bu konuda çok yararlıMerhaba arkadaslar. 18 yasindayim haziranda 19a giricem. Boyum 1.60 ve kendimi kısa görüyorum. Boyumun uzamasini istiyorum. Aslinda bi yandanda bacaklarim parantez oldugu icin kötü durdugunu düsünüyorum. Kiz kardesimde parantez bacak ama onun boyu 1.75 oldugu icin hic kötü durmuyor. Cevremdekiler senden daha kisa olanlarda var diyolar, biliyorum ama kendimi rahat ettirmek istiyorum. Cogu kisi zayıfsın, kilo al ip atla boya gitsin diolar. Önerileri olan var mi?
Guldurdunuz beni,çok yaşayın emi...Bence çok şanslısınız sensörlü kapı ve ışıkların sizi görmemesinden daha acı bir durum değildir.![]()
Aynen aynen...Ovunmek gibi olmasin ama 34 yasindayim ama 22 civari saniyorlar![]()