boy

cemreelifmor4

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
29
4
arkadaşlar merhaba ben elif, hemn konuya girmek istyiorum bu aralar kafama çok takilan bir konu bu boy meselesi. 15im, yaklaşık 3-4 ay sonra 16 oluyorum tam olarak, ve boyum 1.70
bu konuya kafamı takalı en fazla 2 ay oldu ve bende süt içmeye, yoğurt yemeye falan yeni başladım önceden pek içmezdim/yemezdim :/
en az hedefim 5 cm, ama asıl isteğiim 10 cm uzamak.. sizce bu mümkün mü?
15 yaşındaki ve şimdiki boyunuzu yazarsanız sevinirim......
bu arada annem 165lerde babam 184

arkadaşlar merhaba ben elif, hemn konuya girmek istyiorum bu aralar kafama çok takilan bir konu bu boy meselesi. 15im, yaklaşık 3-4 ay sonra 16 oluyorum tam olarak, ve boyum 1.70
bu konuya kafamı takalı en fazla 2 ay oldu ve bende süt içmeye, yoğurt yemeye falan yeni başladım önceden pek içmezdim/yemezdim :/
en az hedefim 5 cm, ama asıl isteğiim 10 cm uzamak.. sizce bu mümkün mü?
15 yaşındaki ve şimdiki boyunuzu yazarsanız sevinirim......
bu arada annem 165lerde babam 184
15 yaşındasınn ve boyun 1.70..ve dahada uzamak istiyorsun..zürafalarla akrabalığın mı var?
18 yaşına kadar uzarsın merak etme

yorum yazanlar meesla siz 15 yaşınızdan sonra kaç cm uzadınız? bilmiyorm bazıları kızlar 13-14 yaşlarında uzar sonra durur diyor.. bu boyda kalmak istemiyorum acıkcası: /

arkadaslra lütfen bana yardımcı olabilecek biri yokmu? sizin basınızdan böyle birsey gectiyse yazın ltfen, uzamaya yardımcı olacak kesin sonuç verebilecek şeyleri yazın sizin deneyimleriniz varsa yazın bekliyorum lütfn...

Boyum 173 cm ve 15 yaşından sonra sanırım 1-2 cm anca uzamışımdır. Gayet güzel boyun var takma kafana. Ben 173 cm ile bile kendimi aşırı uzun hissediyorum Türkiye şartlarında. Ha, İskandinavya'ya gitme gibi bir hayalin varsa bilemeyeceğim. :KK45:Neyse, süt ve süt ürünlerine muhakkak devam et en azından kemik sağlığın için, hem de pilatesi öneririm sana. Ek olarak, fazla kilon varsa onları ver bence o da daha uzun gözükmeni sağlar.

Boyum 173 cm ve 15 yaşından sonra sanırım 1-2 cm anca uzamışımdır. Gayet güzel boyun var takma kafana. Ben 173 cm ile bile kendimi aşırı uzun hissediyorum Türkiye şartlarında. Ha, İskandinavya'ya gitme gibi bir hayalin varsa bilemeyeceğim. :KK45:Neyse, süt ve süt ürünlerine muhakkak devam et en azından kemik sağlığın için, hem de pilatesi öneririm sana. Ek olarak, fazla kilon varsa onları ver bence o da daha uzun gözükmeni sağlar.
Yorum için teşekkur ederm.. aslında tabiki bi hedefim olduğu için uzun boy istiyorum.. sporcu olma hayalim var Ve en az 1.74 olmalıyım o da en az.. ama asıl istedğim 180 bu yaştan sonra 10cm atmak biraz zor sizlere danışmak istedim.. böyle kalmaktan aşırı endisem var

Hiçbir uzama yok sanki 170te takılıp kalmıs gibiyim bilmiyorum bazılar haklı galıba 15ten sonra uzama olsa bile 1 2 cm olur.. umutsuzluğa kapıldim..:KK43::KK61:

Herkese merhabalar. Kızlar boyum 150 ve kilom 55 hatirladigim kadariyla . liseye gidiyorum yasim 17 ama boyumdan cok cekiyorum merdivenden inerken arkamda biri oha lan kizin boya bak deve kaldim yaninda diyorlar ve baya kisi boyumla dalga geciyo ve okulda adim minnağa cikti goren minnak diye sesleniyo ve ben boyumdan hic memnun degilim hani allahima bin sukur sagligim sihhatim yerinde ama boyumu cok takiyorum. Ne yapmaliyim nolur yardim edin oyle gozum fazla yukseklerde degil en fazla 160 ama olmuyo hergun boy uzatmasi icin spor yapiyorum yaramiyor lutfen yardim edi

1-2 cm uzama olur hiçbir şey yapmadan ama zıplama hareketleri yapıp basketbol veya voleybol oynamanızı öneririm. Bu biraz daha boyunuzu uzatmada işe yarar ancak genetik olarak boyunuz ne kadarsa o kadar uzayabilirsiniz. Elbette çevre şartları da önemli (beslenme,güneş ışığı,vb.) ancak genetik olarak boyunuz maksimum en iyi şartlarda 175 cm olabiliyorsa 176 cm olamazsınız. Yapabileceğiniz en iyi şey kendinizi ve vücudunuzu sevmek, mümkün olduğu kadar çevre şartlarınızı iyi tutmak. Unutmayın gelişim 25 yaşına kadar devam ediyor. Her ne kadar 15 yaşındaki kadar hızlı olmasa da :)
Not: 15 yaşındayken 170 cm idim şu an 173 cm.

Merhaba arkadaşlar kızım on yedi yaşında 1.63 boyu ve 49 kilo. Daha uzamak istiyor ama uzar mı ? Uzaması için ne yapmalı? Babası da bende minyonuz, uzun değiliz.

Yaşım 22.5 boyum 1.58 gayet mutluyum :)
15 yaşında da belki 3 4 cm kısayımdır.. Ama çok takılma 170 en ideal hatta fazla bile bence

Şaka mı bu? Ben 22yim ve 1.57yim şu an kendime hakaret edilmiş gibi hissediyorum :KK70:
Neyse elifcim zamanında bende boyumu uzatmak için her şeyi yaptım ama nafile olmuyor.. Bu yaştan sonra 19 cm uzamazsın 5 cm bile uzamayabilirsin... Ama bunu dert etme boyun gayet ideal bence. Varolana şükret

X