Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Boya mağduru saçlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Kiraz1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
4
0
36
30
Merhaba kk üyeleri. Sizlere danişmam gereken bir mesele var. Saclarim hakkinda. Normalde esmer tenli ve koyu saclarim vardi duzenli olarak karamel tonlarina boyuyordum fakat en son yani 1 hafta once gri ombre istedim fakat kuafor magduru oldum. Saclarimin yarisini civciv sarisi yapti hadi renk olayini gectim normalde kivircik saclarim oldu size kabarik dumduz ve ben kivircik saclarimi cok seviyordum kestirme de istemiyorum cunku yillardir uzatiyorum eski haline yani kivircik nasil dondurebilirim yardim lutfen....

ben de iki hafta önce balyaj yaptırdım ve benim de kötü oldu az önce resmimi paylaştım burda hala alışamadım saçlarım kurutunca kabarık düz oluyor senin sorununu ben de yaşıyorum

ben de iki hafta önce balyaj yaptırdım ve benim de kötü oldu az önce resmimi paylaştım burda hala alışamadım saçlarım kurutunca kabarık düz oluyor senin sorununu ben de yaşıyorum
Vala canim cok uzucu gercekten artik kuaforlere bile guvenilmiyor

aynen öyle belli olsun dedim abarttı iki hafta oldu hala alışamadım kına ile saç sağlıklı oluyormuş ama korkuyorum turuncu olacak diye

bolca bakım yap bakalım... lifeco hindistan cevizi yağı çok iyi bu konuda..

Back
X