Boy uzaması

Canım bende senin yaşındayken kafama takmıştım bu konuyu çok. Annem 1.52 babam 1.70 bi' de benim. Yani genetik açıdan da durumum iyi değil. Doktor bana annenin boyuyla babanın boyu ortalamasında olursun demişti. 18 yaşındayken 1.58di boyum. Şu an 20 yaşındayım 1.60 olabildim anca. Senede bir santim uzadım işte. Bu sene artık uzayacağımı sanmıyorum, ama eğer bu sene de 1 cm uzarsam tam doktorun dediği ortalamaya denk gelirim. Senin annen baban da uzunmuş, bence dert etme. Ama illa bir şey yapmak istiyorsan basketbola ya da voleybola gidebilirsin.

İşallah ole olur bende hesaplamıştım 1.73 cıktı sevindim sonra aşada bi yazı daha vardı bu -5 veya +5 oynayabilrmiş annem diyorkı ben 14 yaşındayken olduğum boyda kaldım diyor baban geç uzadı biraz diyo ama sanrım ben boy atım buyuzden korkuyorum :/:43:

İnsanoglu yetinmiyor iste hep fazlasını ister. :23:
Benim boyum 1.60 bile degil.. :5:
Sen bu yasta boy hesabına girmissin bile.. Ben gec regl oldum ama boyum bu kadar, bir daha da uzamadım iste. :37:

Basketbol, voleybol, yüzme bunlar boy uzamasını tetikler sonra dengeli ve saglıklı beslen gelelim en önemlisineee geceleri erken yat, uyku cok önemli!

daha uzarsın yaşın küçük.ben 31 yaşımdan sonra bu sene uzadım.kardeşim benden uzundu.şu anda benden kısa.ve eşimle hemen hemen aynı boylardayız artık.boyun pek yaşla alakalı olmadığı kanaatine vardım.kuzenim de 26 yaşından sonra platesle uzamıştı.zaten uzunduk iyice uzun olduk.işin sırrı esneme hareketlerinde bence....

İnsanoglu yetinmiyor iste hep fazlasını ister. :23:
Benim boyum 1.60 bile degil.. :5:
Sen bu yasta boy hesabına girmissin bile.. Ben gec regl oldum ama boyum bu kadar, bir daha da uzamadım iste. :37:

Basketbol, voleybol, yüzme bunlar boy uzamasını tetikler sonra dengeli ve saglıklı beslen gelelim en önemlisineee geceleri erken yat, uyku cok önemli!

artık 8de uyucam valla 11de 12de genelde uyuyorum şimdi 8de uyumaya bakım tşk :D

daha uzarsın yaşın küçük.ben 31 yaşımdan sonra bu sene uzadım.kardeşim benden uzundu.şu anda benden kısa.ve eşimle hemen hemen aynı boylardayız artık.boyun pek yaşla alakalı olmadığı kanaatine vardım.kuzenim de 26 yaşından sonra platesle uzamıştı.zaten uzunduk iyice uzun olduk.işin sırrı esneme hareketlerinde bence....

Saka?? :53::27:

valla bu msj beni rahatlatdı ben uzmantv doktor 16da genelde uzama durur dedi çok sinirim bozuldu pilatesin bellı bı yastan sonra uzattığını duydum halla şoktayım çok teşşekur ederim acaba devamlı pilatese yazılsam uzarmıyım bi bakım şuna tşk :48:

artık 8de uyucam valla 11de 12de genelde uyuyorum şimdi 8de uyumaya bakım tşk :D

Valla bu boy uzamaları isine aslında pek aklım da ermiyor..
Annesi 1.75, babası 1.83, kardesi 1.90 boylarında olan arkadasım, 1.60 boyunda uzun degil ne etkiliyor, ne etklemiyor birsey diyemiyorum ama sen spor yap, erken yat gerisi Allaha kalmıs artık.. :12:

valla bu msj beni rahatlatdı ben uzmantv doktor 16da genelde uzama durur dedi çok sinirim bozuldu pilatesin bellı bı yastan sonra uzattığını duydum halla şoktayım çok teşşekur ederim acaba devamlı pilatese yazılsam uzarmıyım bi bakım şuna tşk :48:

ben plates yapmadım canım.buraya yazmayayım sırrımı.tepki falan alırım.ama sen platese başla.etkili gerçekten...

uzarkı daha ne var yanı benım aılem pek uzun sayılmaz kısalar yanı ben 1.71 boyundayım zayıfım bıde al sana 1.80 topukluda gıydımmı zayıfımya 1.85 sopa gibi
napcan model olup sıradan bı hayat yasana en guzelı o

nekadr güzel valla hep özenirdim bole dergilerde felanda çabalamaya başladım oyle olabilmek için :68: nese farklı yollar bulmaya çalşcam artk

Valla bu boy uzamaları isine aslında pek aklım da ermiyor..
Annesi 1.75, babası 1.83, kardesi 1.90 boylarında olan arkadasım, 1.60 boyunda uzun degil ne etkiliyor, ne etklemiyor birsey diyemiyorum ama sen spor yap, erken yat gerisi Allaha kalmıs artık.. :12:

İşallah uzarım çabalıcamm gerisi Allaha kalmış evt:D tşk

yok ya ne tepki alıcan burda sorunumuzu çozüyoruz yok canım sen yaz merk edim :D valla aklma gelen herseyı denıyorum tabı özelse yazmaya bilirsin canım tşk ederim ginede:26: merak

canım ben bundan 1,5 yıl önce namaz kılmaya başladım.5-6ay önce de uzadığımı farkettik.ben neden bu yaştan sonra uzanır mı diye düşünürken ona bağladım.namaz kılarken oturup kalarken esneme oluyor.ilk başlarda diz eklemlerimden gıcır gıcır ses gelidi onlar kesildi.öyle spor falan da yapmıyorum.yaptığım tek farklı şey bu diye ona bağladım.internete baktım olabiliyormuş.bir de 39 numara ayakkabı giyerken boyum uzadığı için 40 giymeye başladım.gıcık oldum.kısacık topukluyla bile eşimden uzun oluyorum artık:1:

canım ben bundan 1,5 yıl önce namaz kılmaya başladım.5-6ay önce de uzadığımı farkettik.ben neden bu yaştan sonra uzanır mı diye düşünürken ona bağladım.namaz kılarken oturup kalarken esneme oluyor.ilk başlarda diz eklemlerimden gıcır gıcır ses gelidi onlar kesildi.öyle spor falan da yapmıyorum.yaptığım tek farklı şey bu diye ona bağladım.internete baktım olabiliyormuş.bir de 39 numara ayakkabı giyerken boyum uzadığı için 40 giymeye başladım.gıcık oldum.kısacık topukluyla bile eşimden uzun oluyorum artık:1:

Doğrudur canım. Namazın manevi faydalarının yanı sıra biyolojik ve tıbbi faydaları olduğu tespit edilmiş zaten.

Back
X