Boy uzaması

VictoriaAngel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
99
0
46
İçel Mersin
merhaba ben hemen konuya giriyim :D benim boyum 1.66 1.67 felan yaşım 14.5 1997 doğumluyum annemin boyu 1.72 babamin 1.83 abimde 1.84lerde felan nie boyleym ya ben halaarımda kısa ben model olmak istiyodm oyuzden boyum 1.73 1.75 olmak zorunda nolur yardım edin bi programla uzatalım şu boyumu :(:2::43: hepinizi çok seviyorum şimdiden tşkler

merhaba ben hemen konuya giriyim :D benim boyum 1.66 1.67 felan yaşım 14.5 1997 doğumluyum annemin boyu 1.72 babamin 1.83 abimde 1.84lerde felan nie boyleym ya ben halaarımda kısa ben model olmak istiyodm oyuzden boyum 1.73 1.75 olmak zorunda nolur yardım edin bi programla uzatalım şu boyumu :(:2::43: hepinizi çok seviyorum şimdiden tşkler

Hangi programla?

Duydun mı daha önce böyle birşey

Canım daha çok küçüksün :) Boyunun model olma yaşlarında uzayacağını düşünüyorum. 14 yaş için 1.67 boy kısa değil. :34:

Ben pratisyen hekimim ama hiç duymadım valla öyle bir program ne yazık ki, çeşitli yöntemler var tabi ama Türkiye'de kullanan yoktur heralde pek insancıl yaklaşımlar değil çünkü... Boyu 14 yaşında 1.67 olan birine zaten uygulanmaz. Arkadaşların da dedikleri gibi henüz adetlerin düzene girmediyse boyun zaten uzayacaktır. Sen de düzenli beslenerek ve spor yaparak boyunun uzamasına katkı da bulunabilirsin, genetik açıdan bakılırsa zaten uzun boylu olacaksın gibi görünüyor.

uzarkı daha ne var yanı benım aılem pek uzun sayılmaz kısalar yanı ben 1.71 boyundayım zayıfım bıde al sana 1.80 topukluda gıydımmı zayıfımya 1.85 sopa gibi
napcan model olup sıradan bı hayat yasana en guzelı o

hiç det etme.1.67 boy kısa değilki.ben normaldim 18 yaşından sonra bi uzadım 1.80 oldum.ailende uzunmuş sende uzarsın.uzamazsan bile dert etme gayet güzel boyun.

allahmm küçücüksün senin yasında kardesım var benım yaa bıraz bekle bakalım sabret 21 e kadar uzama sansın var yanı

Bence boyun gayet normal yaşına göre ben 18 yaşındayım ve 172 boyundayım daha uzun olmak isterdim fakat böylede memnunum...

''Telkinli boy uzatma'' diye bir konu vardı sanki kk'da
''Hiçbir başlığa uymayan yazılar'' bölümüne bir bak istersen

boy uzamasi 20 yasina kadar devam eder..regl den sonra sadece biraz yavaslar..sen daha gelisimini tamamlamamissin..ne acele..

Canım bende senin yaşındayken kafama takmıştım bu konuyu çok. Annem 1.52 babam 1.70 bi' de benim. Yani genetik açıdan da durumum iyi değil. Doktor bana annenin boyuyla babanın boyu ortalamasında olursun demişti. 18 yaşındayken 1.58di boyum. Şu an 20 yaşındayım 1.60 olabildim anca. Senede bir santim uzadım işte. Bu sene artık uzayacağımı sanmıyorum, ama eğer bu sene de 1 cm uzarsam tam doktorun dediği ortalamaya denk gelirim. Senin annen baban da uzunmuş, bence dert etme. Ama illa bir şey yapmak istiyorsan basketbola ya da voleybola gidebilirsin.

aslında yorumlara sevındım annem bana hep sen küçük kaldın diyo benim kilom 40 boyum saten bildnz gibi 1.67 yuzdum işe yaramadı fiziğim dzgn ah şu boy :43: nese işallah baskette gidicem ama doktora gitinizde bole bişi dedi gelen doktor zıpladığında kemiklerin açılıryor yere hacimle düştüğünde o açılan yerde yapanıyor :49: şaşkın oldum cok mantiklı geldı prof.dr.adnan saraçoğlu çayı varmış baıkla yenilen yorumlarınız için çok teşekür ederim

Back
X