Saç Rengi ve Saç Boyama Boya akıtma

simae

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
22
2
28
Merhaba kızlar ben saçlarımı 2 gün önce kahveye boyadım fakat çok koyu oldu bunun rengini boyamadan açmak istiyorum ne önerirsiniz?

merhaba, saçları sıcak suyla ve kepeğe karşı etkili olan şampuanlarla yıkamak boyayı daha çabuk akıtıyor. bazı yerlerde beyaz sabun vs denmiş fakat saçı kurutacağı fikrindeyim sabunun..

Colorb4 diye bir boya silici var watsonsda veya kuaför malzemeleri stan yerlerden Selective'in boya silicisini deneyebilirsin ama Colorb4 daha başarılı.

Selam kızlar. Ben de saclarimi karamel kahveden siyaha boyadım ve çok pişman oldum. Boyadan hemen sonra bir hafta boyunca hamur kabartma tozu karbonat yumurta ve arap sabunu karışımını uyguladim şuan saclarim orijinal hic boyanmamis hali gibi gayet memnunum

Selam kızlar. Ben de saclarimi karamel kahveden siyaha boyadım ve çok pişman oldum. Boyadan hemen sonra bir hafta boyunca hamur kabartma tozu karbonat yumurta ve arap sabunu karışımını uyguladim şuan saclarim orijinal hic boyanmamis hali gibi gayet memnunum
ya senin dediğin tarifi benim saç diplerime uygularsam eski saçıma geri dönebilir miyim? bu arada saçım şuanda açık kumral ama ben tekrar koyu kumral olasını istiyorum

Kızlar merhaba
LÜTFEN BANA YARDIM EDİN :KK43:
Benim orjinal saç rengim direkt olarak Serenay Sarıkaya gibiydi. Dore kumral diyen de oldu küllü sarı diyen de oldu buna. Herneyse.. Ben 2 sene önce saçlarımı koyu kullanmak istedim ve koyuya boyattım. 2 senedir bir sürü değişik renk kullandım çünkü zemin açık olduğu için koyu saç saçma sapan bir şekilde akıyordu.. Bir de bir kuaför saç rengime bakırlıkta karıştırınca karamelimsi bakırımsı turuncumsu diplerle uğraştım durdum. En sonunda yeniden sarıya dönmeye karar verdim. 2 boyadır sarıya dönmeye çalışıyorum. Geçen ay diplerde koyu tutsa ve böyle kırmızı kırmızı yansımalar olsa da uçların eski saç rengimi tuttuğunu farkettim arkadaşımın kuaföründe. Daha sonra o kırmızılıkları silme adına kendi kuaförüm açma işlemi yaptı ve gerçekten uçlarıyla aynı renk yaptı. Fakat boya aktı tabi.. 2 hafta sonra diplerim saçma sapan hadise sarısına falan dönüşüverdi.. Dün tekrardan kendi kuaförüme gittim; aynı rengi boyasın otursun diye. Fakat sanırım çırağı falandı; kayıtlı olanı boyadıığını söyledi ama şu an saçlarım bildiğiniz kahverengi oldu..
LOREALİN ANA RENKLERiyle 8 numarada boyadığını söylüyor.. Ama bakıyorum kataloga 7 falan gibi geldi bana..
Sonuç olarak LOREAL ANA RENK serisi kalıcı boya mı? Bu boya 1-2 hafta akar mı sizce? Ve aktığı zaman abuk subuk bir şekilde mi akar yine o eskiler gibi; yoksa 1-2 ton açılma şeklinde mi akar?
Ve eğer öneriniz varsa eski saç rengime dönme adına benimle paylaşır yardımcı olursanız çok sevinirim..
Ne koyu ne açık olma derdindeyim sadece eski saç rengime bir şekilde dönmek istiyorum.. :/

X